Dla mnie ten tytuł jest wyjątkowy i nie patrzę tylko i wyłącznie na zrównanie się z Mułami, ale na transformacje i zmiany w klubie. Każdy opozycyjnie nastawiony wobec The Reds myślał, że jak Jurgen odejdzie to znowu przyjdą szare czasy i ponownie cofniemy się wstecz. Okazuje się, że mamy trenera, który oficjalnie podołał presji i ma jaja powoli zaczynając wchodzić w buty Kloopa, a wygranie PL to jest mocny stempel na angielskiej Ziemi w kierunku do Naszych odwiecznych rywali. Poprzeczka będzie coraz wyższa ale barwy Liverpoolu w przyszłości widnieją kolorowo. Slot zrobił swoje teraz pora na ekipe Edwardsa i Hughesa to okienko “może być wspaniałe” i niewolno tego zepsuć jak po sezonie 19/20 będąc pyszałkiem i zamykać się na stałą kadrę. Jeszcze taką wisienką na torcie może być przedłużenie umowy z TAA w co jeszcze wierzę . przy rozjechanym i zagubionym aktualnie Realu gdzie nie wiadomo co wniesie nowy trener…
Podręcznikowe wejście Arne mam skład i przez cały sezon sprawdzam co mogę wyciągnąć po Jurgenie i to zrobił a teraz czas na na zmiany i wizje holendra … po całym roku ciężkiej mozolnej pracy