Premier League 2022/23

Lallana będzie tymczasowym trenerem Brighton :smiley:

Myślę, że to zawieszenie rozgrywek może nam pomóc. Jesteśmy w dużym dołku. Będzie czas ochłonąć, zebrać się psychicznie żeby dalej walczyć

Jeśli odwolają mecze to dla nas to jak zbawienie. Potrzebujemy tej przerwy jak tlenu

Wszystkie spotkania aż do przerwy reprezentacyjnej odwołane

Dla mnie śmierć Elżbiety II to smutna wiadomość.

Tak się dziwnie składa, że akurat dzisiaj pożegnałem mojego długoletniego sąsiada(człowiek wielkiego serca, pełen życzliwości dla wszystkich, w każdej chwili gotowy każdemu pomóc, miał 84 lata) towarzysząc mu w jego ostatniej drodze.

A brytyjska monarchinii była “od zawsze” z nami, ciężko będzie się przyzwyczaić do Karola na tronie.

Chyba odwołają kolejkę.

1 polubienie

Tak się zastanawiam kiedy ten cyrk zwany monarchią parlamentarną w Anglii upadnie. To już jest nadzwyczajne, że ludzie tolerują rodziny, które nazywają się lepszymi od innych i jeszcze dają im z podatków pieniądze. Jeszcze Ci najważniejsi coś tam robią (przemówienia itd), ale Ci mniejsi książęta to już totalne nieroby żyjące dzięki podatnikom. Absurd XXI wieku. Może śmierć Elżbiety coś zmieni?

6 polubień

tak ich stac, że przywiozą całe 0 pkt

Ja nie będę udawał, ze mi się trochę podoba dalej larp. Dodatkowo rodzina królewska to spore przychody dla UK, więc to nie jest do końca sprawa na zasadzie= utrzymywanie z podatków. To trochę mutualizm :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Orientuje się ktoś dlaczego jako jedyny klub nie podajemy informacji nt. śmierci królowej Elżbiety II w żadnych socialmediach ?

bo liverpoolczycy srają na anglie i władzę. admin sie buntuje ale pewnie niedlugo z grzecznosci cos wleci

2 polubienia

!!! Kolejka premier league ma zostać przeniesiona w tym nasz mecz z volves. Oficjalny komunikat najwcześniej jutro.

Pogrzeb z tego co widziałem ma się odbyć 10 dnia od śmierci więc nie wykluczone, że przełożą dwie kolejki.

Dość głupie i prymitywne

2 polubienia

No okej, ale co z Ligą Mistrzów? Czy tam też mecze Angielskich drużyn będą przełożone ? Jeżeli tak to jestem ciekaw kiedy oni chcą te mecze rozegrać jak i tak jest już taki kocioł że głowa mała.

1 polubienie

juz wleciało
ale komentarze wylaczone xd

1 polubienie

Nie wiem jak oni to rozwiążą jeśli te 2-3 mecze się nie odbędą licząc europejskie puchary.

W sumie to szkoda, że RP :poland: nie jest monarchią.
Może “odkopiemy” jakiegoś Piasta :rofl:

Przykra informacja z Wielkiej Brytanii, co poniektóre komentarze na ten temat zbędę milczeniem. Nie cieszyłbym się tak z przełożenia spotkań bo kiedyś je trzeba będzie rozegrać.

Może przerwa dobrze nam zrobi, a może chłopaki chcieliby wyjść od razu i się odkuc. Wróżenie z fusów. Przekładanie jednak trzeba będzie kiedyś odrobić.

Dzisiaj w LE grał Arsenal i teraz gra ManU, więc pewnie przełożona będzie PL, a LM/LE zagra zgodnie z planem, bo to rozgrywki pod patronatem Uefa.
Gdzieś czytałem, ze przerwa w PL aż do meczów reprezentacji. Z korzyścią dla nas i Chelsea, która dzisiaj pozyskała Pottera.