8 pkt Arsenal już tego nie wypuści
@Edum masz rację, mój błąd
8 pkt Arsenal już tego nie wypuści
@Edum masz rację, mój błąd
City właśnie przegrywa mistrza xd
Ale ten Foden jest chujowy od dłuższego czasu. W 2023 roku zawodnik sezonu, a od tego czasu totalny regres. 25 lat, a gra jakby miał 45.
No cóż.. szkoda, że City nie dowiozło. Czeka ich mecz z nimi u siebie i chciałbym widzieć te zesrane twarze zawodników Arsenalu, którzy wychodzą na boisko i nagle z dupy dostają gonga na 1:0 i nie wiedzą, co się robi #scenariuszidealny
Oczywiście za chwilę mecz z ARS i możemy “pomóc” City, ale z naszą dyspozycją to oby się to pogromem nie skończyło ![]()
PIsałem w przerwie, że zamiast City wyjść na 3-0, to się klasycznie sfrajerzyli broniąc 1-0 w końcówce. I to Chelsea z kraterem w środku boiska.
Dla mnie w tym sezonie bardziej zesrany jest Guardiola niż Arteta.
Jak 8 punktów? 6 przecież
Może jeszcze tego mistrza nie przegrali, ale widać, że są mniej regularni niż Arsenal. Kolejny słaby mecz Haaland i kolejna strata punktów, a z Forrest mieli kupe szczęścia. Też mocno są od Jego bramek uzależnieni.
Oni wyglądali jakby trochę zajechani fizycznie byli, taki mecz w spacerowym tempie chwilami.
Rozładował mi się telefon w 89min. Jak to city moglo wypuścić? Tak jak też pisałem, 1-0 to żaden wynik. W drugiej połowie dali chelsea coś pograć i są efekty. Tak jak kolega @AlbertRiera pisze, w 1 połowie powinni mieć co najmniej 2-0, a i w drugiej swoje kontry wyprowadzali. Zemsciły się te niewykorzystane sytuace . Stracić punkty z taką chelsea u siebie nie wróży zbyt dużych szans na tytuł.
City do tego ma problemy zdrowotne na ŚO, prawdopodobnie wypadł im Ruben. Także no, arsenal jak nie w tym sezonie to nie wiem kiedy.
Ogólnie to jest straszny regres, w lidze jest jedna poważna “9” która dowozi i robi liczby. Skrzydłowego takiego jak chociażby niedawno Salah,Hazard, Son, Mahrez czy Mane to nie ma nawet tego jednego. Ze stoperów dowożą może ci z Arsenalu. Takie przemyślenie
Jak ktoś napisał, City wyglądało na zaciągniętym ręcznym, Golden nie zagrał nic, Chelsea może nie miała dużo sytuacji i nie można powiedzieć, że Donnaruma miał pełne ręce roboty. Wrzutka w pole karne, bilard w oku karnym, Enzo zachował najwięcej zimnej krwi i dobił z metra, dwóch. Szkoda tego remisu.
Pełna zgoda. Nie wiem czy to kwestia graczy ale poziom wydaje się obniżył (a może średniaki wzmocniły?).
Przecież taki saka czy Neto przy salahu i manę to kukiełki. Jedna gwiazda ligi się wyróżnia czyli erlinga reszta wygląda jak rzemieślnicy. Trochę wydaje mi się spowodowane stylem gry bardzo ostrożnym i większości managerów.
Dol tabeli ma takie fundusze że potrafi wciągnąć naprawdę świetnych fizycznie graczy i stoja we własnym polu karnym
Zgoda. Rio z Leeds był jedynym, który dawał jakikolwiek impuls – drybling, próby 1v1, odwaga. Przy 17 latach nie musi być gotowy na 90 minut, ale 30–40 minut regularnie to absolutne minimum. Zamiast tego i tak kończymy z Gakpo.
Każdy z klubów w premier league (nawet beniaminek) wydaje więcej na transfery niż mistrz ligi włoskiej. Liga się wyrównuje, utalentowani trenerzy chcą trenować dowolny zespół z tej ligii, piłkarze chcą tu przychodzić bo nie dość że pieniądze świetne to dodatkowo najwyższy poziom ich tu czeka.
Liga się wyrównała, i tu naprawdę nie ma słabych drużyn. Tu się każdy mecz gra jakby się grało mecz w lidze mistrzów, 100% koncentracji bo jeśli jej na chwilę zabraknie to Fulham 2 gole strzela.
Takie PSG sobie na pół gwizdka gra w lidze a i tak wszystko wygrywają bo jest przepaść poziomów między ligue 1 i champions league. Między premier league i champions league też jest przepaść tylko że w drugą stronę. Kluby z premier league mają znacznie więcej miejsca grając na real madryt niż na średniaka z ligi.
Wygląda na to, że niebawem będzie wolny wakat w ManU.
Jak do united i chelsea przyjda teraz kompetentni menadzerowie to szanse LFC ze slotem na LM w przyszłym sezonie spadają do 0
Co za debile xd United w końcu zaczynał jakoś wyglądać, a Ci zwalniają chłopa. Ciekawe kogo wezmą.
Zaczynał wyglądać? Jaja sobie robisz? Oni powinni być w połowie tabeli, ślizgali się niemiłosiernie min. w meczu z nami.
Czyli można panie Edwards
Pierwsi w tabeli wykreowanych szans chociażby, największe XG w lidze itp. Ty sobie robisz jaja bo pewnie od meczu z nami nie widziałeś ich gry. Optycznie coraz lepiej wyglądali i z Leeds powinni wygrać mimo, że nie było ich trzech najlepszych zawodników Amada, Mbeumo i Bruno