No to tak, czas uruchomić kilku użytkowników. Wrzucam wam swoją teorię spiskową. Przyjdzie nas trenować pewien rodowity Francuz, mój największy idol a razem z nim przyjdzie jego rodowity rodak robić za największą gwiazdę po sprzedaży Salaha.
No i gdzie Ci co mówili że na 99% będzie Portugalczyk? Kogo z tego Sportingu wyciągną? Ludzie - wy dalej się niczego nie nauczyliście. Przestańcie pieprzyć że ktoś będzie tu na pewno i sami siebie nakręcacie, bo później pojawia sie jakaś informacja że kimś nie jesteśmy zainteresowani i jest wielki płacz i lament jacy my jesteśmy tragiczni. Od początku mówiłem że trzeba czekać na oficjalne informacje, albo informacje od rzetelnych dziennikarze. Ci Portugalscy dziennikarze to przecież oni specjalnie tak podjudzają swoimi wiadomościami, żeby zwrócić uwagę i na portugalski rynek i na własnych siebie. Ja mimo wszystko jestem pewien, że to będzie przemyślany wybór i koniec końców wyjedziemy na tym dobrze. Kto by nie był trenerem, trzeba w niego wierzyć i mu zaufać, a wam życzę żebyście przestali się nakręcać bez potrzebnie, bo później jest tylko jeden wielki płacz i gadanie jacy to my jesteśmy bez ambicji. Nikt nie gwarantuje wyników, ani Alonso ani Amorin ani inny trener. Ktoś musi tu coś budować, ma solidne fundamenty ale mury same do góry się nie postawią.
Dla FSG najważniejsze w nowym trenerze jest jedno.
Ma być tanio.
Dlatego witamy Mou na pokładzie i lecimy po kolejną ligę.
Orientuje się ktoś może jak wygląda u Flicka znajomość angielskiego ?
Edwards zaraz wyjmie po cichu z kapelusza Inzaghiego i będzie po temacie
Z szalonych scenariuszy, takich z pogranicza sci-fi, to jest jeszcze taki pan, który nazywa się Diego Simeone i trochę się zasiedział w gorszej części Madrytu.
No no, ewentualnie Guardiola tu przyjdzie i ze sobą weźmie Fodena i De Bruyne - szczególnie Belga bo to zagorzały fan Liverpoolu, więc na pewno będzie kierował się sercem.
Dobrze, że wy nie decydujecie, bo nazwiska padają absurdalne. Dalej uważam, że największe szanse ma Amorim, De Zerbi i Nagelsmann. Jeżeli Newcastle zezwoli to jeszcze Howe. Młody trener stawiający na młodych zawodników- tego jestem pewny. Żaden stary dziad
Nagelsmann podpisał nowy kontrakt z reprezentacją do 2026r. W Amorima już nie wierzę.
Jose i tanio? Widzę to forum w niezłym kierunku się rozwija
Kurde naoglądałem się w tym sezonie Bayeru, ostatnio dwa mecze Sportingu z Benficą a za chwilę derby Mediolanu i nie wiem czy oglądać
Może Thiago Motta.
Jeden Thiago odchodzi a nowy by przyszedł…
Przecież większość postów jest sarkastycznych po najświeższych rewelacjach. Już nie róbmy z użytkowników debili. A kto przyjdzie, tego nie wie nikt do czerwca i pismaki mogą sobie jakiekolwiek nazwiska wymyślać.
Właśnie miałem o tym pisać, i ma kontrakt do 30.06.2024 osiąga naprawdę dobre wyniki z Bologną. Styl identyczny co Klopp bo 4-3-3 albo 4-2-3-1
Następnym trenerem Liv będzie anglik
Najciemniej pod latarnią, to będzie Zelijko Buvac
on przedluzył przecież do 2026, gdzie ty byles w ostatnim czasie
Z tym Jose to hamujcie, przecież On kiedyś powiedział, że nigdy w życiu nie poprowadzi Liverpool, o ile dobrze pamiętam.
Nie mów nigdy nigdy to raz a dwa nie takie rzeczy już się w piłce i w normalnym życiu odstawiały!
Mieliśmy kiedyś gracza Coutinho
Teraz nadchodzi trener Mourinho