I prawidłowo United powinni dać mu szansę skoro robi wyniki. Ale oni go wyjebią po sezonie i wezmą Enrique, który ma inny punkt widzenia i znowu zrobią rewolucję. Cykl się zamknie.
Podobna sytuacja się ma w Chelsea. Nowy trener, nowy pomysł, lepszy Palmer, idzie im nieźle.
Spisali walke o mistrzostwo na straty więc nie wyrzucili Arne bo uznali, że top4 a w najgorszym wypadku top5 dociągnie. W tym czasie beznadziejny Manchester i kiepska Chelsea zmieniła menadżerów i spadamy na 6 miejsce.
Niedługo tymczasowa miotła czy nawet Xabi i tak nie dadzą rady dostać się do Ligi Mistrzów.
Zapaliła się już dupa w zarządzie czy dalej udajemy, że jest gitara? ![]()
Na razie wpadają punkty, więc dla zarządu jest git. Poza tym Slot ma świetne usprawiedliwienie:
- kluczowy dla jego planu zawodnik jest kontuzjowany (a wcześniej nie miał presezonu),
- Kluczowy transfer obrońcy nie doszedł do skutku.
Z innej beczki, uważam, że to całkiem zabawne, że hajpowany przed transferem Gyokeres w prawdopodobnie mistrzowskim sezonie, będąc najlepszym strzelcem swojego zespołu i grając w każdym meczu, ma zaledwie 6 bramek, gdzie taki flop z Sesko, który gra ogony ma tych bramek 5 xD
Chelsea i United punktują. Ciekawe na co zwali holenderski filozof jeśli jutro się zesramy.
To co się dzieje w polach karnych przy akcji z bramkarzem przechodzi już ludzkie pojęcie. Można się na nim powiesić, zablokować mu ręce, popychać, blokować, a i tak nie będzie faulu ![]()
Musieliby zabronić blokowania bramkarza, ale wtedy Stoke London traci swój największy atut przy rzutach rożnych, a do tego dopuścić nie można.
Oglądam to w multilidze, widzę że sprawdzają i myślę sobie, no nie, sędziowie na wiele pozwalają przy rogach, ale to już przesada, nie ma szans, żeby to uznali. Zbliżamy się do momentu, w którym z bramkarzem będzie można zrobić wszystko.
Villa nie chce robić problemu Arsenalowi i nawet nie będzie wywierać na nich presji. Chyba na dobre wypisują się z wyścigu i skupią się wyłącznie na top 4, nic więcej.
AV chyba nie trzyma ciśnienia. Pojawiła się presja i zaczynają pękać. Szkoda, że City nie może złapać rytmu, bo Arsenal jest tak niesamowicie słaby, a i tak nadal przewodzą stawce. I lidera nie zawdzięczają sobie, tylko słabej pogoni. Guardiola w swoich top sezonach to by taki Arsenal przegonił na początku grudnia. A tak oglądamy wyścig ślimaków po koronę.
Ależ nam arne sezon ugotuje razem z tymi żłobami dyrektorami którzy go trzymają
Brawa dla Arsenalu. Absolutnie zasłużony mistrz. W zasadzie lepsze to niż hegemonia. Miejmy te 3 mocne drużyny w lidzę
zawsze to lepiej dla nas kibiców. MY mamy dwa w ostatnich latach więc nie ma co czuć zawiści. Najważniejsze, że nie Man City (oszuści matrymonialni). My złapmy wiatr w żagle, skończmy na 3 miejscu i wygrajmy FA Cup lub LM. A za rok po spieniężeniu Salaha weźmy skrzydłowych na poziomie + DMa i wróćmy na grzędę.
My już żyjemy w tych minionych.
Dzisiaj nie obejrzałem żadnego meczu, bo już ten sezon dla nas się skończył i co tam się dzieje w lidze już mi zwisa.
Nawet jutrzejszy mecz jakoś mnie nie ekscytuje.
Co z tego nawet jak wygramy jak zaraz potracimy punkty.
Zostało nam się jarać bezpośrednim pojedynkiem z United i Evertonem i wsio.
Przynajmniej człowiek ma więcej czasu na Battlefielda hehe
Czy te trzy mocne drużyny są z nami w pokoju? ![]()
![]()
A co jak twoje przewidywania zawiodą? A co jak Arne wygra LM i zajmie powiedzmy 3 miejsce w lidze. Ludzie facet zdobył mistrzostwo dajmy mu chociaż dograć sezon i obiektywnie ocenić bez żadnych co by bylo gdyby. Amorim zajął 15 miejsce w zeszłym sezonie i po aktualnych wynikach widać jak na dłoni że był to szkodnik. United też pomaga to że nie ma pucharów. Ale pamiętajmy nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz.
Taki woltemade fajnie wszedl w ligę i trochę mnie zaskoczył bo widziałem w nim przyszłego flopa. A teraz jest od dobrych 2 miesięcy cieniutko.
Nic takiego się nie wydarzy. Ostatni miesiąc pokazał, że Slot to beton, który nie wyciąga wniosków. Jest do wywalenia. Tu trzeba świeżego pomysłu.
Sam już tu pisałem żeby Go nie wyzywać od śmieci itd bo jest nasz i zdobył mistrzostwo.
Kredyt? Oczywiście, tylko jak długo ten kredyt ma trwać? Najlepiej nie brać kredytów gdy nie ma takiej potrzeby a jeśli już to szybko spłacić bo odsetki zabijają długofalowo ![]()
Wg mnie nawet jeśli jakimś cudem wygraliby LM to szatnia ‘wyrzuci’ Go na jesień. Ten związek na dłużej nie ma racji bytu.
CHCIAŁBYM TO ODSZCZEKAĆ, na prawdę
Na ten moment Brentford zrównuje się z nami punktami, a ludzie tu myślą o wygraniu LM xD
Tabela to brutalnie weryfikuje. TOP5 odjeżdża, Everton nas dogania, wygraliśmy w tym roku kalendarzowym tylko jeden mecz z tragicznym na wyjazdach Newcastle.
Akurat kiedy Isak był zdrowy i gotowy do gry to zaliczyliśmy najgroszą w historii serię porażek