klub mem z 6 mistrzostwami na 7 możliwych, ligą mistrzów i kilkoma mniej znaczącymi garnkami za puchary krajowe. Klub mem
Ale dadzą nam za to jakieś trofeum, prawda? Prawda…
klub mem z 6 mistrzostwami na 7 możliwych, ligą mistrzów i kilkoma mniej znaczącymi garnkami za puchary krajowe. Klub mem
Ale dadzą nam za to jakieś trofeum, prawda? Prawda…
+115 zarzutów o wałki finansowe.
Tak, klub mem.
No spoko tylko jak ich karą za te 115 zarzutów będzie grzywna to nic to nie zmieni. Dalej będą mieć 6 mistrzostw na ostatnie 7 sezonów
Ale wtedy będzie można oficjalnie powiedzieć, „bo oszukiwali” i część forum zadowolona będzie
A prezes FIFY na trybunach.
Pewnie powiedział że mogą spać spokojnie
Myślę że City bardziej zagraża FA, czy UEFA
Uzbek top kek wejście, ale wszystko wina Pepa - gość miał strach w oczach nim się mecz zaczął, a potem widać było, że bramka i faul na żółtą tylko go dobiły. No ale robić wędkę przed końcem połowy też by mu na pewno nie pomogły.
Egipcjanin za to fajnie się pokazuje, widać luz, wraca się na swoją połowę, by zaraz być pod bramką przeciwnika. Oczywiście tak jak u Khusanova, tak i tu to dopiero pierwszy mecz, który mało mówi, ale obyśmy nie żałowali odpuszczenia tego zawodnika ;D
Ten Maresca to bardzo przereklamowany trener. Trzyma Sancheza mimo regularnych błędów, ustawił zespół pod kontry i gra wolnym Sancho zamiast Neto.
Sanchez to taki kloc
Hahahaha Sanchez
Znaki
Co za debiI XD xxxxxxxxxx
Czy Sanchez ma jakieś seks taśmy Maresci?
Miałem wrażenie, że Haaland podczas celebracji z całych sił próbował powstrzymać się od pęknięcia ze śmiechu z Sancheza. Karius był do niedawna wolnym agentem więcej by im wybronił niż ta oferma.
I tak przy okazji, City które ma średni sezon i jest w dołku wygrywa z Chelsea 2:1 i co robi? Atakują dalej, mimo że Chelsea ma potencjał, żeby wyrównać oni nie będą się murować i robią 3:1. Arsenal jakby doprowadził do 2:1 z Southampton to odrazu by się zamurował w bramce i grał na czas. To jest właśnie ta mentalność.
Ten Sanchez to jest parodia bramkarza. Jak The Blues mogli wydać tyle pieniędzy i zostawić takiego dzbana na bramce? W głowie się to nie mieści.
Z drugiej strony warto w takich chwilach docenić to, że mamy 2 topowych bramkarzy w klubie i trzeciego na wypożyczeniu.
Mnie bardziej w głowie się nie mieści jak trener może popierać ciągle bramkarza, który robi błąd za błędem.
Jak tam z Arsenalu młodziak dostał czerwoną to Silva powinien dostać chyba ze 2 czerwone
odnośnie jakości bramkarzy to my jesteśmy N1 na 5 lat do przodu
Co trzeba mieć w głowie, żeby kupować takich bramkarzy jak Sanchez czy Onana. Przecież Oni walą prawie w każdym meczu po kilka baboli i dalej grają, ładnie zarabiają. W Polsce lepiej bronią w naszej znakomitej lidze. U mnie dawno siedziałby Sanchez, a latem lub nawet zimą poleciał z klubu i tak samo Onana, a za Niego ten Turek, którego kupili.