“Wg źródeł z Niemiec w tym tygodniu oczekuje się sfinalizowania transakcji pomiędzy Erlingem Haalandem i Manchesterem City. Warunki osobiste są uzgodnione, a BVB przewiduje, że zostanie poinformowane o aktywowaniu klauzuli”[David Ornstein]
Widzę procedura wydania fortuny na kolejnych zawodników została aktywowana. Ambicje Guardioli zostały podrażnione, więc warto wydać z 500mln funtów. W takim razie zaczynam powątpiewać czy Guardiola odejdzie z City
Nie odejdzie z City, rozmawiają o przedłużeniu kontraktu podobno. Poza tym jak w MC dostanie nowe zabawki to gdzie miałby odchodzić?
Mam nadzieję, że my się również wzmocnimy, chciałbym u nas zobaczyć Darwina, mam wrażenie, że to byłby o wiele lepszy transfer niż Haaland
Ciekawe, jak się potkniemy na Aston Villi jaki będzie stosunek kibiców do Gerrarda. To jakby zabrał nam nadzieję na mistrzostwo mimo że już bardzo matematyczne.
Gerrard kocha Liverpool, zagrał w meczu Gwiazd z Barceloną ale jeat trenerem innego zespołu, takie słowo jak “profesjonalizm” jest tutaj dość istotne. Nie wierzę w gorszy skład AV czy odpuszczanie meczu, co to za piłka. Niech wygra lepszy tego dnia i tyle. Źle bym sie czuł jakby Gerrard bez powodu wymienił 11 zawodników podstawowej jedenastki i wystawił drugi garnitur z nami.
Kocham Gerrarda całym sercem, ale Liverpool jeszcze bardziej. Przygotowałem już starą koszulę Gerrarda. Jeżeli Gerrard wystawi najmocniejszy skład to ją spalę. Bez sentymentów
Wytłumacz mi dlaczego Gerard miałby postąpić inaczej? Liverpool Liverpoolem ale teraz to AV to jego pracodawca a wychodzenie rezerwami to działanie na jego niekorzyść.
Skandaliczny komentarz. Nie wiem, od kiedy kibicujesz Liverpoolowi i czy pamiętasz czasy Gerrarda, ale tutaj się Go szanuje bez względu na wszystko i jeśli tytułujesz się kibicem Liverpoolu, to radzę się tego nauczyć.
Ironia? Moze leki przestały działać? Dziwny komentarz, ale to w końcu kuczq…
Nie wiem, czy jest sens tłumaczyć, bo chyba nie zrozumiesz, ale spróbuję.
Po pierwsze - Steven jest trenerem AV i jego zadaniem jest prowadzić klub do wygranych, również w meczach z Liverpoolem. Jeśli celowo się podłożyłby Liverpoolowi to straci szacunek kibiców AV i myślącej części kibiców LFC.
Po drugie - co wg ciebie miałby zrobić Gerrard? Wystawić juniorów na mecz z Liverpoolem? Czy powiedzieć zawodnikom "wiecie, ja jestem legendą Anfield, oni walczą o mistrzostwo, a my i tak już o nic, więc się podkładamy, grajcie na 0-2, moze 0-3.
Po trzecie - palenie koszulek, bo ktoś gra fair… tylko sobie chaty nie zjaraj. Może przygotuj zawczasu gaśnicę.