Premier League 2024/2025

Memczester jak dostaje na dziurę :wink:

Boże jaka ta drużyna jest dramatyczna. Oni nie potrafią się na boisku ustawić

Isak sam na piątym metrze jak Kevin na święta w domu. Za Amorima obrony ni ma.

2 polubienia

Przecież oni z taka gra spadną hahaha

1 polubienie

chciał się zabawić w gakpo, próbuj dalej. o 2:0

Kopiuj-wklej na OT. 2-0.

1 polubienie

Wychodzi na to, że ten Hag był profesorem przy Amorinie😅

Ja się zastanawiam czemu AV karnego nie dali …

Jaka ta Chelsea jest tragiczna. Wiedziałem, że pękną, ale nie sądziłem, że tak szybko. Nie wytrzymują presji.

Ten Amorim to jeszcze spusci to United do Championship.

4 polubienia

Newcastle strzela bramkę ręką. Nie żebym narzekał ale var jest tragiczny w Anglii. Nie wiem co robią Ci ludzie na varze, ja sam po 3 powtórce miałem wątpliwości czy nie było ręki a na varze nic… Masakra

Myślicie że dalej przy takich fatalnych wynikach mogą go zwolnić?

Paradoksem byloby, gdyby Slot go zwolnil za tydzien xd

Nikogo nie zwolnią. Musi grać szrotem którzy jego poprzednicy nasprowadzali, więc nie dziwne są takie wyniki. Zobaczymy w przyszłym sezonie po letnim okienku transferowym, aczkolwiek no jakiś cudów nie oczekuję, bo w jedno okienko nie zmieni stylu gry, bo zresztą kto tam będzie chciał odejść do takiego burdelu.

1 polubienie

W momencie gdy postawiłem na Chelsea (trudno dziś było twierdzić, że Ipswich cokolwiek zrobi z nimi) to Smerfy robią mi na złość, a ciul z tą kasą :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Perfekcyjny koniec sezonu 24/25 to:

• Number one wiadomo kto
  • Number 18 “mysznited” :joy: second league that’s your place :rofl:

Takie przemyślenia

1. Isak kocur
  2. ManU są wrakiem. Oni mają pełne gacie 2 dni przed meczem.
  3. myślicie, że wywala Amorima?
  4. Nie żebym chciał poprawy w ManU ale myślicie, że im się uda wygrzebać z tej dziury w której są? Tam wszystko jest do dupy. Zaczynając od sypiącego się stadionu, przestarzałego ośrodka treningowego, przez przepłaconych piłkarzy bez jakości po fatalne zarządzanie kadra i klubem oraz debilny PR (cięcie kosztów szeregowych pracowników czy wsparcia fundacji, które dają oszczędność 100-150k/yr).

@ynwa19 - mineralny spadek ManU. Oni są na dnie ale Sotton, Leicester, Pałace, Ipswich I Everton są dużo słabsze.

Cytując klasyka: “DERBY MUSZĄ BYĆ”

skoro jaki sylwester taki cały rok, podciągnijmy że ten mecz jest rozgrywany w sylwestra

1 polubienie

Nie! te akurat nie :crazy_face:
Niech zginą,przepadną w czeluściach drugoklasowych lig!