Premier League 2024/2025

On nic ale te jego buraki pod koniec meczu nerwy i emocje jakby o coś jeszcze walczyli

2 polubienia

No jak to. 3 z rzędu vicemistrzostwo to co chcesz? To prawie jak puchar.

Można powiedzieć, że Arsenal ma swoje wlasne trofeum - puchar wicemistrza PL.

Był 4rsenal, bęzie Arsen2l.

A potem w najwaznjejszym meczu nie zagra jak dzis.

4 polubienia

Ja wiem, że Isak jest świetny, ale po Keitach, Oxach czy Alcantarach nie chcę graczy z abonamentem lekarskim.
Bieżący sezon upłynął nam w zasadzie bez istotnych kontuzji i mamy dwudziesty tytuł.
A Sroki w kluczowym meczu bez Isaka.
Popatrzcie na Arsenal - niby świetny skład, a kontuzje im wywróciły sezon do góry nogami. OK, pewnie tytułu z pełnym składem i tak by nie wygrali, ale plaga urazów zamknęła im temat mistrzowski pod koniec lutego.

Dokładnie. Niestety z Isakiem jest ten problem, że nigdy nie wiesz czy coś go nie złapie i będzie wykluczony. To jednak nie jest tam 30 czy 50mln tylko mówimy już o ponad 100mln, więc pewność co do jego zdrowia musi być 100%. Co by nie mówić, Nunez nie łapał urazów, druga strona jest też, że nie grał tyle co Salah czy Diaz. Jednak Isak nie daje tej pewności co do tego kiedy złapie go jakiś mniejszy uraz. I to go chyba skreśla jako potencjalny nowy transfer. Mieliśmy już Torresa, który zdrowotnie właśnie był podobny. Wiadomo, że dostępność zawodnika zawsze jest niewiadomą. Jednak ja bym nie chciał abyśmy podejmowali te ryzyko z Isakiem.

5 polubień

O ‘słabym mistrzu’ mówią chyba tylko kibice Arsenalu. Zespół, który pod koniec lutego praktycznie zapewnił sobie mistrzostwo miałby być słaby? :smile:

Jeśli nawet uważają Liverpool za słabego mistrza to jak słabym wicemistrzem jest Arsenal, skoro traci 12 punktów :laughing:

12 polubień

Jak jesteś wiecznie drugi to wszędzie szukasz pocieszenia😂

1 polubienie

Brakuje by Arteta zaczął gadać, że Puchar za Ligę Europy można przypisać im, bo przecież trafił do Londynu.

8 polubień

Wolałbym być 10 razy ,słabym mistrzem, niż raz ,najlepszym mistrzem,. Wogóle co to za gadanie.
Crystal jest słabym zdobywcą pucharu Anglii, ale to zobaczcie jakim ,słabym zwycięzcą, ligi europy jest tottenham. To ja już nie chce słyszeć jakim słabym w ogóle klubem jest arsenal, skoro wszyscy zwycięzcy są słabi…

3 polubienia

https://x.com/SkySportsPL/status/1925482210921984019?t=gCOSt0KG0H_rg34awl0I3A&s=19

Arteta w wywiadzie twierdzi, że nie lubi porównywać się z innymi drużynami. A nie dalej jak kilka tygodni temu mówił, że Liverpool zdobył mniej punktów niż oni w poprzednim sezonie. I jak ta drużyna ma coś wygrać jak mają trenera, który pietdoli takie głupoty. Na miejscu Arsenalu bym dał wilczy bilet i zatrudnił Iraole.

1 polubienie

4 polubienia