Ja, ja Ruch Radzionków jest git
Jeździlo się się za bajtla na wyjazdy na Radzionków.wiesz że tam jest teraz galeria ?
Oczywiście, że wiem.
A najciekawsze to jest to, że po odłączeniu się Radzionkowa od Bytomia to ten stadion stał na terenie… Bytomia
Dobra, nie róbmy off-topu.
Jutro przydało aby się strata punktów przez Chelsea choć szczerze w to wątpię - Ipswich nie ma na to odpowiednich środków.
Chelsea nam nie zagraża są po prostu za słabi w stosunku do naszej MASZYNNY
Jeszcze apropo’s West Hamu to ja już po meczu z nimi w Carabao wyrobiłem sobie opinię o Lopeteguim, nawet nie tyle po tym jak grali, ale po tym jak się zachowywał przy linii i na ławce. Wczoraj ten zespół, na czele z managerem, się po prostu skompromitował. Dawno nie widziałem w tej lidze bardziej niezorganizowanego i kładącego lachę na cały mecz zespołu (może jedynie United w ostatnich tygodniach Ten Haga). Najpóźniej 18.01. spodziewam się zwolnienia Hiszpana.
Dajcie już spokój z tą Chelsea, śmiać mi się chce jak ktoś ich traktuje poważnie pod kątem walki o mistrzostwo
West Ham pod Lopeteguim stał się łatwym celem dla czołówki.
Chelsea ma za słaby środek obrony i wariata na bramce by walczyć o mistrzostwo. Dziwię się, że Maresca forsuje Sancheza, bo ten rezerwowy Jorgensen jest całkiem niezły.
Ostatnio właśnie się zastanawiałem na tokiem myślenia zarządu WHU, że mając taki skład zatrudnili kogoś takiego jak Lopotegui. Jak nie pomysły z Moyesem to teraz ktoś taki. A moim zdaniem mają skład do walki o puchary. Mogliby tym składem wejść do top6. No ale wzięli starego dziada 60 lat i liczą, że może się uda. Nie, nie uda się. Chyba gorszy pomysł miał tylko PZPN z Santosem.
Niestety jest nadal wiele klubów w PL które pomimo całego swojego potencjału chcą być przeciętne lub słabe do granic możliwości i pewnie długo się to jeszcze nie zmieni. Nie wiem od czego to zależy, ale patrząc na najbardziej jaskrawy przykład tj. United, wszystko zaczyna się wysoko w zarządzie gdzie również muszą zasiadać kompletne miernoty.
Zresztą WHU to jest kolejny przykład klubu w PL gdzie za transfery odpowiadają jacyś kompletni wariaci, którzy nie powinni mieć pozwolenia nawet na kupowanie mleka do firmowej lodówki.
Wgl ciekawą rzecz rzekli komentatorzy dnia wczorajszego. Przed sezonem “eskperci” i kibice piali z zachwytu nad transferami młotów. A tu się okazało, że oni po tych wzmocnieniach zaliczyli mocny regres.
Ten Todibo to jest dobry ananas. Niby chłop był jedną nogą w bądź co bądź globalnej marce Juventusie. Młoty wygrały walkę o jego podpis a chłop się okazuje gorszą wersją niejakiego Dejana Lovrena
Wczoraj był wyjątkowo fatalny, ale dziś ma urodziny, może na kacu gral xD
On spędził sporo czasu jako zawodnik Barcy, tylko wiecznie wypożyczany był. Barca go w sumie oddała za pół darmo. Może coś jeszcze z niego będzie, w sumie WHU ogólnie gra strasznie słabo pod Lopetegui
Haha pamiętam jak przed sezon byli tu eksperci, którzy pisali, że Młoty są lepsze od Chelsea i powalczą o top4, bo zrobili potężne transfery jak Van-Bissaka czy Fullkrug
Torino słabiutki ale aktywny. Gra w sposób agresywny co sprawia że w średniakach na pierwszy rzut oka się wyróżnia bo notuje dużo akcji def. Bramek dużo się traci? Popełnia błędy? A kto w średniakach tego nie robi. W zeszłym sezonie miał jeden naprawdę dobry sezon faktycznie. Grali mega defensywnie i on ogarniał, ale po za tym średniak w sam raz na west ham.
Po prostu trener stracił szatnie. Widać że tam jest totalny bałagan. Wczoraj graliśmy na jakieś 50% a mogliśmy im z 8 zapiąć. Szkoda że zawsze stawiają na jakieś zgrane karty zamiast dać szansę komuś młodemu nowemu jak np Brighton czy bour
Nie wiem na który mecz dzisiaj się zdecydować ale chyba jednak wybiorę United - Newcastle, coś mało w tym sezonie oglądam tych drugich.
Nie go końca rozumiem o co Ci chodzi z Moyesem. Akurat za Moyesa osiągali najlepsze wyniki od lat, również w Europie, m.in. półfinał LE i przede wszystkim wygrany europejski puchar za LKE.
Chyba na Ipswich nie ma co liczyć dzisiaj?
Odstająca drużyna od premier league
liczyć można, a nawet trzeba. byle nie stawiać
Bez znaczenia, Chelsea i tak się nie liczy
No niestety Ipswich próbuje, stara się ale wychodzi chyba brak doświadczenia, Murić na ławce co daje im jakiekolwiek szanse (uważam go za bardzo słabego bramkarza). Wyróżnia się Delap, nie dziwię się zainteresowaniu jego osobą przez lepsze kluby.
Na ławce w Chelsea także Sanchez.
zaczyna się bardzo ciekawie
Nie wiem co oglądać. Chyba Ipswich jak prowadzą