Premier League 2022/23

Pogorszyl sie stan zdrowia królowej Elżbiety, rodzina zjezdza sie do zamku Balmoral w Szkocji gdzie ona przebywa. Jeśli wydarzy sie najgorsze, najblizsza kolejka zostanie przelozona

Szkoda. Liczyłem, że jej syn idiota nigdy nie zostanie królem.

Zmarła królowa Elżbieta II - poinformował Pałac Buckingham.

Miejmy nadzieje, że nie dojdzie do jakichś brzydkich zachowań naszych kibiców w sobotę w związku ze śmiercią Elżbiety.

Czyli kolejka zostanie przesunięta. W naszej sytuacji to chyba nawet dobrze.

A będzie przesunięta faktycznie? Ktoś coś kojarzy jak to wyglada? Bo przeczytałem, że przez tydzień ma być wszystko pozamykane, a dotyczy to tez meczów?

Pięknego wieku dożyła, ale widocznie po zobaczeniu wczorajszego występu Milnera miała już dość

ktoś tak pisał w tym wątku. Pewnie będzie żałoba narodowa.

Takie przełożenie zrobiło by nam dobrze

Czemu miałoby do czegoś dojść? Myślę, że w obliczu śmierci każdy powinien umieć się zachować i nie wyzywać ludzi od idiotów jak Pan kuczq

Pewnie dlatego, że gdy do Liverpoolu dojdzie ta wiadomość to będzie tam feta jak po wygraniu mistrzostwa

Ale zmarła Elżbieta nie Karol. Niestety

No podejście Liverpoolczyków jest dosyć jednoznaczne w stosunku do Korony xd

Wiem że nie ten wątek, ale brawo Lech! 3:3 zrobić na wyjeździe z Villareal szacun. A przegrywali już 3:1. Chyba nie jest tak źle z poziomem naszych czołowych drużyn.

jedna jaskółka wiosny nie czyni, zobacz z jakich krajow grają zespoly w LKE. my powinnismy miec przynajmniej dwie. Vaduz eliminuje Rapid Wieden, a nasi przegrali z nimi w przedbiegach

Nadal nie wiem czemu , ale właśnie sprawdzam reakcje i chyba jesteśmy jedynym klubem na TT bez postu o zmarłej Królowej, gdzie Man. UTD czy Everton mieli po chwili od informacji.

Pisali tu niektórzy, że Arsenal spuchnie jak zacznie grac co 3 dni, ja pisalem , że oni beda grac drugim skladem w pucharach. Zobaczcie na sklad na ten mecz, takze raczej się za bardzo nie przemęczą tymi pucharami.

Możesz rozwinąć? Nie każdy rozumie

Villareal to dobra druzyna. Jedna z najmocniejszych w LKE i Lech im strzela 3 bramki na ich stadionie. To tylko pokazuje że polskie druzyny stac, a że sędzia wydymał Rakow w pierwszym meczu ze Slavia to inna sprawa. Za rok beda już dwie drużyny w fazie grupowej moim zdaniem.

Z informacji jaki wyczytałem to prawdopodobnie zostanie zawieszona 7 i 8 kolejka Premier League. Oni mają tam specjalny protokół na wypadek śmierci monarchy o nazwie London Bridge. Za 10 dni pogrzeb i prawdopodobnie wszystkie wydarzenia będą zawieszone w tym czasie. Możliwe nawet odwołanie domowych meczy Ligi Mistrzów(my, Chelsea i City).