Premier League 2024/2025

Co do Evertonu, to oczywiście te kryminały Funesa i Pickforda przemawiają przeciwko nim, ale jako kibice z Polski nie zapominajmy, jak ważna jest ta rywalizacja w Liverpoolu - mieście, które pod wieloma względami jest pozostawione same sobie w Anglii. Wiadomo, banter jest banter, ale wątpie, żeby wielu lokalnych kibiców Liverpoolu życzyło spadku Evertonowi. Taki tam romantyzm w piłce nożnej i jej wpływ na społeczeństwo.

2 polubienia

Na wieki wieków.

Mam te same odczucia co do mojego derbowego rywala przywiezionego w wagonach towarowych zza głębokiego Uralu po to by sławić komunistyczny ustrój.
Taki derbowy rywal to czyrak na pośladku

Właśnie jak był Carlo, to akurat pierwszy raz po kilkunastu latach pokonali nas na Anfield.

Proponuje wszystkim :smiley: abysmy sprawe Trenta odlozyli na bok i pozostawili ja w rekach decydentow a my skupmy sie na tym co umiemy najlepiej czyli kibicowaniu. :muscle:

Przed nami bardzo ciezkie,moim zdaniem,spotkanie przeciwko Chelsea .Co prawda ostatnio z nimi prawie w ogole nie przegrywamy ale tez czesto tylko remisujemy.Lecz jesli chcemy powalczyc o tytul ( o tak! ja wierze w ta misje! :red_circle: :trophy: ) to w niedziele konieczne jest zwyciestwo.
Mam nadzieje,ze nasi gracze po reprezentacyjnych wojazach sa w pelni zdrowia i zagramy jak zwykle w tym sezonie zestawieniem:

• Caju (wiadomo dlaczego) nie bedacy jeszcze w Realu :crazy_face: TAA;Ibou;Virgil;Andy
  • Graven;Maca;Sobo
  • Mo;Diogo;Luis

Nie stracic bramki,samemu szybko strzelic i wyjsc na prowadzenie a potem podwyzszyc rezultat to prosty jak budowa cepa plan na ten mecz.

Come on LFC! :red_circle: :laughing:

1 polubienie

Kiedyś ten West Ham się fajnie oglądało. Potrafili coś pokazać, wygrać mecz. Teraz to mocny średniak ligi notujący porażkę za porażką. Ten nowy trener chyba będzie niedługo bez pracy.

Kudus niezly zjeb :slight_smile: w jednej akcji zalatwil 3 gosci, 10 spotkan przerwy bym mu dal, zeby ochłonął. I dostał żoltą kartkę :joy:Dobrze, że jest var, bo bylby najwiekszy skandal sezonu.

3 polubienia

Kudus to śmieć i ludzkie :poop:. Oby nikt nie wpadł na pomysł transferu do nas tego pojeba.

Co za idiota, trzy razy mu prąd odcięło

Jestem ciekaw kto uczy piłkarzy strzelania rzutów karnych. Dreptanie, skakanie, zwalnianie, wygibasy, by na końcu strzelić jak junior na orliku.

w United nawet medycy są chujowi. Bandaża na łeb nie założyli de ligtowi, musiał zejść i wpadła bramka z rożnego haha

United od trenera, poprzez graczy, przez sztab medyczny po chyba nawet woźnych jest ujowy. Stan umysłu, oby tak dalej.

Pajacowanie przy karnym to nic innego, jak sygnał, że zawodnik ma pełne gacie. Tym pajacowaniem próbują się rozluźnić.

1 polubienie

Kudus odciecie totalne powinien odpoczac od pilki w tym roku, natomiast polecam obejrzec wyczyn richarlisona w tej akcji :rofl:

Saliba as kier. Nie zagra z nami za tydzień :slight_smile:

1 polubienie

Saliba :joy::joy::joy: No już przez chwilę pomyślałem, że to się skończy tylko na zółtej kartce …

Saliba ugotowany. Wiedziałem, że będzie czerwo jak sędzia podszedł do monitora :))

Wiadomo co z Saka? Jest szansa, że z LFC nie zagra Odegaard, Saliba i Saka? :open_mouth:

2 polubienia

Saliba ominie mecze z: Liverpoolem, Newcastle i Chelsea. Reszta? Nie mam pojęcia

Czyli przeciwko nam zagra jakiś obrońca co umie grać w powietrzu.

Z nami zapewne Kiwior zagra. Ciekawe jak teraz zagra 4rsenal. Czy się cofną i będą grać z kontry czy podejmą równą walkę ?