Mohamed Salah

ciekawe czy jak te gwiazdki odpala w przyszlym roku, to bedziesz siedzial w norce czy nadal sie wypowiadał jak to przewidziałeś to.

Świetnie ze zauważyłeś Gakpo cjestcw ruchu Salah nie bardzo biega. Bywały spotkania ze znikał na całe połowy. Malo daję ale ma grwc. Musi miec warunki żeby mógł funkcjonować tylko czy taka agonia ma sens. Zespół ma byc dostosowany pod wypalonego zawodnika.

Jestem 100% za zwolnieniem Slota i ta wypowiedź może w tym pomóc ale nie podoba mi się takie robienie z siebie ofiary przez Salaha. On taką wypowiedzią potwierdza, że uważa siebie za większego niż klub, niestety ale dla mnie ta wypowiedź ma taki wydźwięk: ja mam grać a jak nie gram to tego nie rozumiem. Może to celowy zabieg na zwolnienie Slota, nie wiem ale przykro mi się zrobiło i ja już niektórzy trafnie zauważyli odpowiedzialności i pokory za porażki nie ma komu wziąć ale płakać bo kontrakt czy ławka to leci pierwszy. Po prostu mi się to nie podoba.

1 polubienie

Nie jest kwestią kiedy wypalą tylko jaka byla sytuacja jak przychodzili do zespołu. To jest jak z budowaniem domu m od fundamentów i scian a nie od dachu. Nawet jak wypalą a gra teraz leży bo nie ma odpowiednich zawodników ktorzym im pzowlaa odpalić to nadał uważasz ze kolejność została zachowana?

Niech Maca też popłacze w mediach bo przecież posadzenie go na ławce dzisiaj jest równoznaczne z robieniem z niego kozła ofiarnego.

1 polubienie

my mamy braki od tylu lat na roznych pozycjach, że i tak w jedno okienko tego nie zrobimy ani bysmy nie zrobili.
Odszedl TAA, Nunez byl do sprzedania, Diogo nie żyje, Diaz chchcial odejsc, lewy obronca byl potrzebny.
Kupilismy tak naprawdę tylko zastępstwa, moze za drogie i zabraklo kasy na inne pozycje, ale i tak na te pozycje musielismy kogos kupic. Więc czy jakbysmy kupili tanszych to byloby lepiej? Skoro tak fatalnie się prezentują bardzo dobrzy gracze, to jakby sie prezentowali ci tańsi?

1 polubienie

Chłop w ciągu całej swojej kariery w Liverpoolu usiadł na ławce tyle co palców na jednej ręce i zaczęło mu odpierd**ać, podczas gdy prezentuje marny poziom i na ten moment zasługuje co najwyżej na ogony, które dostaje Chiesa.
Za taką akcję jak najszybciej do odpulenia - nikt nie jest ważniejszy od klubu.
Generalnie Salah powinien być wdzięczny Liverpoolowi, bo dzięki nam zaistniał na mapie futbolu, a reprezentując najwyższy poziom przez lata - dostawał najwyższe przelewy jak to przeważnie w pracy wygląda.

Na ten moment jest naszym najsłabszym zawodnikiem w ofensywie i nieproporcjonalnie do wykonywanej pracy dostaje najwyższą pensję. W dodatku jeszcze się burzy. Arrovederci Roma.

4 polubienia

Oczywiście ze nie trzeba było kupić Wirtza vi Isaka. Liverpool po sprzedaży Diaza powinien kupoct dwochy ofensywnych piłkarzy ale uniwersalnych. To bylo bardziej rozsądne. Mamy dwóch napastników kupionych do gry na jedno miejsce i dwóch skrzydłowych w postaci Salaha i Gakpo. Wirtza może być talentem generacji w Niemczech ale mieliśmy Szobo który jest naszym najlepszym zawodnikiem. Defensywny pomocnik? Jednym Endo. Środek obronny? Van dijka i Konate. Rezerwa teoretyczna? Nie czekaj byl cyrk żeby w ostatnim dniu okienka kupić Guehie. Pozycją degensywnego pomocnika, nastepcy Salaha, środkowego obrońcy i lewego obrońcy nie trxeba bylo teraz sprowadzać. Potrzeby były wcześniej sle dział sportowy przespał poprzednie okienko. Teraz dał d**y.

Ta ankieta rozwieje wszelkie wątpliwości

Kto ma odejść

• Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly
  • Lub
  • Arend „Arne” Martin Slot
0 głosujących

Ale on tam wql nie mówi o zdaniu drużyny tylko o sobie! On rodzinę zaprosił jak mógł usiąść na ławce? Albo że on zasługuje na grę w składzie czyli któryś z jego kolegów na to nie zasługuje. No bardzo drużynowe ci powiem. A kto powinnien? Nikt! Zbiera się rada drużyny i idzie do dyrektora a jeśli jest taka syt jak sugerujesz. A nie robi szopki w mediach że on tyle dla drużyny zrobił a musi usiąść ehh. Genialny piłkarz, mały czlowiek

3 polubienia

Najlepiej to upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i odpalić ich w pakiecie.

5 polubień

Chłop się obudził jak go przyspawali do ławki. Pieprzony egoista. Gdzie był jak w dupę lali nas Nottingham, PSV, City, Brentford i reszta ekipy? Wtedy nie było problemu bo ganiał po 90 minut za rekordami.

Wie, że posada Łysego wisi na włosku to w niego przywalił. Próbuje załatwiać swoje interesy.

Słabooo.

9 polubień

Nie popisał się chłop. Każdy wie, że się gotuje w klubie, że nie ma gry, nie ma wyników, nie ma nic, a ten wyjeżdża o sobie… No naprawdę genialne z jego strony. Jak nie było przełomu w negocjacjach w zeszłym roku to tak samo piedolił od rzeczy. Albo jesteś profesjonalny w tym co robisz, albo uważasz się za ważniejszego. Takie coś nie pomaga. Ale z drugiej strony tam dziś własnie wybiło szambo. Do wszystkich problemów doszły jest jazdy obrażonym Mo, bo nie gra… A w zeszłym roku tak pomógł…
No kurde, naprawdę? Jesteś czlowieku w Liverpoolu to masz za zadanie grać tak aby zespół mógł wygrywać. Tak samo jak każdy kto wychodzi w czerwonej koszulce.
Nie pochwalam czegoś takiego. Słabe to było, ma 34 lata, więc chyba mógłby pokazać więcej ,dorosłości,.
Jednak to już chyba też frustracja jest. Być może liczył, że po tych transferach uda mu się dołożyć jakieś puchary? A tu Slot nie umie nic a nic tego poukładać? Jednak to i tak nie jest temat dla mediów, tylko takie wstrząsy teraz są potrzebne za zamkniętymi drzwiami…

3 polubienia

both-why

Prędzej czy później i tak musimy nauczyć się żyć bez Salaha. Oczywiście piszę to z możliwą ofertą z arabskiego kierunku, w którym to sam Mo spojrzy ze względu na gażę. Tylko, że wysoka ma być i jego gaża i przelew na nasze konto. Olise za darmo się nie kupi :joy:

3 polubienia

Nie no zgadzam się, że Slot jest do wyjebania, ale razem z Salahem. Natomiast nie zgadzam się na robienie z Salaha męczennika. Miał swoje sytuacje w meczach to walił w boczną siatkę, a teraz nie może sie pogodzić, że jego legenda przemija.

11 polubień

Uważam, że mimo wszystko Lub prze*ebał sobie najbardziej i to on jest do odpalenia w pierwszej kolejności. Nie widzę innej opcji.

3 polubienia

Ciekawe czy Julian Brandt tez by takie dymy robił i latał z każdą pierdołą, która mu nie pasuje/

Nie no mial powiedziec, ze wszyscy maja dosc Slota i pokazac kartke z podpisana petycja.
Powiedz mi co nam dalo posadzenie Salaha? Nie wygralismy z dwoma beniaminkami, gdzie wcale nie mielismy sytuacji a bramki padly po rykoszecie i podaniach od przeciwnikow.
I wygrana z WHU gdzie oni nie probowali nawet atakowac i przebiegli 100km.
Nie mowie, ze Salah ma grac ale jaki sens byl wpuscic Isaka jak postanowilosmy sie bronic i nastawic na kontre? To juz jak nie Salah to lepszy bylby Chiesa.
Dlaczego gra Gakpo, ktory tez kopie sie po czole.

No i ile bysmy mieli mistrzostw i LM

2 polubienia

Przemija to jakikolwiek sens twoich wypowiedzi. Niby starasz się napisać coś sensownego, a wychodzi, że sam nie wiesz, w którym kierunku zmierzają twoje refleksje. To bardzo wygodnickie podejście - cokolwiek się wkrótce nie wydarzy, zawsze będziesz mógł udawać mądrego. Strasznie nie znoszę takich cwaniaków.

A co odo Mo, to żadna jego legenda nie przemija. Nawet jeżeli część z tego, co powiedział, to jego ego, to przynajmniej jako jedyny (chyba po Robertsonie sprzed jakiegoś czasu) miał jaja, żeby narobić kipiszu. Nie musi być najbystrzejszy, nie musi mieć kompetencji kapitańskich, to tylko koleś z pustyni, ale przynajmniej dał jakoś znać, że jest fatalnie.

A gdzie kapitan? Gdzie dziennikarscy akolici, którzy kreślą strzałki na schematach boiska, a boją się docisnąć trenera i klub niewygodnymi pytaniami? Gdzie oni są? Może są takimi josefami, którzy w głupiomądry sposób doskonale wiedzą, że jest źle, ale boją się wskazać konkretnych winnych? Serio Twoją diagnozą jest Slot i Mo out? Ręce opadają.

Zadaj pytanie to Ci na nie odpowiem. Chyba, że ten post to Twoje oświadczenie skierowane do użytkowników z pominięciem mojej skromnej osoby, a tylko delikatnie muskające mój login. :joy: