Może ManU go weźmie.
ja mam swoje zdanie na temat naszych FSG
1-trenera mamy super, co BOSS Jurgen i teraz BOSS Slot (chociaż Slotowi co do Jurgena to jednak na wyrost)
2- bramka- to wszyscy w Europie mogą nam zazdrościć i płakać z żalu (Alison i Kelleher to naprawdę mała różnica na ostatniej linii
3- defensywa- Kapitan Van Dijk to na dzień dzisiejszy jest najlepszym defensorem na Świecie i należy się 1Dzikowi złota piłka na 100%, mamy Konate -super Gościo co daje nam pewność w obronie ,Robbo to wypluwa płuca i walczy ,choć czasami jest bez formy,a jednak po Kapitanie ma największy wpływ na fundamenty zwycięstwa i mentalności dominacji LFC nawet więcej niż Van dijk , Anfield Robbo kocha i uwielbia , Greka, Samuraja i młodzież( w defensywie) też mamy na super poziomie…
Dalej to FSG nasze niedalekie utracili 2 puchary APL i 1 LM ,a może nawet dwa
Dramat ci sędziowie co to za karny gwizdnięty dla Evertonu???
Nie tylko nas przekręcili, Arsenal też żeby było po równo.
Ale ten Tarkowski to kiep.
Prawie złamał nogę Macowi, a teraz gra jak amator.
Dobry kapitan.
Masakra, chyba żeby dostać papiery na sędziego w anglii to trzeba mieć jakieś zaświadczenie o upośledzeniu umysłowym.
Bezkarna mafia niestety. Banda debili którym nic nie można zrobić. Kluby premier league powinny w jakiś bolesny sposób zaprotestować bo to co się odstawia mimo istnienia varu to jest totalna żenada.
Chodzi ci o ten faul na skellym? Tu akurat bardzo dobrze się zachował, musiał zatrzymać akcje a krzywdy żadnej mu nie zrobił
@Lapaino to się zgadzam, jest chujowy
A całkowity mecz.
Prawdopodobnie małpa posadzona przy monitorze na varze, mialaby podobne efekty pracy, a zamiast płacic kupę kasy sędziemu tylko opierdzieliłaby kilka bananów.
Niech ten Arsenal zacznie coś grać w końcu bo nawet zaszczytu robienia nam szpaleru nie dostąpią…
No i pięknie, kolejna strata punktów przez Arsenal. Jutro wygrać z Fulham i jeszcze bardziej przybliżyć się do mistrza.
Sędziowska parodia w tym meczu, ale Arsenal znowu gubi dwa punkty.
Arteta zrobi szpaler?
Arsenal chyba woli przyjechać do nas jako do mistrzów Anglii ale też tak, żeby szpaleru nie robić. Fajny wynik. Pewnie będzie zaraz, że sędziowie przekręcili arsenal żeby czasem na pewno nam nie zagroził.
Co tu przyblizac. Arsenal będzie mieć problem ze zdobyciem tych 11 punktów xd
Fajnie jakby Nottingham jeszcze na koniec wyprzedziło Arsenal
Wiem że szansa mała się zesrać przed metą w tym momencie ale dopóki nie stracą matematycznych szans to ja wolę dmuchać na zimne xd
A pamiętacie jak ten cwel się rzucał do Jurgena Norberta Kloppa/
Nie znam hiszpańskiego, ale wydaje mi się, że to było coś w stylu ‘‘tak jestem cwelem i co z tego?’’
Arsenal odpada zaraz z LM i potem już zostanie tylko liga więc raczej utrzymają drugie miejsce.
Na kanonierach uważają, że błąd sędziego (karny) przekreślił ich szanse na mistrzostwo. Ja pierdole trzymajcie mnie