Najlepsza opcja to Xabi i powrót Edwards’a.
Jeżeli Klopp chce spokoju to rok przerwy a potem tylko i wyłącznie reprezentacja, jeśli mówi prawdę.
Ja z kolei mam nadzieję, że klub już ma dogadanego następcę. Oczywiście teraz będą leciały bajki, że są szczęśliwi w swoich klubach itd. Do układanki pasuje Xabi - jeżeli faktycznie ma zapis o możliwym odejściu do Liverpoolu. Pamiętajmy, że Rodgersa też wzięli praktycznie bez doświadczenia, tu nie skreślałbym Xabiego. Dodatkowo informacja, podana już teraz, że odchodzi także Lijnders jest dla mnie co najmniej dziwna. Raczej byłby brany pod uwagę.
Błagam, nie przywołuj ducha Brendana. Z całym szacunkiem ale gość nie miał charyzmy i niestety po odejściu Suareza nie był w stanie przyciągnąć dużego nazwiska do klubu. Nakupiliśmy szrotu i cały plan Rodgersa się skichał … Mam głęboką nadzieję, że Alonso będzie menedżerem klasy Guardioli i Kloppa
No a taki np Simeone?
Przez krótką część jego kadencji tak było.
On będzie trenerem zarówno Liverpoolu i Realu. To niemal pewne, kwestia kolejności. W LFC będzie miał łatwiejszy start, bo nikt nie będzie oczekiwał mistrzostwa w pierwszych dwóch sezonach.
Tylko Xabi. On wie. My wiemy. W klubie też wiedzą. To nasz nowy trener
Największą wadą Alonso jest nieustanne łączenie z Realem. Jeśli tylko zapragnie Madrytu, zaraz tam ucieknie, być może zapewni sobie taką klauzule. Projekt krótkoterminowy? Liverpool z uwielbieniem patrzy na piłkarzy z RB Lipsk a Nagelsmann ma kontrakt z Niemcami do lipca. Zabawna sytuacja miała miejsce kilka lat temu. Prowadząc reprezentacje Hiszpanii przed MŚ Lopetegui dogadał się z Realem, po czym Rubiales wyrzucił go przed turniejem. W Madrycie nie przepracował roku. Zatem info o następcy Jurgena będzie dopiero w sierpniu? Aby nie drażnić Niemców. Alonso walczy o mistrzostwo, więc też Bayer nie może zniszczyć morałów taką informacją.
Spokojnie. Alonso ma 42 lata, więc przed nim jeszcze dwie dekady trenerki. Znajdzie się czas na trenowanie obu ekip. Zwłaszcza, że trenerzy białych maksymalnie kilka sezonów utrzymują stanowisko.
Sądzicie że jest cień nadziei na zmianę decyzji Jurgena?
Nie, ale może kiedyś wróci w glorii i chwale jak swego czasu Mourinho do CFC
Po Xabim najlepszy chyba Amorim. Ewentualnie De Zerbi/Flick.
Xabi jako absolutnie pierwszy wybór.
Tylko niech nie uczy Mo strzelania karnych, czasami mi się śni ta jedenastka z Konstantynopola i że dobitkę też “zmaścił”
Tylko to wszystko o 2 lata za wcześnie ale jak to mówią “kto nie ryzykuje…”
Od dzisiaj oglądam Leverkusen
Nie wiem kto jeszcze mógłby tu przyjść. Zidane raczej nie. Nagelsmann się pogubił trochę. De Zerbi… dejta spokój .
Bez szans. Klopp wiele razy mówił, że nie chce być trenerem tak długo jak np. Wenger. Jeżeli wróci za rok do trenerki to pewnie tylko na kilka lat
Xabi, De Zerbi, albo Lijnders. I widzę, że forum myśli podobnie.
Ajajaj, smutek. Brakować mi będzie tego uśmiechu i charakteru na linii bocznej…
Ciekawy ten zapis Alonso w kontrakcie. Ale Real dla niego jest mniejszym ryzykiem na tym etapie kariery i myślę, że tam Bask wyląduje po odejściu Ancelottiego.
Jak juz onim gadaja to mozliwe że to on będzie. Ale no zobaczymy co to będzie.