Premier League 2024/2025

To ten sezon. Już na pewno :rofl:

Ja tam myślę, że Arteta może się powoli pakować.

2 polubienia

Jeszcze nie koniec meczu

4 polubienia

7 polubień

Brawo Brighton. Jutro nie dajmy ciała. W tej lidze nie wolno grać na 1-0. Nie wiem, czemu drużyny dalej to robią.

No i stoke się zesrało, w via chyba na studio po meczu zmienią barwy na czarno-białe

Bardzo miła sobota w Londynie. Jutro zrobić swoje i jest piękny weekend :smiley:

Baleba co dziś zagrał to szok

1 polubienie

:musical_note: Set piece again ole ole :musical_note:

2 polubienia

Chłopak się rozbujał ostatnio,. Warto byłoby się o niego pokusić.

Niedługo będzie 11 pkt plus mecz u siebie.
Nie do przegrania.

Szkoda, Brighton mogło to wygrać, ale uniemożliwiły to idiotyczne decyzje podejmowane w kluczowych momentach. No i drugi powód jest taki, że w przerwie postawiłem, że wygrają. Trzeba się w każdym razie cieszyć chociaż i z remisu :slight_smile:

Btw o co chodzi z tymi pustymi krzesłami na trybunach? Dosyć dziwaczny widok jak na PL. Może zorganizujemy jakiś wyjazd, bo jeszcze tam gramy w tym sezonie :slight_smile: będzie łatwiej z biletami niż na Anfield :stuck_out_tongue:

Koniec. A karny normalny najpierw go za rękę ciągnął później drugi dał mu z bańki.

Arsenal i Chelsea tracą punkty. Kolejka pod nas. Naprawdę musimy zdobyć to mistrzostwo, los sam nam wpycha ten puchar w ręce

Chyba dobry wynik co? A jeszcze teraz arsenal czekaja 2 dość ciężkie mecze jednak na emirates z Tottenhamem i Villa. My również mamy ciężkie, więc fajnie jakby rywale gubili punkty tak jak dzisiaj chociażby.
Jutro musi byc ogień! Kolejna okazja żeby uciec stawce i dodatkowo nabić sobie morale nad wrogiem nr 1. Tak żeby czuli, że za parę miesięcy może być remis 20-20. Póki co skupmy się na jutrze. Potem popiszemy o meczach pucharowych i na mega trudnym z Nottingham.

8 polubień

Noale :crazy_face:jak to tak?
Wielki Arsenal co miał wygrać wszystkie mecze do końca sezonu, czempion nad czempiony, drużyna XXI wieku trenowana przez kolekcjonera :trophy: remisuje na “jakimś” Brighton, Brighton!
Pane to neni możne jakby pedzioł wojak Szwejk :grimacing: i po prostu granda!
:rofl::joy::sweat_smile:

Jutro tylko 3 punkty i nic więcej!
Come on LFC :red_circle::muscle::blush:

7 polubień

Dobrze że chłopakom z arsenalu nikt nie powiedział, że mają łatwy terminarz i już mają wygrywać do końca sezonu to może po prostu o tym nie wiedzą

3 polubienia

Karny 100% nie wymyślajcie jakiś teorii-faul to jest faul i obojętne czy nogą, ręką, głową albo… przyrodzeniem :crazy_face:

A kto typował na Typerze 1:1? ynwa19 Ty znawco :wink::joy::muscle:

I piękna sobota jest! :red_circle::smile:

A co to ma za znaczenie czy Chelsea traci punkty czy nie? Nie gramy o top4 :wink:

Taką serię z nimi niedawno mielismy

Do tego „eksperci” mówili o tym, że nie mają szans, więc nie mogli tego przegrać :sweat_smile::rofl::rofl:

1 polubienie