Premier League 2021/22

Ja wierze, ze Steven G rozstawi nogi przed nami, a na City będą mocno zmotywowani.

Mistrzostwo w grze:
Pozostałe spotkania City:

• Wolves (wyjazd), którzy walczą jeszcze o puchary
  • WHU (wyjazd), którzy również walczą jeszcze o puchary
  • AV (u siebie), tutaj wiadomo Steven nie odpuści

Na moje może zdarzyć się tak, że przed ostatnim spotkaniem to my będziemy liderem.

1 polubienie

“Ostatnia umiera nadzieja”

1 polubienie

Liga 2021/22 jest ciągle otwarta, skupmy się na AV i w sobotę na Chelsea.

1 polubienie

“Wg źródeł z Niemiec w tym tygodniu oczekuje się sfinalizowania transakcji pomiędzy Erlingem Haalandem i Manchesterem City. Warunki osobiste są uzgodnione, a BVB przewiduje, że zostanie poinformowane o aktywowaniu klauzuli”[David Ornstein]

link

https://twitter.com/David_Ornstein/status/1523555889600286720?s=20&t=X4sdodtosBKyos6GwVzlOA

Widzę procedura wydania fortuny na kolejnych zawodników została aktywowana. Ambicje Guardioli zostały podrażnione, więc warto wydać z 500mln funtów. W takim razie zaczynam powątpiewać czy Guardiola odejdzie z City

Nie odejdzie z City, rozmawiają o przedłużeniu kontraktu podobno. Poza tym jak w MC dostanie nowe zabawki to gdzie miałby odchodzić?
Mam nadzieję, że my się również wzmocnimy, chciałbym u nas zobaczyć Darwina, mam wrażenie, że to byłby o wiele lepszy transfer niż Haaland

2 polubienia

Ciekawe, jak się potkniemy na Aston Villi jaki będzie stosunek kibiców do Gerrarda. To jakby zabrał nam nadzieję na mistrzostwo mimo że już bardzo matematyczne.

Chelsea się podłożyła Evertonovi Lamparda więc nie widzę powodów żeby Gerrard nie zrobił nam prezentu, a wręcz traktuję to jako jego bowiązek

Obecny kontrakt Pepa wygasa za rok, Sky Sports podawało tydzień temu, że ma przedłużyć do 2025.

Haaland ma być ogłoszony jeszcze w tym tygodniu.

Gerrard kocha Liverpool, zagrał w meczu Gwiazd z Barceloną ale jeat trenerem innego zespołu, takie słowo jak “profesjonalizm” jest tutaj dość istotne. Nie wierzę w gorszy skład AV czy odpuszczanie meczu, co to za piłka. Niech wygra lepszy tego dnia i tyle. Źle bym sie czuł jakby Gerrard bez powodu wymienił 11 zawodników podstawowej jedenastki i wystawił drugi garnitur z nami.

1 polubienie

Kocham Gerrarda całym sercem, ale Liverpool jeszcze bardziej. Przygotowałem już starą koszulę Gerrarda. Jeżeli Gerrard wystawi najmocniejszy skład to ją spalę. Bez sentymentów

Wytłumacz mi dlaczego Gerard miałby postąpić inaczej? Liverpool Liverpoolem ale teraz to AV to jego pracodawca a wychodzenie rezerwami to działanie na jego niekorzyść.

8 polubień

Teraz tytuł w kolejnym sezonie będzie jeszcze trudniejszy do zdobycia. Z takim napastnikiem będą napie#dalac po sto kilka punktów.

AV ma rozłożyć nogi, bo Steven jest byłym piłkarzem Liverpoolu? Co to za bzdury? Pal już dziś tą koszulkę.

4 polubienia

Wypadałoby na strzelać bramek tej Aston Villi choć bedzie ciężko. Byleby nadrobić w bilansie.

Skandaliczny komentarz. Nie wiem, od kiedy kibicujesz Liverpoolowi i czy pamiętasz czasy Gerrarda, ale tutaj się Go szanuje bez względu na wszystko i jeśli tytułujesz się kibicem Liverpoolu, to radzę się tego nauczyć.

3 polubienia

Takie przypadki powinny być eliminowane ze strony i wszelakich grup Liverpoolu, wstyd!

A taki Lampard Przeszedł do City i strzelil Chelsea bramke i co :smiley:

Czy ktoś go za to znienawidził?

2 polubienia

Ludzie wy nie ogarneliście, że to była ironia? Buahahaha

Ironia? Moze leki przestały działać? Dziwny komentarz, ale to w końcu kuczq…
Nie wiem, czy jest sens tłumaczyć, bo chyba nie zrozumiesz, ale spróbuję.
Po pierwsze - Steven jest trenerem AV i jego zadaniem jest prowadzić klub do wygranych, również w meczach z Liverpoolem. Jeśli celowo się podłożyłby Liverpoolowi to straci szacunek kibiców AV i myślącej części kibiców LFC.
Po drugie - co wg ciebie miałby zrobić Gerrard? Wystawić juniorów na mecz z Liverpoolem? Czy powiedzieć zawodnikom "wiecie, ja jestem legendą Anfield, oni walczą o mistrzostwo, a my i tak już o nic, więc się podkładamy, grajcie na 0-2, moze 0-3.
Po trzecie - palenie koszulek, bo ktoś gra fair… tylko sobie chaty nie zjaraj. Może przygotuj zawczasu gaśnicę.

1 polubienie

Dostałeś ostry lecz uzasadniony hejt i teraz się wypierasz? Oj chlopie :expressionless:

3 polubienia