Kupę zrobią. Wypadł im jescze teraz Johnson, Romero i van de Ven
Swoją drogą to ten Van de Ven co chwilę wypada. Drugi Matip.
Hahahaha co za idiotyczny karny
Może tak a może nie ale mi bliżej opinii, że zgarnie komplet, ewentualnie zgubi ze 2 pkt - z ManU (efekt nowej miotły) lub Fulham.
Halo, Halo - chyba pisałem, że jak mają z kimś zgubić to z Fulham lub ManU…
My pokazaliśmy, że nie jesteśmy w jakiejś super formie. Straciliśmy punkty z NUFC, które jest trudnym terenem ale czy stadion Spurs czy Evertonu jest łatwiejszym? Uważam, że nie (podkreślam to moje zdanie a ty możesz mieć inne ). Trzymam kciuki i wierzę, że zgarniemy 6 pkt w tych spotkaniach oraz komplety w meczach z WHU, Leicester oraz Fulham ale to trudne zadanie. Trudniejsze niż pokonanie Evertonu, Ipswich na swoim stadionie czy wyjazd do Palece.
Widzę, że ten Sarr IQ 300. Palmer wychodzi z pola karnego, a typo go fauluje XD.
Ten Palmer im wygrywa mecze samemu.
Mam nadzieje ze nie bedziemy mieli problemu z ograniem tych dziadów z kurnika.
Co to za idiota … takiego karnego zrobic
To samo można powiedzieć o nas i Salahu xd.
Ale komedia, co ten Sarr .
Mam wrażenie, że jakby Forster na prawdę bardzo chciał się odbić z powrotem do piłki to by to odbił. Ta piłka leciała 2 dni w środek bramki, ale on postanowił się odwrócić i sobie piruecik strzelić.
Nie o to mi chodzilo. Oni maja kim grac, do tego maja jeszcze takiego goscia. City moze sobie pluc w brode, dzis z nim biliby sie dalej o wszystko.
Ładnie punktują a dodatkowo raczej łatwiejsze europejskie puchary. Pytanie czy mentalnie dźwigną?
Na pewno na minus w tym zespole jest to, że tam często defensywa nie dojeżdża i tu może być dla nich pies pogrzebany.
Nie mniej jednak chyba powoli trzeba się bardziej przejmować CFC niż Arsenalem, a już na pewno City.
Chelsea w lutym potraci punkty, zobaczycie. Wtedy sie spotkaja z City, WHU, Brighton i AV. My róbmy swoje. Nie patrzmy na innych
No gdyby ten Sarr nie odwalił, to może i by ten Tott ugrał ten remis.
W głupszy sposób niż Tottenham to chyba nie można przegrać
Sarr decyzja w stylu „XD”, ale Caicedo powinien wylecieć, Totki to chyba najgorszy wybór dla lubiących zakłady bukmacherskie
Dobrze, że z Chelsea gramy w maju. Ogólnie końcówka sezonu będzie chora i jest duży potencjał na poślizg
Ten Postecoglou wydaje się w ogóle wniosków nie wyciągać, chyba jego czas powoli dobiega końca. Ile razy to już przegrywali wygrane mecze🤷♂️
@Flymf tez nie ogladalem, ale domyślam się, że pewnie tak było. 4 bramki stracić prowadząc 2-0 to raczej nie ze spokojnego rozgrywania
Jest też szansa fajnie zapunktować, żeby potem podjeść do spotkań z większym luzem.