Premier League w końcu wprowadza system półautomatycznego spalonego. Pierwsze mecze z jego wykorzystaniem będą grane 12 kwietnia - LINK.
Mam tylko nadzieję, że to nie żart prima aprilisowy ligi.
W sumie, jeżeli ma to oznaczać, że i w niedziele nie powalczą o punkty to biorę to w ciemno…
Jestem bardzo ciekawy jak poradzi sobie Fulham w dzisiejszym starciu z Arsenalem, nie są całkowicie bez szans, grają w kratkę ale może akurat stać ich na 3 punkty?
Co ty gadasz Fulham robi ich na miętowo. Raul Jimenez hattrick z czego dwa gole strzelone dziurą w głowie
Jak patrzę na mordę Parteya to nie wierzę w jego niewinność.
Gabriel kontuzja mięsienia dwugłowego. To chyba minimum kilka tygodni?
Fajnie gdyby Arsenal spadł dziś z rowerka. Trzymamy kciuki za Fulham.
Mi to obojętne. Mistrzem i tak będziemy. Pytanie kiedy
Arsenal 1:0 Merino po raz kolejny⚽
Mikel Merino przeskakuje w klasyfikacji strzelców Darwina “la panterę” Nuneza.
Fulham bezzębne, myślałem, że chociaż oddadzą strzał, strzelą bramkę ze stałego fragmentu gry. Totalnie bez pomysłu i słabo wygląda ich gra. Pewnie w weekend zobaczymy już inny zespół.
Bramka dla Arsenalu była kwestią czasu ale też nie grają niesamowitego spotkania.
Kur. a mać Fulham grać!
Kiwior na boisku, czuję, że może coś odwalić. Źle mu nie życzę ale z drugiej strony było by miło.
Mają 1-0, jest po meczu.
I był wielbłąd Kiwiora ale Traore spierdzielił
Po zawodach
Fajnie, że Saka wrócił. Nie mogę się doczekać klaskania tego pajaca jak będzie szpaler
Saka wrócił i strzelił na 2:0. Nie wiem czemu, ale ja mam jakiś strach, że to mistrzostwo jeszcze nam się wymsknie.
Gdybyśmy grali w lidze mistrzów to jakiś % szans by był, ale tak to tego nie widzę. Nasi musieliby w co drugim meczu dać dupy, a Arsenal wszystko wygrać
Nie umiem już patrzeć na ten mecz, zmarnowałem czas, nie umiem tego ująć ale w ogóle nie podoba mi się gra bramkarza Arsenalu, no irytuje mnie ten Raya niesamowicie, mam taką antypatię do jego sposobu grania…
Jutro tylko zwycięstwo!