Mohamed Salah

Pierwsza połowa bardzo dobra, druga z wyjątkiem asysty bardzo słaba

Ogólnie opierdol chyba mu pomógł bo grał bardziej zespołowo i nie machał łapami jak piłki nie dostał.

7 polubień

Mecz w jego wykonaniu taki 6/10. Grał bardziej zespołowo niż ostatnio, ale tak szczerze to w tym wydaniu dalej nie zasługuje na pierwszy skład.

1 polubienie

Mam takie samo zdanie. Moze z tym bardzo słaba bym był trochę mniej surowy bo raz że pomagał w tyłach a dwa że mimo wszystko był pod gra co no isakowi sprawiało problem

1 polubienie

1 polubienie

Mam przeczucie, że Mo będzie jeszcze sprawcą wielkich rzeczy w LFC :red_circle::blush:

2 polubienia

tutaj ogólne

3 polubienia

Mo’s interaction with some journalists while leaving: “oh god… two weeks in a row?” :joy:

Widać, że Mo na głodzie i starał się w tym meczu bardzo, fajnie się go oglądało.

Dlatego każdy piłkarz potrzebuje konkurencji, gość który ma pewny 1wszy skład mecz w mecz zawsze trochę zjeżdża z poziomem w dół.

4 polubienia
5 polubień

Cały stadion mu śpiewa a chłop się tak zlał na klub. Żałosne. Z niego jest generalnie dobry aktor ale ta nacja już tak ma.

1 polubienie

Bo jest egoistą. Co też pomogło mu bardzo rozwinąć karierę. Nie wszystko jest czarno białe.

Konto kawał piłkarza i szkoda że w przypadku słabszej formy nie ma nikogo kto by mi poradził żeby siedział cicho i pracował.

Natomiast kibice cenią facet co wypracował z 300 goli dla nas i to nic złego

Czuję że to był ostatni występ Salaha w barwach LFC.

Wątpię, myślę że byłaby inna otoczka po meczu

2 polubienia

Jakby wygrał z Egiptem AC, ich wielkie marzenie po latach znów podnieść ten :trophy: to dostanie takiego mentalnego kopa, że rozniesie potem PL…
Moje marzenie oczywiście :blush:

3 polubienia

Pogodzili się, pewnie ta afera nie była tak mocna, a my i Carragher i spółka zrobiliśmy syf. A po prostu dorosłym ludziom odpaliły się emocje co się zdarza.

Co będzie wcześniej?

• Mo Salah odchodzi z Liverpoolu

• Arsenal przegrywa rywalizację o mistrzostwo, a Arteta

zapowiada walkę w przyszłym sezonie

0 głosujących

Trzeba Salaha na rożne dawać ;D

Fakt, przy jego wzroście w polu karnym i tak cudów nie zdziała a na jakąś dobitkę zawsze zdąży dobiec tam. Natomiast wykonuje nieźle, przynajmniej nie zatrzymują się na pierwszym obrońcy.

1 polubienie

Nasz Faraon z golem w doliczonym czasie gry w pierwszym meczu Egiptu na PNA :slight_smile:

Mo. Salah vs Zimbabwe

1 goal
4 shots
6 chances created
3 BIG chances created
2 dribbles completed
5 recoveries
5/7 duels won
34 passes completed(74% accuracy)

Bramka

4 polubienia