Żeby się rozwijać trzeba grać. Wystarczy spojrzeć na Jonesa czy Elliotta jak ich kariera jedzie na zaciągniętym ręcznym. Baleba rośnie piłkarsko w oczach, przydałby się tak samo jak Cunha.
Dziś grał na stoperze i w sumie parę błędów i niepewny, wiadomo poza pozycją i młody, ale bramka stadiony świata.
Mam nadzieję, że wszyscy wzięli sobie trzy dni wolnego, żeby świętować przez cały tydzień. To już dzisiaj
W sumie to wziąłem. Bardziej żeby się synem opiekować co prawda, ale poświętować coś tam poświętujemy hehe
Wiecie może czy już dziś dostaniemy puchar po ostatnim gwizdku?
Ty tak serio? Hahaha
Nie dostaniemy pucharu dzisiaj. Jedynie piłkarze będą mogli cieszyć się z wygranej PL przed własną publicznością.
Wręczenie pucharu tradycyjnie odbywa się po ostatnim meczu sezonu, więc na nasze szczęście też na Anfield po meczu z Palace
Teoretycznie to już jesteśmy mistrzem, bo mamy lepszy bilans bramkowy od Arsenalu, który może zdobyć max 79 pkt w tym sezonie. Więc brakuje małej kropki nad i, czyli jednego pkt.
Żółta kartka jaką zaliczył Hujinsen to jedna z najbardziej frajerskich.
Zawsze bawi jak sędziowie idą do monitora za sytuacje, które w naszych meczach nie byłyby nawet analizowane zbytnio przez VAR.
I jaki klub w Anglii jest debeściak?
LFC i jego kibice też
Ależ to mistrzostwo jest niesamowite, tyle punktów przewagi nad kolejnym zespołem, może Chelsea, City, Arsenal były słabe w tym sezonie ale o to w tym wszystkim chodzi, świetnie, cieszę się jak dziecko, nie sądziłem, że Slot dokona tego w pierwszym swoim sezonie. Cieszmy się tym dniem, mistrzostwem, czekam już na następne spotkanie ale szczególnie na Arsenal.
Arsenal miał nas tak gonić, a tymczasem teraz musi patrzeć na plecy, Newcastle, City nie mają dużej straty, aby strącić ich z wicemistrzostwa.
Jeden wielki wzrusz. Jak po zdobyciu Championship League w 2019. Przez szesnaście lat kibicowania nieustannie wierzyłem, że w końcu pęknie ta dwudziestka!
Dziś nie dyskutujmy o tym, co Liverpool musi zrobić w najbliższym okienku transferowym, kogo się musi pozbyć, kogo pozyskać.
Dzisiaj się cieszmy. YNWA
Orientuje się ktoś czy przy kontrakcie Nuneza nie ma jakiś bonusów dla benfiki z wygranie PL?
Dzwoniłem do Lizbony, ale nie pracują w weekendy. Jutro dadzą mi znać po 8.
Był news na głównej i tam było napisane, że minimalna ilość występów w pierwszym składzie, to była ostatnia zmienna. Więc nie.
Mistrzowskie dzien dobry wszystkim
Oczywiscie dzisiaj w pracy ubrany na czerwono z numerem pewnego Krola Egiptu
Niech kazdy wie kto jest debesciak i jego kibice tez !
Milego dzionka
Ale zycie jest piekne z wiadomoscią że jesteśmy mistrzami Anglii. Piękny był to mecz. Ale zazdrosczę wszystkim którzy mogli wczoraj być w Liverpoolu. Puby musiały pewnie sie uginac od tylu osób
Wybiera się ktoś z was na paradę mistrzowską? Okolice Gdańska poznania Berlina czy Szczecina
Daj znać najpierw na kiedy jest przewidziana. Bo też rozważam wyjazd, a trzeba by ew. kupować loty.