Premier League 2025/2026

takim że poszliśmy im na rękę wypożyczając, bo ich FFP blokowalo z transferem. A teraz dostaniemy za niego nie 35 baniek a max 15. To lepiej mozna bylo go dać do tego Lipska za 20 pare. POnoc West Ham i Fulham też były chętne ale to Harvey chcial do AV.

no i co by to nam niby zmienilo? To jaki sens było wypożyczać na 2 lata przed koncem kontraktu.
Nam chodziło o to, żeby sprzedać, a AV nie było stac stąd najpierw wypożyczenie.

no chyba nie bardzo, bo wedlug Ciebie co dałoby wypożyczenie bez klauzuli z punktu widzenia Liverpoolu?

tez mi powiedz jaki mialby cel tylko wypożyczyc bez zapisu?

no oni najbardziej, serio? poszkodowani? Przeciez godząc się na taki zapis to wiedzieli, że to mialo byc jak pewny transfer tylko odroczony na rok własnie przez ich problemy FFP.

AV chyba własnie zauwazyli w co by sie wpakowali jakby dali te 35 baniek, więc oni jako jedyni tu zyskali.

a niby co to ma nam zmienić?

To nazywa się podjęcie ryzyka. Zaryzykowaliśmy godząc się na ofertę dającą potencjalnie więcej korzyści finansowych w przyszłości. Nikt z AV nie obiecywał nam, że na pewno go wykupią, więc dalej nie wiem gdzie niby nas wydymali. Zaryzykowaliśmy i przeliczyliśmy się. Wydymaliśmi sami siebie

Nic, ale w tym sezonie może zagrać już tylko w Liverpoolu albo w AV. A skoro wiemy, że tam zaliczy maksymalnie 4 występy (transfermarkt pokazuje, że 5 razy zagrał dla AV), to więcej gry pewnie będzie mieć u nas.

Czyli de facto sam przyznajesz, że to my chcieliśmy wydymać AV, dając im słabego piłkarza za górę hajsu

2 polubienia

Lepiej było go bezpośrednio sprzedać, jednak czczeni jak bogowie Edwards i Hughes nie potrafili do tego doprowadzić, mimo tego że Elliott jest młodym Anglikiem po udanym Euro u21. James McAtee jest podobnym zawodnikiem, dwa lata starszym, a poszedł bezpośrednio do Nottingham za 25,5 mln euro.

Napisałem, że Aston Villa jest najmniej poszkodowana, ale także jest poszkodowana i napisałem dlaczego, Ty mi wmawiasz, że napisałem, że najbardziej i się pytasz dlaczego w ogóle jest poszkodowana…

Nie zyskali, skoro co tydzień płacą pensję na zawodnika, którego nie wystawiają do gry. Jak kupisz abonament Netflixa i nic na nim nie obejrzysz, to jesteś stratny. Nawet jeśli kupiłeś pakiet za 30 zł zamiast najdroższego. Oni nie wystawiając go, ograniczają straty.

@everlast Nie wierzę w to, że nikt go nie chciał. Dużo słabsi młodzi Anglicy są pożądani, więc on tym bardziej.

1 polubienie

no a doprowadz do sprzedaży jak nikt go nie chciał. Do tego niby taki generacyjny talent, więc nie chcielismy sprzedawac za 15-20 baniek.

a slyszałeś, żeby ktoś oprocz Lipska złożył ofertę? A jesli słyszałeś to na jaką kwotę?
A skoro jest taki dobry, to 35 baniek za HG w wieku 23 lat to chyba promocja, to czemu AV odpuscili?

1 polubienie

Taki post reminder, niezły to był mecz

I za parę dni był mecz 4-4 z Chelsea w LM. To były okolice egzaminu Gimnazjalnego XD I ponoć typek który postawił w obu meczach 4-4 nieźle się obłowił.

Gdyby nie dwa durne :enraged_face: remisy z Sunderlandem i Leeds to mielibyśmy 30 pkt.
Niech każdy sobie rozkmini co oznaczałoby to w tabeli!

1 polubienie

Kolego @ynwa19 potrzebujemy jakiś zabobonów i czarów dla wilków, może sie jeszcze uda przelać czarę zwycięstwa na ich korzyść.
Wsio ryba, ku zwycięstwu.

1 polubienie

Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem. Nie na co gdybać i oglądać się za siebie.

To samo myślę, jednak no właśnie ,gdyby,. To jest piłka nożna. Trochę słabsza forma i wyniki są różne. Można spojrzeć na to też tak, że mimo słabej gry i formy mamy praktycznie 1 mecz przy dobrych wynikach aby wskoczyć w top 5. Slot myślę, że jest bezpieczny dopóki top 4 jest przy nas, bo przy tylu zmianach obrona tytuły była celem takim górnolotnym dla niego, ale top4 (top5) jest minimum i z tego będzie rozliczany. Oczywiście fajnie byłoby powalczyć jednak o jakiś puchar też.
Zobaczymy zimą czy coś pójdziemy dalej w budowaniu kadry. Ja bym nie wykluczał naszej aktywnosci na rynku.

@laensraanmars

Nawet gdy Wilki słabo w lidze punktują
To Kanonierom dzisiaj sporo krwi napsują :joy:

Pomoże… albo nie :grimacing:

walka trwa niech trzymają

1 polubienie

Jakim cudem Hwang nie wyleciał z czerwoną kartką? Atak wyprostowaną nogą, dla mnie sytuacja jasna.

1 polubienie

Dla mnie tak samo, typowa czerwona kartka, wydaje mi się, że mógł cofnąć nogę, piłka była daleko, nie wiem co jego zachowanie miało na celu. Na razie Arsenal męczy bułę, może Wilki przetrwają.

Ja pindole, co to za bramka ? :rofl:

Nie wytrzymają , grunt to 3 punkty, styl do zapomnienia , no chyba że Wilki strzelą, ale mało prawdopodobne.

Bramka po rożnym, którego nie powinno być. Pchają ten Arsenal na mistrza strasznie.

1 polubienie

Hahahaha taktyk Arteta xdd
E. Ehh szkoda

A ile byłoby punktów gdyby nie historyczny fart w pierwszych 5 meczach sezonu?

5 polubień

Chcecie, czy nie, ale pogódźcie się, że to jest ten sezon Arsenalu. Szczęście im mega sprzyja, City co kilka tygodni kiedy wydaje się, że wraca do formy to nagle znowu gra tragedię, a Liverpool to dla nich żaden przeciwnik, bo Slot nic nie ogarnia.