Premier League 2024/2025

Zirkzee zagrał ostatni mecz w MU

Amorim nie poleci, przecież to jest projekt na lata, jest w trakcie procesu itp.
Poza tym - kto za niego?

Coś czuję, że do końca stycznia mistrz będzie znany przy takiej ilości strat punktów u rywali

Ten Hag jest wolny jeszcze

1 polubienie

najbardziej się boję, że my po 5:0, oni po ciężkim oraniu przez sroki, i w niedzielę ujrzymy potężne 0:0 po 30 strzałach

2 polubienia

Póki co to Amorin się robi Potterem v2, chociaż Anglikowi chociaż w LM szło.

Nie widzę tego, bez Fernandesa i z tak tragiczną formą środka pola będzie orka po jednej stronie. W zeszłym sezonie gdy z nimi graliśmy to Mainoo miał jakieś końskie mecze.

1 polubienie

No właśnie mam to samo głupie uczucie. Im więcej znaków jest że to będzie łatwy mecz tym bardziej się obawiam że jakaś niemoc w nas wstąpi.

3 polubienia

Też tego nie widzę, przejedziemy się po nich strasznie. Chyba że 2:0 i tryb ekonomiczny

To jest inna sytuacja niż w tamtym sezonie, oni są teraz kompletnie bez wiary. Mecz z nami przegrają przed wyjściem na boisko

1 polubienie

tylko że Crystal Palace Ipswich mają i gorszą kadrę ale walczą i im serducha nie idzie odmówić gorzej może być z WHU jak Hiszpan zostanie bo wczoraj to mieli wyj … po całości nawet nie udawali że im się chce, ale MU może się zakręcić ok 15-17 miejsca na koniec sezonu dla mnie Lisy i Święci na dzisiaj są najsłabsi w lidze ale może zmiana menagera może dużo zmienić vide Wilki

pamiętam jak przegraliśmy z wisienkami tydzień po pamiętnym 7:0, mimo że wszystkie znaki wskazywały inaczej. temu mam obawy. obym rzucał wlasnie klątwę i znowu ich rozjedziemy

4 polubienia

A ja nigdy nie powiem, że to będzie łatwy mecz, nawet na formę obu zespołów… To zawsze są inne mecze i tego też się trzymam. Pamiętam jak nam nie szło, mimo to zawsze sie się stawialiśmy united… Wiec ja tam z pokorą podchodzę do tego meczu. Już zeszły sezon nam pokazał jak nie wygraliśmy z nimi ani jednego meczu.

2 polubienia

Ze wszystkich drużyn aktualnie znajdujących się w top 4 tylko jedna drużyna nie wygrała przez całą historię Ligi Mistrzów.

Dobrze by było narobić jak największej przewagi w styczniu-lutym, a potem ogień na LM i rotacje w lidze.

1 polubienie

Nie ma szans. Prędzej sam odejdzie, bo warunki pracy ma fatalne.

1 polubienie

Też o tym myślałem, że może sam to pierdolnac.

Dobrze, że Ten Hag im nastukał punktów, bo w przeciwnym wypadku mogłoby być już teraz gorącą na OT.

W niedzielę trzeba zagrać swoje od pierwszej minuty to będzie dobrze.
Przede wszystkim nie stracić jakiegoś farfocla na 0:1 tylko szybko wyjaśnić who is who.

Takie Ipswich ma tylko 7 punktów straty do myszowatych :crazy_face: a inne Evertony znają się na walce o utrzymanie a “memnited” nie a więc…

2 polubienia

Amorim zamiast poczekać na oferty Arsenalu lub Chelsea, a może i City po sezonie to w trakcie sezonu wziął United i właśnie rozpoczął się nieuchronny proces wypalenia zawodowego u tego Pana :slight_smile:

Podszedł ambicją, ale to bywa zgubne.

Tak samo można by zapytać Kloppa, dlaczego Liverpool, a nie jakiś mocniejszy klub. Przywrócenie blasku dawnej potęgi bywa kuszące dla trenerów.

1 polubienie