Też się zgadzam, że Manchester wyglądał coraz lepiej. Ponoć poszło o wywiad po konferencji z Leeds. Amorim pojechał po zarządzie, a oni się spłakali i go wyrzucili. Poszło o zimowe wzmocnienia.
W każdym razie ciekawe nazwisko pojawiło się na rynku. Amorim prawie wyciągnął United z dupy, ale zarząd nie chciał współpracować.
O wiedziałem że ktoś wyskoczy z mitycznym xG, który warty jest tyle co zeszłoroczny śnieg. Zajebiście oby tak dalej, teraz przytocz xG Arsenalu i spójrz na tabelę xD MU ma prawdopodobnie jedną z najgorszych obron w lidze, cyrk Monty Pythona, przy nich VVD i Konate to wyglądają w tym sezonie jak Bogowie, ale co tam wyborny zespół, bo dobrzy gracze (Mbuemo, Bruno czy Kunia) potrafią pociągnąć przód. Zacznijcie oglądać mecze, a nie wpisujecie głupoty.
No to mamy kandydata za Łysego Bajeranta zastąpimy go Portugalskim … w lecie pewnie do MU trafi Southgate a na teraz Fletcher do lata czyli chyba kolejny sezon na OT do przepalenia w piecu
Kilka miesięcy temu bym powiedział, ze to dobra decyzja. Teraz zdecydowanie nie. United zaczęło wyglądać, a te ostatnie kilka meczy to kwestia tego że pół składu mu wyleciało. No nic, trochę szkoda chłopa.
To samo chciałem napisać, już strach się odezwać na konferencji i narzekać na zarząd czy decyzje klubu. Nie jestem zwolennikiem palenia mostów i bycie bucem a’la Conte czy Mourinho ale jeżeli w klubowych gabinetach rozmawiają od jakiegoś czasu o wzmocnieniach, trener dostaje jakieś tam informacje, zapewnienia o transferach, a potem nie jest to realizowane, to słabo. Tak samo jeżeli kupują mu graczy których nie chce.
Uważam, że to zły ruch Manchesteru, wygladają jak wyglądają, miejsce w lidze nie jest najgorsze, z tych spotkań które oglądałem to gra też nie jest jakaś zła. Nie jest to nasz problem, znowu wszystko w United zaczyna się od początku ale zaraz i my będziemy szukać trenera.
Kto w takim razie w Chelsea i Manchesterze, jest jakaś strona z wolnymi trenerami? Nawet nie wiem kto jest teraz wolny.
I Chelsea zwalnia trenera za granie lepiej od nas w tym sezonie przyjemniej się oglądało Chelsea i NIESTETY United niż Liverpool Tzn pod wzgledem piłkarskim oczywiście bo emocje są tam gdzie być powinny… Jeszcze bym się śmiał jakby Guardiolę zwolniono bo ostatnie jego wypowiedzi były dziwne (tak jak Maresci i Amorima, zebrało im się na nowy rok na wypowiedzi : P)
Rozumiem decyzję zarządu United w zupełności. Oczekiwania mijają się ze stanem faktycznym i żegnamy się póki nie jest za późno i sezon da się jeszcze uratować. Można zrobić weryfikację w styczniu? Można. Można uznać, że remis z Leeds i kolejne zgubione punkty to już za dużo, mając taki skład? Jeszcze jak. A w Liverpoolu sami samarytanie patrzący w excela, zamiast na boisko.
Rok 2100 !
MU wlasnie zwolnil 100 slownie setnego trenera od pradawnych juz czasow pewnego Alexa.
W tym czasie wygrali 0 powtarzam 0 tytulow mistrza Anglii.
Najmlodszy wnuk ynwa19 wspominajac dziadka mowi “on zawsze mial racje co do tych z czerwonej czesci Manchesteru”
Jaja będą jak kolejno do Chelsea i United trafią wuefiści Iraola i Glasner i zrobią tam dobrą robotę a my zostaniemy z tym jajogłowym geniuszem bo znowu nie będzie innych kandydatów. Wczoraj Chelsea bez trenera wyglądała o stokroć lepiej w starciu z City niż my przez większość meczów w tym sezonie.