Premier League 2024/2025

Bez przesady, Gravenberch przemęczony, do Evertonu odpocznie i będzie gotowy. Konate nie jest kontuzjowany co powiedział Deschamps. Alisson spokojnie się wykuruje do tego meczu.

7 polubień

Konate przecież zdrowy, Alisson też, tyle, że po urazie glowy nie może zagrać, zresztą o bramkę nie ma się co martwić, Kelleher daje radę.
Van Dijk dlaczego miałby nie grać?

Nie róbmy zamieszania.

1 polubienie

Kto mówi o van Dijku ? Pierwsza wiadomość o Konate była taka, że zszedł z urazem, dopiero później pojawiło się sprostowanie w sieci. Nikt nie robi zamieszania.

Możemy zgłosić petera croucha do premier League i wystawiać go na Everton?

2 polubienia

Trent podpisuje kontrakt w 2022 roku na 4 lata i na koniec trafia do Realu. W Arsenalu Saka i Saliba też podpisali kontrakt na 4 lata i po tym sezonie wchodzą w ostatni rok kontraktu. To będzie ta sama historia.

Saka przedłuży, Saliba ciężko powiedzieć.

Kto wie, na RW grają nominalnym LW, Saka byłby u nich genialnym uzupełnieniem. Po Trencie też pewnie mało kto się spodziewał, że odejdzie i to po kontrakcie.

1 polubienie

Nie wprowadzaj ludzi w błąd! Saka i Saliba mają umowy do 2027r! Więc to chyba po następnym sezonie wejda w ostatni rok obowiązywania umowy.

1 polubienie

Jak widzicie końcówkę sezonu? Na spokojnie dowieziemy czy będzie bitwa do ostatniej kolejki?

Na spokojnie, biore pod uwage płacz na forum po remisie z Evertonem ze przegramy lige blablabla, ale finalnie na spokojnie s
dogramy te 9 kolejek (zakonczymy sezon z 87-92 pkt) nacieszymy sie zasluzonym tytulem i zaczynamy okienko transferowe z milionem łaczonych zawodnikow z nami przez pismakow. Tyle jesli chodzi o najblizsza przyszłość :smiley:

Ja przewiduję walkę do ostatniej kolejki. Obawiam się o morale w drużynie, forma niska i na dodatek pojawiły się kontuzje.

1 polubienie

Wygrać najbliższe mecze i jakoś to pójdzie. Najgorzej jak teraz się wyłożymy. Moim zdaniem dowieziemy to z przewaga +/- 6pkt

1 polubienie

Nie obawiam się problemów ani nie obawiam się o mental zespołu.
Piłkarze to duzi chłopcy i wiedzą, o co walczą, mają świadomość że tytuł sam się nie wygra. Mo i Virgil w razie czego zadbają o motywację.
Nie wiem, czy na Arsenal wyjdziemy przez szpaler, z jednej strony byłoby fajnie, z drugiej chyba nie ma nic lepszego niż ostatecznie przyklepać tytuł w meczu z bezpośrednim rywalem.

Dzisiaj trzymamy kciuki za kolegów z craven cottage co nam zabrali niech teraz oddadzą

1 polubienie

Ja nie uważam, że mistrzostwo przyjdzie bezproblemowo, ale też nie przewiduję paniki. Myślę, że ok 6pkt, przewago będziemy mieli spokojnie na koniec, jak nie więcej. To nie zależy tylko od naszej formy, ale i niestety Arsenalu. Jeśli np dzisiaj się wyłożą, to mamy o wiele spokojniejszą sytuacje, jutro będzie lżej, ale wiadomo jak idą nam mecze po przerwach. Mistrzostwo oceniam jako pewne.

Nie no, myślę że TOP4 już jest raczej klepnięte

1 polubienie

Coś pośrodku.
Gdzieś tam punkty potracimy, będzie jedna kolejka sraka w majtkach.
Następnie Arsenal też coś potraci i będzie beka z Artety jak to Slot w debiutanckim sezonie pokazuję mu jak się gra.

No i tak sobie dowieziemy mistrza.

1 polubienie

Dowieziemy na spokoju. Gdyby nie porażka z PSG to myślę że potrafilibyśmy punkty, a tak sądzę że Arsenal nadrobi 3 pkt na przestrzeni tych kolejek

Niestety Fulham ostatnio słabiutko, nie ma szans na stratę punktów Armatek imo