Premier League 2024/2025

Żeby się rozwijać trzeba grać. Wystarczy spojrzeć na Jonesa czy Elliotta jak ich kariera jedzie na zaciągniętym ręcznym. Baleba rośnie piłkarsko w oczach, przydałby się tak samo jak Cunha.

Dziś grał na stoperze i w sumie parę błędów i niepewny, wiadomo poza pozycją i młody, ale bramka stadiony świata.

1 polubienie

Mam nadzieję, że wszyscy wzięli sobie trzy dni wolnego, żeby świętować przez cały tydzień. To już dzisiaj :crown:

5 polubień

W sumie to wziąłem. Bardziej żeby się synem opiekować co prawda, ale poświętować coś tam poświętujemy hehe

1 polubienie

Wiecie może czy już dziś dostaniemy puchar po ostatnim gwizdku?

Ty tak serio? Hahaha

1 polubienie

Nie dostaniemy pucharu dzisiaj. Jedynie piłkarze będą mogli cieszyć się z wygranej PL przed własną publicznością.

Wręczenie pucharu tradycyjnie odbywa się po ostatnim meczu sezonu, więc na nasze szczęście też na Anfield po meczu z Palace :slight_smile:

Teoretycznie to już jesteśmy mistrzem, bo mamy lepszy bilans bramkowy od Arsenalu, który może zdobyć max 79 pkt w tym sezonie. Więc brakuje małej kropki nad i, czyli jednego pkt.

1 polubienie

Żółta kartka jaką zaliczył Hujinsen to jedna z najbardziej frajerskich.

Zawsze bawi jak sędziowie idą do monitora za sytuacje, które w naszych meczach nie byłyby nawet analizowane zbytnio przez VAR.

I jaki klub w Anglii jest debeściak?

LFC i jego kibice też :trophy::red_circle::muscle::smile:

2 polubienia

Ależ to mistrzostwo jest niesamowite, tyle punktów przewagi nad kolejnym zespołem, może Chelsea, City, Arsenal były słabe w tym sezonie ale o to w tym wszystkim chodzi, świetnie, cieszę się jak dziecko, nie sądziłem, że Slot dokona tego w pierwszym swoim sezonie. Cieszmy się tym dniem, mistrzostwem, czekam już na następne spotkanie ale szczególnie na Arsenal.

Arsenal miał nas tak gonić, a tymczasem teraz musi patrzeć na plecy, Newcastle, City nie mają dużej straty, aby strącić ich z wicemistrzostwa.

7 polubień

Jeden wielki wzrusz. Jak po zdobyciu Championship League w 2019. Przez szesnaście lat kibicowania nieustannie wierzyłem, że w końcu pęknie ta dwudziestka!

Dziś nie dyskutujmy o tym, co Liverpool musi zrobić w najbliższym okienku transferowym, kogo się musi pozbyć, kogo pozyskać.

Dzisiaj się cieszmy. YNWA

2 polubienia

Orientuje się ktoś czy przy kontrakcie Nuneza nie ma jakiś bonusów dla benfiki z wygranie PL?

Dzwoniłem do Lizbony, ale nie pracują w weekendy. Jutro dadzą mi znać po 8.

11 polubień

Był news na głównej i tam było napisane, że minimalna ilość występów w pierwszym składzie, to była ostatnia zmienna. Więc nie.

7 polubień

Mistrzowskie dzien dobry wszystkim :trophy: :red_circle:

Oczywiscie dzisiaj w pracy ubrany na czerwono z numerem pewnego Krola Egiptu :muscle:
Niech kazdy wie kto jest debesciak i jego kibice tez ! :smiley:

Milego dzionka :sunny:

2 polubienia

Ale zycie jest piekne z wiadomoscią że jesteśmy mistrzami Anglii. Piękny był to mecz. Ale zazdrosczę wszystkim którzy mogli wczoraj być w Liverpoolu. Puby musiały pewnie sie uginac od tylu osób

7 polubień

Wybiera się ktoś z was na paradę mistrzowską? Okolice Gdańska poznania Berlina czy Szczecina

Daj znać najpierw na kiedy jest przewidziana. Bo też rozważam wyjazd, a trzeba by ew. kupować loty.