Mohamed Salah

Tylko 3/4 forum. Do tego chyba się odnosimy tak?

Bądźmy szczerzy Ekitike zanotował równie ch***we wejście w tym meczu i zawalił chyba jeszcze więcej akcji złymi decyzjami (w tym kluczową kontrę), a w jego temacie cisza. Salah jest okrutnie słaby w tym sezonie, ale choćby ze względu na to co osiągnął z tym klubem nie zasłużył sobie, żeby kilku frustratów jechało po nim jak po …
Przykro się czyta te pozbawione jakiegokolwiek szacunku i klasy wpisy.

6 polubień

:laughing::laughing::laughing: chyba 3/4 osoby. Dobra już kończymy te rozmowy.

Uważam że dzisiaj niewspółmierna jest krytyka względem Salaha patrząc co wyczyniał Frimpong, albo po wejściu Ekitike. Żałuję tej sytuacji co podał do Ekitike bo naprawdę wtedy Francuz miałby 100tkę. Nie był to dobry mecz, ale zagrał lepiej od tej dwójki i jak zrobiło się więcej miejsca to wrzucił na wiatrak lewą stronę obrony Tottehamu i też między innymi dobrym zagraniom Gakpo.

5 polubień

Najgorsze jest to, że z nich wszystkich najlepiej wygląda 17 letni Rio, na którego Arne nie chce postawić. Ekitike dziś i ostatnie występy bardzo słabe, jakoś tam przez pryzmat sezonu się wybroni, choć dzisiejszy mecz w dużym stopniu zawinił. Salah nie ma co gadać, Legenda która w tym sezonie nie dojeżdża. Gakpo tu jest wielki znak zapytania, bo chłop gra wszystko, a jest tragiczny.

Dlatego sorry, ale Slot out

2 polubienia

Ja w ogóle nie do końca mogę zrozumieć takie skupianie się nad poszczególnymi zawodnikami. Bo tak naprawdę kto dowozi w tym sezonie? Jedynie można Szobo wskazać. Ekitike też wcale jakiś fantastyczny nie jest. Tu każdy jest niechlujny, ociężały - mniej lub bardziej. Mnie to wygląda na grubszy problem niż w poszczególnych zawodnikach, tu jest problem ogólny.

3 polubienia

No ja o tym mówię od września, jeśli 2-3 zawodników gra źle, to problem może być w zawodnikach z różnych powodów, ale jak cała drużyna albo gra w kratkę, albo tragicznie poza wyjątkami to jest to problem w trenerze. Salah wygląda tragicznie i to nie możliwe wręcz, że postarzał się tak szybko, człowiek który dba o wszystkie detale w przygotowaniu do sezonu tak jak Lewy czy CR7.

Frimpong zagrał na jego pozycji z takimi samymi założeniami i grał równie tragicznie. Kompletnie nie radził sobie z niskim blokiem, za szeroko od bramki.
Rio wygląda świetnie na ich tle, bo jest najlepszym dryblerem w zespole.

3 polubienia

Myślę że salah dał słaba zmianę, ale i tak wyglądał lepiej niż w ostatnich meczach.

Natomiast umówmy się Hugo też był beznadziejny gakpo również. To co się z tymi piłkarzami podziało to jakiś koszmar. Oni wyglądają jakby zwyczajnie im się nie chciało.

Dość już holenderskiego dyletanta. Gramy na stojąco, żal na to patrzeć

@Kijoraptor tego nie wiem. To wcale nie musi być intencjonalne. Po prostu codzienne treningi i praca ze slotem sprawiła że mamy najbardziej miałki zespół świata. Zero ryzyka, mamy bardzo szybkich graczy a my nigdy im za plecy nie podajemy. Gramy bez energii, bez agresji. Z takim czymś nawet najlepsza taktyka nie miała by sensu, a ta nasza też jest wątpliwa.

Co do samego salaha to nie ma się nad nim co znęcać. Zagrał 2 fajne piłki dlatego było lepiej niż ostatnio, ale chyba każdy widzi że to cień gracza którego oklaskiwalismy przez lata. Przegrywa większość pojedynków, a jak ktoś wystawi mi fajna piłkę na obrzez 16 to kibice już wiedza że mogą wziasc piłkę na pamiątkę. Jednak gakpo nie jest lepszy, a Hugo w ostatnich meczach niestety tylko trochę (mimo wszystko lepiej radzi sobie w pojedynkach, ale to i tak nie jest to co było do stycznia)

Hugo, van Dijk, Mac, po nich widać zrezygnowanie. Oni nie chcą już grać dla Slota, nie biegają, nie walczą. To jest taki włoski strajk.

@Kajojojek13 wczoraj było idealnie widać jak są szybcy :wink: Hugo powinien być pod bramką w kontrze w 8 sekund, a ciągnął piłke jakby ważyła 10kg. Z tej szybkości nic nie wynika, biegamy stanowczo za mało, wczoraj o ponad 8km mniej niż rywale, to jest dramat. Ehh można wymieniać te złe rzeczy w pracy Slota w nieskończoność.

1 polubienie

Chłop ledwie piłkę celnie na 5 metrów kopie a tu się za jakieś loby bierze. Mogło być spokojne 2-0 i kontrola ale dzięki Salahowi będziemy się kopać po czole do 80 minuty aż dostaniemy babola z roznego.

2 polubienia

Boże jaki zjazd no uwielbiam go ale to co się dzieje z nim teraz to jest coś niewytłumaczalne

4 polubienia

No to chyba mamy już pierwszy transfer wychodzący w lato.

4 polubienia

Nie no wypad na zbity py**. Żenada. Chłop za grosz pokory, dlaczego nie oddał tego karnego, skoro nie czuje się na siłach?

2 polubienia

Kto desygnuje goscia do karanego który od roku kopię sie po czole.

2 polubienia

Sorry, ale w tym sezonie to po prostu szkodnik

5 polubień

Salah uśmiechnięty :joy: Facet nie umie uderzyć, nie umie przyjąć, nie umie zamienić karnego na gola.

3 polubienia

Mam nadzieję że dzisiaj już bez minut - lepiej dla niego będzie i dla całego zespołu

1 polubienie

Zaczyna się na Arne, a kończy na Slot.

Nie chce go nigdy wiecej widziec w skladzie. Jest tragiczny.

2 polubienia

Salah sam sie na boisko nie wystawia i sam nie ustala kto strzela karne.
On ma juz 33 lata i rok temu dal z siebie wszytsko zeby dac klubowi mistrzostwo. To łysy jest tutaj winien tego co sie dzieje