Z Brighton dadzą mu pograć 25 minut, w których straci piłkę z 12 razy i będzie tylko machał rękoma na Slota, że nie da mu pograć 90 minut. Może by miał wtedy 30 strat hehe.
Generalnie Salah poza liczbami, za które dostawał ogromny hajs, nigdy jakoś się chyba z klubem nie utożsamiał, wiecznie stroił fochy, kręcił z kontraktami, był nietykalny… jak dla mnie to żadna z niego klubowa legenda, ot taki drugi Suarez. Do Gerrarda to mu daleko.
Ja tam się Salahowi w ogóle nie dziwię, facet przez blisko dekadę sezon w sezon jest najlepszym strzelcem drużyny, a kiedy praktycznie cala drużyna gra totalny zlew w wyniku kreteńskich pomysłów Slota, obrywa się w pierwszej kolejności jemu. To, że wczoraj nie dostał nawet kilku minut to było już byla chamowa. W tym samym momencie Kerkez i Gakpo grają praktycznie od dechy do dechy. Przez co, że gramy na stojąco i chłop jest non stop podwajany traci dużo, ale jak ruszy krazenie w zespole to jeszcze swoje nastrzela. Miejmy nadzieje, że Slot poleci jak najszybciej.
Jeśli Mo nie poleci do Mediolanu mamy jasną odpowiedź co się stanie w klubie.
Mo to legenda to raz ![]()
Nasz Egipski Król jest jednak na dziś w fatalnej formie to dwa
Niech odrodzi się podczas Africa Cup to trzy
A cztery - wtedy będzie jeszcze bardzo przydatny wiosną kiedy zagramy o FA CUP i LM oraz jak najwyższą pozycję w PL.
Konkluzja czyli pięć : Mo has to stay ![]()
Leżę i kwiczę. Jest tu od tylu lat, pobił wszelkie możliwe rekordy, do tego zdobył 2x PL i daleko mu do Gerrarda.
Wiecznie stroił fochy? Nie utożsamiał się z klubem na tym samym poziomie co wychowanek urodzony i wychowany w okolicy?
Z pieca spadłeś? Co miał więcej zrobić? Dać się zamurować żywcem w ścianach nowego Anfield? Grać za darmo? Wytatuować sobie na czole YNWA?
Ale to jest podła, okropna, wręcz dresiarska nienawiść i niewdzięczność, typowa zawiść, żeby tylko przy nadażającej się okazji dowalić klubowej legendzie jak najgorszemu psu. Hańba!
Pięknem piłki a zarazem jej przekleństwem jest to że nie ma wczoraj. Liczy się tylko dziś.
Płakałem jak bóbr widząc jak fizyczny potwór jakim przez laty był Gerrard w końcówce mógł już tylko skarcić podaniem. I niestety dobra decyzja było jego odejście do Ameryki.
Teraz przykro mi patrzeć że taka łamaga jak gakpo ma lepsze/te same liczby jak salah.
A tym że dokłada do tego pracę w obronie.
Niestety zespół jest fatalnie przygotowany do sezonu i płaci za to właściwie każdy zawodnik. Tylko jeden nie umie podjąć rękawicy tylko płacze do mediów.
Czemu salah nie płakał że nie ma kontaktu z managerem jak grał w pierwszym składzie i wyniki były do bani? Czemu nic nie mówił jak ten od marca trzymał go do końca w KAŻDYM meczu mimo że wiele razy lepiej było by aby szansę dostał chiesa albo żeby Mo odpoczął. Czemu nie mówił no i fatalnych przygotowaniach? Tylko teraz płacze że grają inni a on nie.
Po prostu szkoda bo mógł stąd odejść jaka legenda, a tak teraz nie wiem sam jak się to potoczy
Nie interesują mnie jego indywidualne rekordy. Zachował się jak ostatni frajer w najgorszym dla tej pogłębionej w kryzysie drużynie. One way ticket na pustynie i szybko zostanie zapomniany.
Szkoda, że tak chętnie nie leciał robić wywiadów jak było trzeba zwrócić się do kibiców o wsparcie i rzucić pare słów by zmotywować zespół, ale jak chodzi o samego siebie to pierwszy w kolejce… jak tu się nie wkurwiać…
Co ty pieprzysz! Dzięki jego rekordom, czyli bramkom Liverpool wygrał dwa mistrzostwa Anglii, trzy razy był w finale LM, raz ją wygrywając. Strzelił 250 bramek. Trzeci strzelec w historii klubu. Został Legendą Liverpool FC na wieki, a to że teraz może odejść w niesławie tego nie zmieni.
o to to. Fajnie się czasowo zgrał jego wywiad z dyskusją na forum która była odnośnie jego wychodzenia do mediów. Właśnie o to mi chodziło. Dla niego liczy się tylko czubek nosa
Proste, jest i zostanie legendą ale jest fatalny od roku + od’ebao mu całkiem. Dla dobra klubu może pożegnać się już w styczniu a Arne mam nadzieję jeszcze w grudniu.
Jakie to jest kur.a żałosne co wy robicie. ynwa pewnie do poduszki, by następnego dnia pluć na legendę zespołu, która uratowała Liverpool wiele razy. Wstyd za takich pseudokibiców, tfu ![]()
![]()
Kim Ty jesteś, żeby oceniać kto jest kibicem, a kto nie jest? Każdy ma swoje odczucia co do tej sytuacji.
Ale wiesz, że to legenda opluła klub tym wywiadem?
Nie no. Wszystko się zgadza. Salah nie będzie szedł sam, bo prawdopodobnie pójdzie razem ze Slotem.
no co, Edwards wykończył Kloppa i Salaha swoje własne twory.
@Kijoraptor
Gakpo ma 84% minut w PL w tym sezonie. A gra fatalnie. Wiem, ktoś może podnieść argument liczb. Ale mnie jego gra kompletnie nie przekonuje. Taki Chiesa mógłby dostać szansę na lewym ataku.