Jeżeli oglądacie Newcastle vs City to możecie zobaczyć co oznacza w drużynie kreatywny pomocnik jak KDB …
Aż bym sam siebie zacytował sprzed godziny o sile środka pola w City i u nas…
My mamy kapitana platfusa za to więc cii
Ciekawe czy teraz też się pojawia teorie że Newcastle się podłożyło i sprzedało mecz, żeby tylko Liverpool nie zdobył mistrzostwa xD
No, czekamy na Radbuga :]
Może Newcastle tez moze dostac 15mln od City, nigdy nie wiadomo
Złoto mordo
A daj spokój… bierzemy mega talent (no bo tak jest) ale widocznie jeszcze nieopierzony za 100 mln i ogłaszamy sukces bo zaoszczędziliśmy na Haalandzie xD City sobie bierze gotowy produkt za 50 mln i po raz enty robi miazgę z ligi. I tak lepiej tak niż zmarnować swój prime time jak Napoli. Niedosyt jednak pozostanie bo po raz kolejny brakuje nam elementu maks dwóch do posiadania mega paki i co? I klub wywala na to pytonga no to trzyba oszczendzoć niczym Arsenal przez 15 lat z powodu budowy stadionu xD
Newcastle zdechło fizycznie. Ale brak karnego miał potencjalnie duży wpływ na wynik, bo 4-1 to zupełnie inny wynik (w przypadku jego wykorzystania).
Ja mam wyj*** kto nie wierzy to nie, jeździmy z tym „Sroki” a ze drukują, już się oswoiłem
Nic się nie bój. Mityczny trening Jurka już za moment zrobi z Hendo KdB v2.0
Widać przelew doszedł, późnio, ale doszedł
edit. brawo var!
Przepraszam, ale to jest czerwona kartka? xD Mocna żółta, jasne, ale czerwo? xD
Chociaż raz ktoś na VARze się dobrze zachował.
Sędzia się zreflektował. Zmiana decyzji z czerwa dla Trippiera na żółtą. Coś czego dawno nie mówiłem, ale BRAWO SĘDZIA, BRAWO VAR.
No kurde, a jaka ma być? Wszedł nogą wysoko, na wysokości kolana. Czerwo jak nic może byc
E: Sroki mają dużo szczęścia, jakby sędzia zostawił czerwo to na bank by się wybronił z tej decyzji
Pomarańczowa. Dziwne, że var interweniował, 50/50 mieli zostawiać
Plis, bądźmy poważni. Faul taktyczny, nic więcej. Ani to groźne, ani brutalne, ani z nadmierną siłą.
My się patrzmy na nasz Liverpool, a nie emocjonujecie się City. Z taką naszą grą to naszymi rywalami nie będą City czy Arsenal, a drużyny pokroju Wolves czy Crystal Palace. Jak my zaczniemy dobrze grać i będziemy punktować to wtedy patrzmy na czołówkę. City to maszyna, potracą punkty w sezonie, jak każdy ale póki co są tak kadrowo potężni że może być różnie z rywalizacją z nimi.
Nie było i nie będzie lepszego pomocnika w premier league niż De Bruyne.
Od kiedy atak podniesioną nogą na wysokości kolana nie jest niebezpieczny?