Pamiętam jak odchodził Klopp i powiedziałem sobie, że następny sezon dam sobie spokój i na czillu podejdę.
Okazało się, że dawno się tak nie jarałem sezonem, byłem na Anfield w meczu ManU - Liv w ‘najprawdopodobniej’ zwycięskim sezonie i generalnie żyłem całym sezonem.
Co teraz myślę? Następny sezon dam see spokój bo szykuje się lipa po ew. odejsciach salaha, vvd, taa…
Co mam Wam do powiedzenia? Dajcie see spokój. Nie denerwujcie się. Będzie co będzie Można się miło zaskoczyć
Lepiej weź ojca hehe
Marmoush zrobił karnego i ładną bramkę huknął. Ogolnie wygląda na bardzo dobry transfer. Jednak ta pensja trochę odstraszająca
@osi na stopera to jeszcze dziecko, więc zobaczymy jak się sprawdzi w przebiegu 2-3 sezonów
Khusanov tez kozak transfer. W dodatku ciągle ma minę jakby krecik pukał do drzwi
Transfery city całkiem solidne, ale na dziś nie są mega wzmocnieniami. Tak marmoush już hattrick strzelił dokładał jakieś liczby, ale patrząc na cenę i pensje to w przyszłym sezonie musi grać lepiej imo. Khusanov ma spory potencjał a już jest dobry. Moga być groźni w przyszłym sezonie, ale jak na 200m to można było chyba lepiej zadziałać
Liczyłem na jakąś stratę punktów Arsenalu, ale jak tak patrzę na skład Chelsea to szału nie ma.
To jest niepojęte żeby w tak krótkim czasie wydać tyle siepy, a ulepić tylko taką 11.
Arsenal znowu na fuksie, zawsze przeciwko nim nie grają najlepsiz drużyny przeciwnej. Dziś brak Palmers w chelsea. Arsenal spacerek pewnie i odrobią do nas.
Wiem, wiem. Chcialem znaleźć ukrytych tutaj fanów arsenalu, bo to zawsze My mamy fuksa i stąd nasze miejsce… Co do meczu, chelsea na wyjazdach jest mega słaba ale to derby więc czy z Palmerem czy bez może być niezłe meczycho. Nie ukrywam taki remis przyjmę z otwartymi ramionami.
Nie żeby coś ale to my ostatnio graliśmy z City bez Haalanda i Newcastle bez Isaka. Poza tym Palmer ostatnio jest w takiej formie, że to niezbyt duża strata. Tym niemniej nie spodziewam się niczego po Chelsea, z City zagrali tak żałosny mecz, że tutaj pewnie będzie podobnie.
Najpierw Rice z łokcia w twarz Fernandeza, tuż po tym Partey wyprostowaną nogą ponad kostkę w Neto. Myślicie, że ktoś to oglądał na VARze w ogóle?
Nawet fauli sędzia nie zobaczył
U nas byłaby żółta za łokieć i czerwona za atak ponad kostkę…
No i jeszcze arsenal obejmuje prowadzenie. Czyżby zaczynali swój marsz? Niby będzie 12pkt i będziemy już grać praktycznie co tydzień więc powinniśmy na wyższej intensywności siadać na przeciwnikach.
@everlast. Dokładnie. Oprócz nas maja spacerki a nie mecze, do tego wraca Saka. Końcówkę będą mieć mocną. Musimy to wytrzymać.
Swoją drogą ciekawe jak z nami zagra Chelsea oraz Tottenham.
że 10 pod rząd wygrają?
Sędzia to jest taki przygłup, że brakuje słów, na to co on wyczynia. Przecież tam jest polowanie na przeciwnika, a nie piłka nożna. Z obu stron.
Podobna akcja jak z u nas Evertonem, są derby więc sędzia z piłki nożnej chce zrobić freak fighty żeby neutralny widz się jarał
Sanchez to jest naprawdę paralityk, jakim cudem on tam gra to tylko Boehly wie. Słaby mecz, dwie mierne drużyny, a Chelsea to już dno totalne
W ogóle derby Londynu a derby Madrytu to przepaść. Nie dość, że tam intensywność 3x większa to jeszcze większa przepaść pod względem technicznym.
No i bardzo dobrze, to Premier League a nie liga kobiet. Sto razy bardziej wolę takie sędziowanie niż gwizdanie każdego kontaktu, ktore potem nagminnie wykorzystują pilkarze, że mecz staje się niestrawny.
Poza tym to som derby i one takie muszo być.
Chelsea przekręcona. Powinien być karny po faulu na Nkunku.
Nie chodzi o gwizdanie każdego kontaktu, ale o nieakceptowanie chamskich zagrań albo niebezpiecznych. Tam było tyle ataków ponad kostkę, w okolicach kolan, ataki na głowę, a on udawał, że nie widzi.
Głupszej kartki chyba nie można dostać niż ta Fofany.
Ktoś temu dzbanowi powiedział w przerwie, żeby używał kartek, więc teraz daje za wszystko
Sędziowie są dramatycznie słabi.