Premier League 2024/2025

Dzisiaj last dance naszej małej piłkarskiej ikony. Nie zawsze wszystko mu wychodziło, często zawodził siebie i kolegów, ale często też dawał sporo radości, dawał z wątroby i niejednokrotnie wybijał okna domów niedaleko stadionu próbując trafić do bramki, mała łezka się zakręci, bo chłopa po prostu lubie. Niech mu się wiedzie gdziekolwiek pójdzie, nie wyjeżdża z Liverpoolu z pustymi rękami, kilka medali wywiezie. Jak trafi kiedyś Atletico na Liverpool, to liczę na to, że zrobi typowego Nuneza :wink: NUNEZ NUNEZ NUNEZ

Zdjęcie przypadkowe

1 polubienie

Liczę że piłkarze Forrest wejdą dzisiaj od LM. Odpalić smerfy:)

2 polubienia

Ja liczyłem że city przegra i się wepchaja wraz z Aston Villa

1 polubienie

Tymczasem 20 minut przed końcem sezonu Newcastle zalicza incydent kałowy. Czyżby Isak miałby być dostępny?

EDIT: Już się zestarzało :smiley:

Ja bardzo kibicuję Villi teraz, ale strasznego pecha mają – czerwona kartka, nieuznana bramką i właśnie gola stracili :frowning:

Sędzia przekręcił właśnie Aston Ville i Newcastle wróciło na miejscu LM

1 polubienie

Ale skandal na Old Trafford XDD

1 polubienie

Villa powinien pozwać ligę o utracone korzyści z gry w lidze mistrzów. A sędzia do zwolnienia

1 polubienie

Cały sezon czekają 15 sek zanim zagwiżdżą metrowego spalonego. Kluczowy moment meczu i sezonu i typ zagwizdał dosłownie niecałą sek po faulu, jak już Villa miała pustą bramkę. Dramat, cieszę się, że Liverpool tego nie musi przechodzić, bo bym rozbił telewizor.

5 polubień

Szacunek :facepunch:

17 polubień

CAMPEONES, CAMPEONES OLE, OLE, OLE

TWENTY TIMES

WE ARE LIVERPOOL !!!

:trophy::red_circle::muscle::blush:

A za rok 21 tytuł :smiley:

3 polubienia

Szkoda Villi ale jak już Emery jest w lidze Europy to wiadomo jak to się może zakończyć :sunglasses:

3 polubienia

Szkoda Aston Villi :pensive: lepiej by mi pasili w LM niż te Joelingtony z Newcastle, których kompletnie jakoś nie trawię :rage:

1 polubienie

A terminarz na nowy sezon poznamy 18 czerwca. To co? Z kim zaczynamy? Beniaminek i potem na koniec sezonu tytuł? Biorę to! A w 3 kolejce united, może być na Old Trafford, żeby mieć ten wyjazd za sobą już i ze zwycięstwem.

1 polubienie

Tak więc będzie “tylko” 9 angielskich zespołów w europejskich pucharach bez względu na to czy Chelsea pokona Betis w finale LKE czy też nie.

A tak już bez emocji: jest lekki obciach moim zdaniem, że w ostatnich 4 spotkaniach nie odnieśliśmy chociażby 1 zwycięstwo :man_facepalming:t2:

Ciekawi mnie, czy to nie będzie rzutować negatywnie na nowy sezon, takie właśnie granie na pół gwizdka/o pietruszkę przez ostatni dobry miesiąc.
W 19-20 mimo słabszej końcówki to z zapewnionym mistrzem 2 ostatnie spotkania wygraliśmy. Tu było takie granie mocno wakacyjne, ale mamy teraz wakacje na reset, a następnie presezon, prawdopodobnie już z nowymi kilkoma zawodnikami.

Martwiące jest napewno to że jeśli nie gramy na 100% to dostajemy w mazak. Mam nadzieję że nie jest to jakieś rozgryzienie Arne przez inne ekipy a po prostu granie na chillu. Trzeba też przyznać że zmiennicy nie dali nic extra

teraz są ponad 2 miesiące przerwy, jak to ma niby wplynąć na nich.

2 polubienia

Poza oceną zmienników to nie ma co przywiązywać większej wagi. Ci zawodnicy ostro zapierdalali przez cały sezon by być w tym punkcie którym skończyli. Robota została wykonana miesiąc wcześniej teraz po prostu bez Spiny się bawili. Najgorsze co można było to się spiąć i np. złapać kontuzje więzadeł.

Na szczęście bez kontuzji.

5 polubień

Ogólnie jest gdzieś kiedy okres przygotowawczy i mecze towarzyskie ?