Mohamed Salah

Z Brighton dadzą mu pograć 25 minut, w których straci piłkę z 12 razy i będzie tylko machał rękoma na Slota, że nie da mu pograć 90 minut. Może by miał wtedy 30 strat hehe.

1 polubienie

Generalnie Salah poza liczbami, za które dostawał ogromny hajs, nigdy jakoś się chyba z klubem nie utożsamiał, wiecznie stroił fochy, kręcił z kontraktami, był nietykalny… jak dla mnie to żadna z niego klubowa legenda, ot taki drugi Suarez. Do Gerrarda to mu daleko.

3 polubienia

Ja tam się Salahowi w ogóle nie dziwię, facet przez blisko dekadę sezon w sezon jest najlepszym strzelcem drużyny, a kiedy praktycznie cala drużyna gra totalny zlew w wyniku kreteńskich pomysłów Slota, obrywa się w pierwszej kolejności jemu. To, że wczoraj nie dostał nawet kilku minut to było już byla chamowa. W tym samym momencie Kerkez i Gakpo grają praktycznie od dechy do dechy. Przez co, że gramy na stojąco i chłop jest non stop podwajany traci dużo, ale jak ruszy krazenie w zespole to jeszcze swoje nastrzela. Miejmy nadzieje, że Slot poleci jak najszybciej.

1 polubienie

Jeśli Mo nie poleci do Mediolanu mamy jasną odpowiedź co się stanie w klubie.

Mo to legenda to raz :blush:
Nasz Egipski Król jest jednak na dziś w fatalnej formie to dwa
Niech odrodzi się podczas Africa Cup to trzy
A cztery - wtedy będzie jeszcze bardzo przydatny wiosną kiedy zagramy o FA CUP i LM oraz jak najwyższą pozycję w PL.

Konkluzja czyli pięć : Mo has to stay :flexed_biceps:

1 polubienie

Leżę i kwiczę. Jest tu od tylu lat, pobił wszelkie możliwe rekordy, do tego zdobył 2x PL i daleko mu do Gerrarda.

Wiecznie stroił fochy? Nie utożsamiał się z klubem na tym samym poziomie co wychowanek urodzony i wychowany w okolicy?

Z pieca spadłeś? Co miał więcej zrobić? Dać się zamurować żywcem w ścianach nowego Anfield? Grać za darmo? Wytatuować sobie na czole YNWA?

Ale to jest podła, okropna, wręcz dresiarska nienawiść i niewdzięczność, typowa zawiść, żeby tylko przy nadażającej się okazji dowalić klubowej legendzie jak najgorszemu psu. Hańba!

8 polubień

Pięknem piłki a zarazem jej przekleństwem jest to że nie ma wczoraj. Liczy się tylko dziś.

Płakałem jak bóbr widząc jak fizyczny potwór jakim przez laty był Gerrard w końcówce mógł już tylko skarcić podaniem. I niestety dobra decyzja było jego odejście do Ameryki.

Teraz przykro mi patrzeć że taka łamaga jak gakpo ma lepsze/te same liczby jak salah.

A tym że dokłada do tego pracę w obronie.

Niestety zespół jest fatalnie przygotowany do sezonu i płaci za to właściwie każdy zawodnik. Tylko jeden nie umie podjąć rękawicy tylko płacze do mediów.

Czemu salah nie płakał że nie ma kontaktu z managerem jak grał w pierwszym składzie i wyniki były do bani? Czemu nic nie mówił jak ten od marca trzymał go do końca w KAŻDYM meczu mimo że wiele razy lepiej było by aby szansę dostał chiesa albo żeby Mo odpoczął. Czemu nie mówił no i fatalnych przygotowaniach? Tylko teraz płacze że grają inni a on nie.

Po prostu szkoda bo mógł stąd odejść jaka legenda, a tak teraz nie wiem sam jak się to potoczy

1 polubienie

Nie interesują mnie jego indywidualne rekordy. Zachował się jak ostatni frajer w najgorszym dla tej pogłębionej w kryzysie drużynie. One way ticket na pustynie i szybko zostanie zapomniany.

4 polubienia

Szkoda, że tak chętnie nie leciał robić wywiadów jak było trzeba zwrócić się do kibiców o wsparcie i rzucić pare słów by zmotywować zespół, ale jak chodzi o samego siebie to pierwszy w kolejce… jak tu się nie wkurwiać…

6 polubień

Co ty pieprzysz! Dzięki jego rekordom, czyli bramkom Liverpool wygrał dwa mistrzostwa Anglii, trzy razy był w finale LM, raz ją wygrywając. Strzelił 250 bramek. Trzeci strzelec w historii klubu. Został Legendą Liverpool FC na wieki, a to że teraz może odejść w niesławie tego nie zmieni.

2 polubienia

o to to. Fajnie się czasowo zgrał jego wywiad z dyskusją na forum która była odnośnie jego wychodzenia do mediów. Właśnie o to mi chodziło. Dla niego liczy się tylko czubek nosa

1 polubienie

Proste, jest i zostanie legendą ale jest fatalny od roku + od’ebao mu całkiem. Dla dobra klubu może pożegnać się już w styczniu a Arne mam nadzieję jeszcze w grudniu.

1 polubienie

Jakie to jest kur.a żałosne co wy robicie. ynwa pewnie do poduszki, by następnego dnia pluć na legendę zespołu, która uratowała Liverpool wiele razy. Wstyd za takich pseudokibiców, tfu :enraged_face::enraged_face:

4 polubienia

Kim Ty jesteś, żeby oceniać kto jest kibicem, a kto nie jest? Każdy ma swoje odczucia co do tej sytuacji.

5 polubień

Ale wiesz, że to legenda opluła klub tym wywiadem?

4 polubienia

Nie no. Wszystko się zgadza. Salah nie będzie szedł sam, bo prawdopodobnie pójdzie razem ze Slotem.

2 polubienia

no co, Edwards wykończył Kloppa i Salaha swoje własne twory.
@Kijoraptor

Gakpo ma 84% minut w PL w tym sezonie. A gra fatalnie. Wiem, ktoś może podnieść argument liczb. Ale mnie jego gra kompletnie nie przekonuje. Taki Chiesa mógłby dostać szansę na lewym ataku.