Premier League 2024/2025

Właśnie oglądałem z 5 razy powtórkę i nigdzie nie widać ręki ewidentnie :sweat_smile:

1 polubienie

Pamiętamy.

9 polubień

Kolego nie chcę być złośliwy ale konsultacja z okulistą wskazana natychmiast :joy:

12 polubień

Mam okulary, nie wiem może była, ale pech straszny, w sensie ich, bo jak to można traktować inaczej niż pech. Jak starał się chować rękę :joy::joy:
Ale gdzie jeden traci to drugi zyskuje i się zrobiło 9pkt i zaległe spotkanie😜

@Fabool strzelip to za dużo powiedziane, został nastrzelony bardziej :joy:

1 polubienie

To czym to strzelił? Prawym narządem płciowym?

Czy tylko ja widziałem rękę Havertza już po tej pierwszej powtórce, którą pokazali? Jak to się miało niby od biodra odbić w ten sposób. Havertz ma wyciągniętą od siebie łapę przez kilka sekund bezmyślnie i wpadła po odbiciu do bramki.

1 polubienie

Loku jakieś własne mecze ogląda, no inaczej się nie da tego wytłumaczyć…

No bo chudy jest wiesz, i wystają mu biodra :grimacing:

Czy nie czasem niezależnie czy piłka musnęła lub otarła rękę czy poszła wcześniej po jakiejś innej części ciała i dotknęła rękę to w fazie ataku - to zawsze jest nieuznany gol?

1 polubienie

@Loku64
Ok załapałem wreszcie :joy:
Ty się z nas nabijasz i specjalnie konfabulujesz
Mam Cię!, :grimacing:

1 polubienie

Ta ręka była tak samo widmo, jak sukcesy Arsenalu w ostatnich latach xd

Starał się, ale jej nie schował. Gdyby nie ręka strzał nie byłby zablokowany i nie skręciłby w drugą stronę. Ale świetujmy że jest 6 pkt przewagi + zaległy mecz bo niektórzy juz tu wróżyli że na koniec dnia bedzie 1 pkt przewagi

1 polubienie

Widać, czy raczej można wywnioskować że nosisz okulary, ja też i nie zdejmuje ich do oglądania meczy, przepraszam jeżeli odbierzesz to za atak, ale zawsze widzisz inaczej niż wszyscy

Tu nie ma watpliwosci, ze to reka. Przy kontakcie mu reka odrzuca XD

1 polubienie

W ogóle to my mieliśmy serię 30 lat bez wygranej ligi i to wydawało się wieczność.
Teraz Arsenal zmierza ku 21. Roku bez wygranej i jakoś nie wydaje się tak dawno, życzę im co najmniej drugie tyle :joy::joy:

3 polubienia

Cieszmy się bo po dwóch remisach przewaga stopniała. Dzisiaj udało się ją znów trochę powiększyć. Ostatnio nie gramy wybitnie ale Arsenal ma też swoje problemy. Musimy zdobyć ten tytuł, nie ma innej opcji. Londyńczycy nie wyglądają na mistrzowski zespół, mamy duże szanse ich pokonać. Chociaż przydałoby się zrobić jakieś wzmocnienia. Ale z FSG to raczej niemożliwe

Jeju nie dość że jestem ślepy, to na telefonie oglądałem :stuck_out_tongue_winking_eye: to ta druga ręka, rzeczywiście teraz widzę :stuck_out_tongue_winking_eye:

Liga przegranych ale kto najmniej przegra ten jest najwiekszym wygranym z przegranych.

2 polubienia

Nikt coś nas za bardzo gonić nie chce, dziwna ta liga :upside_down_face::upside_down_face:

Czy możemy już przestać udawać, że istnieje jakiekolwiek zagrożenie dla tytułu mistrzowskiego nr 20?

1 polubienie