Premier League 2024/2025

Oo Arsenal goli frajerów XD

Jebańsko ostre

Wan Bissaka na nos dograł, krater w tej obronie niesamowity

Tak, 44 minuty minęły zanim strzelili Arsenalowi.

londyn jest bordowy… przynajmniej na jakieś 20 min

Niech zamłotkują bramkę w drugiej połowie, albo cokolwiek… życzę im tego by to dowieźli

1 polubienie

Ale kontra, dawno nie widziałem spokojniej rozegranej. Na pełnym luzie Wan Bissaka wzdłuż, dogranie, główka mikrusa przy Gabrielu i Rice’ie. Fajnie fajnie.

1 polubienie

Właśnie bez murowania bo to źle się skończy, niech ruszą jeszcze raz z kontrą

Przynajmniej West Ham cos robi i sie nie boi zaryzykowac w przeciwienstwie do takiego Wolves ktore nie wiedzialo co sie dzieje grajac jednego wiecej.

Mam nadzieję, że utrzymają…

1 polubienie

Dzisiaj już wiedzieli. W ogóle te mecze, w których ostatnio wyglądaliśmy średnio, graliśmy z drużynami w być może najlepszej formie w sezonie. Everton powinien dzisiaj wygrać, nawet bez karnego, Wilki grają teraz 4 mecz z rzędu, w którym potrafią coś pokazać. Może jednak z nami nie jest aż tak źle. Znając życie, to jeszcze wieczorem Aston Villa ogra na luzie Chelsea.

1 polubienie

Arsenal ma łatwy terminarz i zaraz będą za Liverpoolem.

:rofl:

Wlasnie oglądałem pierwszą połowę i Arsenal jest zdecydowanie lepszy od WHU , ale ciesze sie ze WHU prowadzi oby wygrali bądz zremisowali, ale znając życie to raczej Arsenal to wygra, chociaż rok temu WHU też wygrali na stadionie Arsenalu i to 2 do 0, to trzeba wierzyć że może urwią punktu Arsenalowi. Do boju WHU. :smiling_face: Trzymajmy kciuki za WHU :+1::+1::+1:

1 polubienie

Liverpool traci punkt, a Arsenal tego nie wykorzystuje? Nowe, nie znałem.

Jednak co do sporej ilości kibiców tutaj. Płacz po stratach punktów z Evertonem i Villą niemiłosierny, z Wolves to samo. Po wylosowaniu PSG to samo jedno pytanie - po choy? I tak zostaniemy mistrzem Anglii i przejdziemy PSG… Ale skowyt tu niesamowity bo drużyna gra trochę gorzej, tak jakby każdy cały sezon był wybitny :rofl::person_facepalming:

2 polubienia

Jakaś szansa jest, że po gówno wyniku ze środy będziemy dziś wieczorem zadowoleni. Oby nie były to nadzieje płowe

powiedz mi, co ma na celu pisanie takiego posta po pierwszej połowie? Równie dobrze mogą wyjść na drugą i roznieść ich jak gnój po polu

Mnie to tam nie cieszy. Tęsknie za czasami, gdy w Anglii czy Francji tytuły zdobywały normalne kluby a nie Arabscy oszuści

Wyluzuj gościu, bo zaraz padniesz z ekscytacji… To jest tylko 1 bramka różnicy i jest jeszcze druga połowa

Co jest? Każdy sobie ironinicznie pisze czy jak?, sezon wkracza w decydującą faze, a tu takie teksty. W arsenalu za chwilę wraca Saka i Martinelli więc to może odmienić ich grę a tu taka jazda i przypisywanie tytułu już…

Arsenal jak i cala reszta jest w tym sezonie wybitnie słaba. Nie rozumiem jakim cudem ktos tutaj nadal wątpi w mistrzostwo. Arne wykonał genialna robote z zespolem, pomimo okrojonej kadry gramy rownie dobrze co sezon temu i przy takich rywalach nie ma nawet kto nas zatrzymac. Arsenal ma do zdobycia 39 oczek jeszcze w tym sezonie (licząc z trwajacym meczem). Jezeli z tej puli dowiozą przynajmniej 28-30 punktów to bedzie ogromny sukces patrzac na ich gre i zespol.

2 polubienia

Jeśli West Ham się zamuruje, to Arsenal to nawet bez napastników wymęczy to 2-1. Muszą szukać gry do przodu i 2 gola.

1 polubienie

Jak będzie trzeba to WHU samo sobie strzeli dwie bramki. Ten klub to od kilku sezonów parodia.

1 polubienie

Jeszcze cała druga połowa, spokojnie z tym optymizmem - mecz nie trwa 45 minut.

2 polubienia

Kudusa chetnie zobaczyłbym w lepszym klubie. Mam wrażenie że oprocz Bowena, to nie ma z kim tam grać.

Przeciez to jest ewidentny czerwony kartonik dla tego gówniarza

1 polubienie