Premier League 2024/2025

Na razie tyle: Milan, Yokohama

Mogli by uaktualnić terminarz

A czerwoni somsiedzi z miasta obok dostają 0:1 od gwiazd ASEAN :laughing::rofl:

Kompletnie nie wiem gdzie to napisać, więc napiszę to tutaj.
Premier league - Liverpool
EFL cup - Newcastle
FA cup - Crystal Palace
Liga konferencji - Chelsea
Liga Europy - Tottenham

6 polubień

in a successful process

1 polubienie

Stay humble eh stay humble

1 polubienie

W tej drużynie All Stars sa 3 znane nazwiska ale jak w fife czasmi bywa nie mają chyba licencji na twarze i narodowsci sa randomowe . Ben Davies, Sergio Aguero i Joao Pedro :smile:

Taka ciekawostka, nie wiedzialem, gdzie wrzucic :sweat_smile:

cóż ten biedny arteta teraz zrobi…

Zawsze może powiedzieć, że w PL piłka ma inne kolorki niż ta uzywana w Lidze Mistrzów :sunglasses:

1 polubienie

Czy wszystkie kluby beda umialy grac ta pilka ? :joy:

1 polubienie

Po prostu pieknie !
TWENTY TIMES :trophy: :red_circle: :muscle: :blush:

4 polubienia

Dzieki , mam material na wieczor do obejrzenia :slight_smile:

Ange z Australii został pierwszym managerem w Spurs od ok 20 lat (nie chce mi się sprawdzać dokładnie) który zdobył trofeum (i to nie byle jakie) i w nagrodę go wylali 2 tygodnie później :laughing:

Gościu w końcu wydał prawie pół miliarda i zapewnił im utrzymanie, fascynujący manager, ładnie nam dostarczał punktów i zdobytych bramek.
Raz wygrał z nami, jak graliśmy w 9, nie zaliczyli nam prawidłowo strzelonej bramki i jeszcze Matip w 90+3 zapierdzielil swojaka.

1 polubienie

I przy okazji wygrał pierwsze od blisko 20 lat trofeum i pierwszy od 40 lat puchar w Europie.
Lepsze to niż kolejny sezon bez sukcesu, ale zakończony w top4 czy top6.

Może mają kogoś na tapecie ciekawszego, albo mieli dość wiecznego narzekania na kontuzje, pogodę i jedzenie w stołówce. Taki trochę drugi Arteta się zrobił z Ange

No co ty… Arteta chciałby podnieść europejski puchar :laughing:

Ponoć Frank i Silva na radarach Spurs, chętnie bym tam zobaczył Dunczyka.

Dla nas to w sumie niezbyt dobrze, dochodzi kolejny rywal, który może urwać punkty i napsuć krwi, bo ich wyniki w lidze były po prostu tragiczne.
Edit: Oczywiście mogliby zatrudnić jeszcze gorszego trenera, ale Ten Hag już ma pracę.