To ten sezon. Już na pewno
Ja tam myślę, że Arteta może się powoli pakować.
Jeszcze nie koniec meczu
Brawo Brighton. Jutro nie dajmy ciała. W tej lidze nie wolno grać na 1-0. Nie wiem, czemu drużyny dalej to robią.
No i stoke się zesrało, w via chyba na studio po meczu zmienią barwy na czarno-białe
Bardzo miła sobota w Londynie. Jutro zrobić swoje i jest piękny weekend
Baleba co dziś zagrał to szok
Chłopak się rozbujał ostatnio,. Warto byłoby się o niego pokusić.
Niedługo będzie 11 pkt plus mecz u siebie.
Nie do przegrania.
Szkoda, Brighton mogło to wygrać, ale uniemożliwiły to idiotyczne decyzje podejmowane w kluczowych momentach. No i drugi powód jest taki, że w przerwie postawiłem, że wygrają. Trzeba się w każdym razie cieszyć chociaż i z remisu
Btw o co chodzi z tymi pustymi krzesłami na trybunach? Dosyć dziwaczny widok jak na PL. Może zorganizujemy jakiś wyjazd, bo jeszcze tam gramy w tym sezonie będzie łatwiej z biletami niż na Anfield
Koniec. A karny normalny najpierw go za rękę ciągnął później drugi dał mu z bańki.
Arsenal i Chelsea tracą punkty. Kolejka pod nas. Naprawdę musimy zdobyć to mistrzostwo, los sam nam wpycha ten puchar w ręce
Chyba dobry wynik co? A jeszcze teraz arsenal czekaja 2 dość ciężkie mecze jednak na emirates z Tottenhamem i Villa. My również mamy ciężkie, więc fajnie jakby rywale gubili punkty tak jak dzisiaj chociażby.
Jutro musi byc ogień! Kolejna okazja żeby uciec stawce i dodatkowo nabić sobie morale nad wrogiem nr 1. Tak żeby czuli, że za parę miesięcy może być remis 20-20. Póki co skupmy się na jutrze. Potem popiszemy o meczach pucharowych i na mega trudnym z Nottingham.
Noale jak to tak?
Wielki Arsenal co miał wygrać wszystkie mecze do końca sezonu, czempion nad czempiony, drużyna XXI wieku trenowana przez kolekcjonera remisuje na “jakimś” Brighton, Brighton!
Pane to neni możne jakby pedzioł wojak Szwejk i po prostu granda!
Jutro tylko 3 punkty i nic więcej!
Come on LFC
Dobrze że chłopakom z arsenalu nikt nie powiedział, że mają łatwy terminarz i już mają wygrywać do końca sezonu to może po prostu o tym nie wiedzą
Karny 100% nie wymyślajcie jakiś teorii-faul to jest faul i obojętne czy nogą, ręką, głową albo… przyrodzeniem
A kto typował na Typerze 1:1? ynwa19 Ty znawco
I piękna sobota jest!
A co to ma za znaczenie czy Chelsea traci punkty czy nie? Nie gramy o top4