Pierwsza połowa bardzo dobra, druga z wyjątkiem asysty bardzo słaba
Ogólnie opierdol chyba mu pomógł bo grał bardziej zespołowo i nie machał łapami jak piłki nie dostał.
Pierwsza połowa bardzo dobra, druga z wyjątkiem asysty bardzo słaba
Ogólnie opierdol chyba mu pomógł bo grał bardziej zespołowo i nie machał łapami jak piłki nie dostał.
Mecz w jego wykonaniu taki 6/10. Grał bardziej zespołowo niż ostatnio, ale tak szczerze to w tym wydaniu dalej nie zasługuje na pierwszy skład.
Mam takie samo zdanie. Moze z tym bardzo słaba bym był trochę mniej surowy bo raz że pomagał w tyłach a dwa że mimo wszystko był pod gra co no isakowi sprawiało problem
Mam przeczucie, że Mo będzie jeszcze sprawcą wielkich rzeczy w LFC ![]()
![]()
Mo’s interaction with some journalists while leaving: “oh god… two weeks in a row?” ![]()
Widać, że Mo na głodzie i starał się w tym meczu bardzo, fajnie się go oglądało.
Dlatego każdy piłkarz potrzebuje konkurencji, gość który ma pewny 1wszy skład mecz w mecz zawsze trochę zjeżdża z poziomem w dół.
Cały stadion mu śpiewa a chłop się tak zlał na klub. Żałosne. Z niego jest generalnie dobry aktor ale ta nacja już tak ma.
Bo jest egoistą. Co też pomogło mu bardzo rozwinąć karierę. Nie wszystko jest czarno białe.
Konto kawał piłkarza i szkoda że w przypadku słabszej formy nie ma nikogo kto by mi poradził żeby siedział cicho i pracował.
Natomiast kibice cenią facet co wypracował z 300 goli dla nas i to nic złego
Czuję że to był ostatni występ Salaha w barwach LFC.
Wątpię, myślę że byłaby inna otoczka po meczu
Jakby wygrał z Egiptem AC, ich wielkie marzenie po latach znów podnieść ten
to dostanie takiego mentalnego kopa, że rozniesie potem PL…
Moje marzenie oczywiście ![]()
Pogodzili się, pewnie ta afera nie była tak mocna, a my i Carragher i spółka zrobiliśmy syf. A po prostu dorosłym ludziom odpaliły się emocje co się zdarza.
Co będzie wcześniej?
Mo Salah odchodzi z Liverpoolu
Arsenal przegrywa rywalizację o mistrzostwo, a Arteta
zapowiada walkę w przyszłym sezonie
Trzeba Salaha na rożne dawać ;D
Fakt, przy jego wzroście w polu karnym i tak cudów nie zdziała a na jakąś dobitkę zawsze zdąży dobiec tam. Natomiast wykonuje nieźle, przynajmniej nie zatrzymują się na pierwszym obrońcy.
Nasz Faraon z golem w doliczonym czasie gry w pierwszym meczu Egiptu na PNA ![]()