Jaki typ na jutro na myszajted?
Ciekawe czasy, kiedy to największym zmartwieniem kibiców Liverpoolu nie jest rywalizacja w Premier League (która już jest praktycznie wygrana) tylko dusigrosze z FSG i ryzyko utraty czołowych piłkarzy.
Bezpieczne 3-0 dla nas
Jeszcze się zastanawiam, ponadto nie mogę zdradzić bo konkurencja na Typerze czyha
Widać, że Arteta już przymierza się do Atletico
Ale Ty zauważyłeś cudzysłów i ogólnie wyczułeś ironiczny ton mojej całej wypowiedzi, zgadza się?
Robić swoje i wygranie ligi będzie formalnością. Wycisnąć z tego sezonu ile się da. Liga mistrzów to czasem loteria nie wymagam, ale w sumie dwa krajowe puchary, czemu nie ?
Domyślałem się ja ogólnie przed sezonem obstawiałem, że powalczą o puchary, tylko po dobrym początku coś się zacięło.
No ja to obawiam się ciężkiej przeprawy, nam to z Myszatymi to nawet w latach 80-tych jak rządziliśmy w Anglii się ciężko grało, ale ważne są 3 pkt-y i by bez kontuzji skończyć.
No to tak, Arteta dostał drużynę do przebudowy, Slot praktycznie gotowa:)
Wpis takiego odklejeńca o ksywie Garfield z pewnej stronki
Arsenal sie sypie, uraz Nwameriego.
Pójdą po Mbuemo
Znaki
Tak jak przewidywałem. Ciężko było liczyć na przegraną z Brentford, jednak Brighton jest mocniejsze w rywalizacji z czołówką i nie zawiedli. Mogli wygrać, ale i remis cieszy. Dla nich to dalej strata punktów i wątpię, by traktowali ten wynik dużo lepiej aniżeli przegraną. Jutro wygrać, nie zostawić miejsca na dyskusję i możliwe problemy w obronie, wcisnąć im ze 3 do przerwy i spokojnie czekać na kolejny mecz. I tak co kolejkę, aż do mistrzostwa
Dokładnie tak. W tym sezonie los nam sprzyja. Myślę te 85-86 punktów spokojnie wystarczy do mistrzostwa. A my powinniśmy zdobyć lekko ponad 90. Nie możemy tego wypuścić z rąk
Jak dla mnie karny dla Brighton ewidentny, najpierw go chyba Gabriel pociągnął za rękę, a potem ten drugi poprawił. W ogóle ile razy dzisiaj Pedro dostał w twarz/głowę to nie zdołałem się doliczyć😀jeszcze z jakimś opatrunkiem grał. Bardzo dobry wynik dla nas, jak jutro wygramy to znowu morale urosną.
Im większą przewagę sobie zbudujemy w okresie styczeń-luty, tym łatwiej będzie w LM. Będziemy mogli coś rotować w lidze.