Premier League 2024/2025

26 maja, dzień po ostatnim meczu

Loty do angli to nawet 2 tygodnie przed można tanio wyrwać tylko trzeba ogarnąć tą wizę Eta

Ale mysmy ta cala wierchuszke zarzadzajaca PL wystrychneli na dudka :rofl:
Terminarz zrobili taki,ze na koncu mielismy miec pod gorke a tu “kuku” mistrz 4 kolejki przed.
I co lyso wam dzialacze a i o sedziach trzeba wspomniec,lyso ? :crazy_face:

W przyszłym sezonie najtrudniejsze teoretycznie mecze dostaniemy w styczniu i lutym… a na pewno mecz z united w tym okresie.

Oby na Anfield i powtórka z 2020, gorzej jak dostaniemy newcastle arsenal lub city na wyjeździe w tym czasie

To jak tam Czerwoni ? :red_circle:

Byl wielki zalozyciel Bill a po nim nastal lowca pucharow Bob.A ze historia lubi sie powtarzac to przybyl odnowiciel Jürgen a teraz po jego kadencji mamy trenera Slota za ktorego jest bardzo dobrze wykonana robota :grinning:

Czyli posypia sie trofea :trophy: jak to drzewiej bywalo ?

To zależy czy FSG rzuci coś dolarów na 3-4 transfery i obejdzie się bez poważnych kontuzji jak w tym sezonie.

To zależy. Po pierwsze zależy od tego czy masz zespół się wzmocni latem - a wiemy że kilka pozycji wymaga wzmocnień. Po drugie - to zależy od rywali. Nie wiadomo jak szybko odbuduje się City. Wydadzą mnóstwo kasy ale wiadomo że taka przebudowa składu to proces. No i Arsenal - prawdopodobnie 3 raz z rzędu będą wicemistrzami. Mają potencjał żeby w końcu ten tytuł zdobyć jeśli ogarną napastnika i ominą ich kontuzje.

Pamiętajmy o KMŚ, w których zagra City, całkiem możliwe że końcowych faz. Nie pomoże im to w przygotowaniach do kolejnego sezonu.
Arsenal racja, jeśli zrobią sensowne trasfery będą szalenie mocno, o ile mental im nie sądzie po trzecim z rzędu przegranym tytule

Tylko Arsenal może być wyprzedany przed sezonem. Powrót Ode do Madrytu? Saliba w pakiecie? Saka też może być łakomym celem na rynku. Arteta buduje, buduje i nic z tego nie ma, a piłkarze mają jedną, krótka karierę i cześć piłkarzy może zacząć myśleć o nowym kierunku, a nie dryfować do nikąd z Artetą.

Emocje już opadły, alkohol wyparował więc pora na kilka słów.

Z mojej strony co mogę powiedzieć to dziękuje Liverpool za ten wspaniały sezon, dotrwajmy do końca sezonu bez zbędnych kontuzji i świętujmy 25 maja!

Piłkarze swój plan wykonali, teraz plan musi wykonać FSG żeby ten tytuł to nie był tylko wypadek przy pracy, żeby dokonać wzmocnień i w przyszłym roku walczyć o więcej niż sam tytuł ligowy, ale i o Europejskie puchary czy też puchary krajowe! YNWA !

Dla mnie ten tytuł jest wyjątkowy i nie patrzę tylko i wyłącznie na zrównanie się z Mułami, ale na transformacje i zmiany w klubie. Każdy opozycyjnie nastawiony wobec The Reds myślał, że jak Jurgen odejdzie to znowu przyjdą szare czasy i ponownie cofniemy się wstecz. Okazuje się, że mamy trenera, który oficjalnie podołał presji i ma jaja powoli zaczynając wchodzić w buty Kloopa, a wygranie PL to jest mocny stempel na angielskiej Ziemi w kierunku do Naszych odwiecznych rywali. Poprzeczka będzie coraz wyższa ale barwy Liverpoolu w przyszłości widnieją kolorowo. Slot zrobił swoje teraz pora na ekipe Edwardsa i Hughesa to okienko “może być wspaniałe” i niewolno tego zepsuć jak po sezonie 19/20 będąc pyszałkiem i zamykać się na stałą kadrę. Jeszcze taką wisienką na torcie może być przedłużenie umowy z TAA w co jeszcze wierzę . :smile: przy rozjechanym i zagubionym aktualnie Realu gdzie nie wiadomo co wniesie nowy trener…

Podręcznikowe wejście Arne mam skład i przez cały sezon sprawdzam co mogę wyciągnąć po Jurgenie i to zrobił a teraz czas na na zmiany i wizje holendra … po całym roku ciężkiej mozolnej pracy :grinning:

Wiadomo coś o nowych koszulkach od Adidasa na nowy sezon kiedy będą ?

Koszulki mają być w sprzedaży od 1 sierpnia

Abstrahując od tematu. Jestem bardzo ciekaw, jak będą reagować nasi kibice w ostatnich meczach sezonu. Fakt został dokonany na Anfield i teraz to trochę nowa sytuacja dla nas. Musimy jakoś dograć ten sezon do końca. W najbliższym meczu z Chelską, spodziewam się z sektorów gości przypomnienia, że jesteśmy mistrzem Anglii i wypomnienia, że Czelska nie ma historii. Ale jak będzie ?

W każdym meczu Anfield będzie płonąć

Fajnie byloby dobic do minimum 90 oczek na koncie czyli potrzeba 3 zwyciestw co jest realne wedlug mnie :smiley: :red_circle:

1 polubienie