Premier League 2023/2024

Wiem, że nie do mnie były te pytanie, ale zgaduję, że pytałeś gagarina o Aston Villę? Jeśli tak, to faktycznie zarówno na ich oficjalce, jak i na oficjanej stronie PL nie ma ich nowego herbu.

Pewnie zmiana nie została (jeszcze) oficjalnie wprowadzona, ale skoro piszą o całej procedurze projektu nowego herbu i głosowania wśród fanów na temat tego, które elementy obecnego herbu powinny się znaleźć na nowym, to jest to na 99.9% pewne, że planuja stać się taką Chelsea v. 2.0.

Cytaj ze źródła, które zapodałem we wcześniejszym poście:

“The current crest will remain in place for the remainder of the 2022/23 season, with the new crest officially replacing it for the 2023/24 season, including being in place on next season’s kits, released next summer. The crest redesign will now also be factored into an evolution of the rest of our visual identity.”

Natomiast nowe logo Burnley jest paskudne. Odpuchająca kolorystyka. Stare może i wyglądało lekko przestarzale, to fakt, ale nowe jak dla mnie jest najgorszym spośród wszystkich klubów PL. Nie wiem, wygląda jak projekt z Minecrafta.

Tak w ramach ciekawostki, to ludzie w necie też nie mają przesadnie pochlebnych opinii na temat ich nowego herbu.

Burnley logo - Reddit