Premier League 2022/23

No niestety. Ten jeden pomocnik to nierealny plan. A przecież za rok trzeba kupić więcej. Nie wiem jak my to zrobimy…nie rozumiem tego. Każdy widział, że nowy pomocnik jest potrzebny w obliczu kontuzji czy słabszej formy tych zawodników z obecnej kadry. A Real nam podkupił Francuza, Bellingham nie odejdzie z BVB w tym sezonie i okazuje się, że innych opcji nie ma. Jesteśmy topowym klubem, mamy pieniądze, scoutów, ludzi odpowiedzialnych za transfery. I nie potrafiliśmy innych opcji znaleźć. Świetnie…

Muszę tu wrzucić jeden wątek, bo mam z tego bekę :smiley:
Chciałem przypomnieć, że istnieje taki piłkarz “grający” (specjalnie w cudzysłowie) od przeszło jedenastu lat dla Manchesteru United. Zowie się on Phil Jones - człowiek, który jest wiecznie kontuzjowany i jedyne co robi, to inkasuje grube hajsy. Wejdźcie sobie na tę stronę i zobaczcie jego zarobki: Wynagrodzenia, Dochody, Maj: Phil Jones - 2022 - Twojezarobki.com
Ten człowiek to jest fenomen, bo większości klubów, zostałby już dawno wytransferowany w momencie bez kontuzji, albo przynajmniej nie przedłużono by z nim kontraktu ;d

haaland juz z bramką

Haaland jeżeli zagra w City sezon bez kontuzji to 40 goli w samej lidze strzeli.

Ja to tylko tu zostawiam XD.

5 kolejka, Haaland 7 bramek i 70 minut spotkania przed Nim jeszcze.

No i już 8 :D. Gość 10 walnie przed 7 kolejką :smiley:

1 polubienie

Jakbyś nie wiedział kim jest @Flymf i jakie komentarze pisał jeszcze w 2019

1 polubienie

Haaland razy dwa odjechał już salahowi i innym mocno

Haaland na dwa zero ale bramkarz dał mu prezent

Salahowi hahahha, Salah to jak w TOP5 będzie w tym sezonie to będzie sukces. Gość ma zjazd od PNA kosmiczny.

Odjeżdża to On Kane’owi.

A potem kontuzja na kilka miesięcy ala Aguero xd

XD zjazd

Na ten moment ma najwiecej wykreowanych sytuacji w całym premier league. Zmienił się styl gry Salaha, który gra teraz bardziej pod drużynę.

1 polubienie

Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć, jaki Salah ma zjazd.

Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć tego jak gra w tym momencie.

2 polubienia

I ile ma asyst ? :smiley:

btw Jesus kolejny gol.

A to jego wina, ze nie strzelają?

No to, co z tych wykreowanych szans jest ?!? NIC ! Gość marnuje okazję za okazją. Cień zawodnika z tamtego roku.

Haaland 3 XD

Oj Boże ale wy jesteście żałośni. Ale was dupa boli, że Haaland strzela bramke za bramką :smiley: Przyjmijcie do swojej wiadomości, że tak Norweg jest lepszy niz Nunez i to widać nawet po strzelonych bramkach. Haaland mimo wszystko, jest na tym najwyższym poziomie już od dobrych 4 lat a Darwin miał jeden dobry rok. Jak tylko Darwin dostosuje się do naszego stylu i troszkę się ogarnie emocjonalnie, to również będzie strzelał, ale to potrzeba czasu. Erling to gotowy produkt, a Darwin to produkt do ,przerobienia’. Będzie i Urugwajczyk ładował bramę za bramą, cierpliwości , i nie osrajcie się…

I Cyk Erling, hat-trick, i ból dupy połowy użytkowników lfc.pl :smiley: Brawo Erling, dobrze mieć takiego napastnika w tej lidze!

5 polubień

Łatwe było do przewidzenia, że walka o króla strzelców rozstrzygnie się pomiędzy Haalandem, Jesusem i Nunezem. Ale z drugiej nie spodziewałem się takiego szybkiego startu Norwega. Niesamowity jest gość.

Swoją drogą, HT skompletowany prawą nogą, lewą i głową.

Pep nie potrafi grac z 9. A nie wina Salah, ze nie koncza. Ale oczywiscie samolub a Mane to byl gracz zespolowy.

1 polubienie