I Raków na prowadzeniu do przerwy ![]()
![]()
![]()
No i gitara, chociaż chybił karnego.. Lech, Raków wygrane. Legia docisnąć Hibernians i Jaga docisnąć Tiranę i wjechać 4 zwycięstwami do fazy ligowej LKE. Zastrzyk punktowy będzie ogromny, a w 4 drużyny w tej nędznej LKE będą mogli nabić jeszcze bardziej okazały wynik. No i poza rankingiem dla Polski nabijają też swój ranking przy okazji, co może się przydać potem w walce o awans w LM/LE.
oglądam Raków a w tym sezonie już któryś mecz to mam wrażenie że Papszun to sklonował naszego Darwina w kilku egzemplarzach ten Rocha, Amorim (rodzina tego z MU łków
) Diaz Pieńko marnują multum sytuacji i w naszej lidze i pucharach. Praca nad skutecznością bo w naszej lidze mogą się obudzić poza pucharami na następny sezon
Raków totalnie nie potrafi w transfer napastników. Mógłby przyjść jakiś stary Hiszpan/Francuz, co stojąc strzeliłby więcej od tej zgrai. Gdyby nie to.. to by mogli spokojnie co roku o mistrza walczyć, a w pucharach awansować. Dobrze, że ta LKE jest taka nędzna, że nawet bez napastnika można awansować.
45 minut czyli 2 połowa w Warszawie od historycznego sukcesu w postaci 4 drużyn w fazie ligowej ! ![]()
![]()
![]()
![]()
No Raków to w tym sezonie w LKE miał chyba najłatwiejszych przeciwników w i tak męczyli flaka zamiast pozamykać spotkania już po 1 meczu. Nawet dzisiaj karnego zmarnowali i dopiero z dobitki trafili to co sam na sam pierd…. to Darwin by się nie powstydził
ważna że wygrywają i nabijają pkt-y do rankingu bo za rok dwa może się to przydać przy ew rozstawieniach. Taka Norwegia LM + LE, Kazachstan ma drużyny w LM czy u nas w extra klapie nie można zbudować 4-5 drużyn z których jedna by praktycznie co roku w LE mogła grać? A z innej strony patrząc jakich mają teraz Norwegowie zawodników to przypominają się oni z lat 90 tych, Hohland Bobb Odegard Sorloth, Bodo czy Brann Bergen kadry w większości oparte o miejscowych
Napisałeś posta i się zesrało… ![]()
Edit: ja prdl…
Edit2: czerwo dla szkotów, trzeba to wykorzystać!
Edit3: Kurde jednak Var zmienił na żółtko
Jak mozna tak uwalic u siebie. W 10 min 3 bramki
Kurde byłem przez chwilę czym innym zajęty i jeb!
Co ta Legia🤦🏻♂️
Hibernian to 4 sort w lidze Szkockiej wczoraj Bruggia oklepała Rangers, Celtic pod BR odpadł z Kazachami a nasza exportowa Legia moczy dupę z jakimś Hibernian gdzież my jesteśmy. Oglądałem pierwszy mecz Rangers z Bruggią i rewanż przecież Bruggia to nie Barca a pachniało dwucyfrówką.
Legia to wstyd odpasc z Hibernianem. Co z tego, że to szkocka liga, jak to jak kolega napisał wlasnie 4 sort. Tymbardziej majac 1-0 u siebie . Nie no brak słów normalnie
Ale za to w kosza Słowenię ogrywamy piękna sprawa ![]()
Nie no Legia, nie róbcie sobie jaj.. mieliśmy dzisiaj pisać historię z 4 klubami w LKE, a tu odwalacie manianę. Zamiast gonić, to Szkoci są bliżsi 4 bramki niżeli Legia 2.
Mi bardziej chodziło o sam Hibernian bo u nich to zawsze Celtic/Rangers kiedyś w latach 80 tych Aberdeen i Dundee Utd ale od dawna poza ich duetem z Glasgow nikt nic nie gra czy to Hearts czy Motherweel dzisiaj Aberdeen odjeżdża w LE z Rumunami, Legia i ich pomysł na granie znowu zawodzi jak odpadną znowu rok kopania się w kraju bez europejskich pucharów, no ale jak się ma Żewłakowa jako dyrektora to mnie osobiście nie dziwi.
Legia celowo chce przegrac bo dzieki temu maja mistrza w kieszeni. Stad tez transfery w koncowce okna. Zeby nie bylo zbytnich oczekiwan w trakcie eliminacji. Wszystko zaplanowane.
Tak swoja droga to tym chujom z Łazienkowskiej nie daruje. Byla szansa na 4 ekipy w Europie. Ale woleli latwiejsza sciezke do zdobycia mistrzostwa…po trupach. Ha tfu na nich.
Oho Elitim zapomnial o tym co Mioduski im mowil w przerwie.
Dobra, wyrównali wynik 2meczu. Jescze chwila, by wyrównać obecny mecz jest.
Nie doszukiwałbym sie jakichś teorii spiskowych. Legia poprostu gra średnio nawet jak wygrywa. Oglądałem ich kilka meczy z czego jeden na zywo jak grali u mnie w Kielcach. I mimo ze wygrali to z przebiegu gry zwłaszcza w 1 połowie wyglądali blado
@Czerwoniak Szkoci sa poprostu skuteczniejsi. Legia powinna w Szkocji zamknąć dwumecz ale skuteczność przesądziła i teraz sa męki. O akurat strzelili ![]()
Grali srednio ale jesli na wyjezdzie leja szkotów to u siebie scenariusza przegrywania 1:3 nie kupuje
Uff. Jednak moja teorie mozna rozbic o kant dupy. Dobrze bedzie jednak
serio za to dał żółtą?
Zaczynaja sie wałki sedziowskie