Przefatalny Salah. On naprawdę obecnie się nie nadaje do gry.
Nie jestem 100% przekonany. Wydawało mi się, że Szobo go „namaszczał” przed karnym.
Jezu. Kiedyś Carragher powiedział coś w stylu opuść football zanim football opuści Ciebie. Mo wygląda jakby piłka nożna całkowicie się od niego odwróciła. Zawodnicy się starzeją, nie wracają po kontuzjach czy po prostu stopniowo stają się słabsi a Egipcjanin wykręcał rekordy aż nagle spadł z wysokiego szczytu prosto na głowę. Wygląda jakby mu się soft z egipskiej okręgowi sprzed 20 lat wgrał. Przykro patrzeć.
2 połowa i totalnie inne oblicze Salaha. Świetnie, że zaliczył asystę i piękną bramkę bo to co się z nim działo podczas pierwszej połowy to istne piekło.
To co wyprawia Mo, to istny kryminał. Nie będę publicznie pisał co o nim dziś myślę ze względu na szacunek za to co dał temu klubowi przez te wszystkie lata. Niestety, najwyższa pora zejść ze sceny. Jeśli nie awansujemy to tylko przez niewykorzystane sytuacje Salaha. Chłop kompletnie zgubił swoją pewność siebie.
Salalala nie tylko nie pomaga, ale i utrudnia ![]()
Aż żal patrzeć na te jego “popisy” ![]()
Straszny jest zjazd Salaha, z gościa który wszystko zamieniał w złoto zrobił się gość przez którego gramy w dziesięciu. Ciało obce, same złe decyzje i jeszcze egoizm. Nie chce po nim jechać bo to legenda i szacun za wszystkie sezony i wygrane trofea dzięki jego grze, ale trzeba się rozstać na koniec sezonu, a w tym przyspawać go do ławki. Egipcjanin już nie wróci.
Winny to jest taki pan który decyduję o transferach. Od dwoch sezonów powinien być odpowedni zawodnik do wychodzenia w te buty. Niestety łatwiej ciągnąć operę mydlaną a isakiem zamiast postawić sie salahowi
Także ten, udział przy 2 bramkach w 3 minuty.
Salah mocno i o dziwo czysto trafia piłkę przy strzale. Świat się kończy xD
Jako, że teraz nikt już nic nie pisze, to dodam, że jeszcze bramkę dorzucił.
Całościowo to słaby mecz Mo. Nie podniecaj się.
Ok. Ładny strzał… Tylko, że on już powinien mieć 3 bramki, a raz do roku i na 100 oddanych strzałów to i Gakpo trafi.
Chciałbym, żeby Gakpo miał chociaż jeden tak słaby mecz.
Jak dla mnie to co mecz każdy z naszych napastników może mieć tak słabe spotkanie. Też będzie okej.
Wiadomo, że on nie zapomniał jak się gra. Ma straszny problem mentalny i dlatego to leży. Wystarczy odrobinę iskry, jak w drugiej połowie i jest inaczej.
Tylko gdzie jest sztab w takim razie?
Umarł król niech… nie! on ciągle żyje ![]()
![]()
Pomyślcie jak dobry będzie, gdy jutro skończy się ramadan
Ciekawe co go złapało…
Tylko nie kontuzja ![]()
niestety mogłem obejrzeć tylko pierwsze 20min meczu więc nie mam pełnego obrazu jego gry ale na pewno trzeba pochwalić za bramkę i asystę. Brawo