Salaha to można ciągnąc i nic nie ma - od lat tak jest
On chyba nigdy nie zetnie włosów ![]()
![]()
I dobrze. Robi debilny challenge. Zrobili z niego pseudocelebryte. Dodatkowo jest jeszcze drugi taki dzban z Polski.
Poza tym kolejka jest tak memiczna że jutro przegramy znowu po golu od piłki plażowej.
Ten kretyn powiedział że nawet jeśli wygrają to robi od nowa challenge xd no ale wiadomo, wyświetlenia = $
Chyba fryzjer w Manchesterze dzisiaj nie zarobi ![]()
Kolejka jest skrojona pod Sunderland strzelający zwycięskiego gola jutro w doliczonym czasie. Oczywiście po naszej lepszej drugiej połowie ![]()
I Sesko 1-1… że im się musi wiecznie udać ….
Wiecznie? Im się nie udaje od 2013 roku xD.
No i pięknie dwóch dzbanów nie zgoli włosów.
Włączyłem się na ostatnie 15 minut meczu w Londynie i trzeba powiedzieć, że WHU sfrajerzylo totalnie ![]()
Ale po tej ręce, Chelsea miała piłkę we własnym polu karnym i mogła ją wybić spokojnie, tylko wylew obrońców spowodował gola dla Leeds. Jak miał gwizdnąć rękę to od razu, potem już Chelsea sama sobie strzeliła tego gola.
Najważniejsze, że nie wygrali ![]()
jak to elokwentnie ujął komentator z powtórki multiligi - Słoweniec ze Słowenii
Mam taką zagwozdkę odnośnie PL.
Otóż o utrzymanie w niej walczą Forest i Młoty a sprawa ma się tak, że tych pierwszych darzę sympatią jeszcze z czasów dinozaurów ![]()
a ponadto bardzo dobry kumpel im kibicuje a ci drudzy to dla mnie klub przypisany do najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii.
Tak więc fajnie byłoby aby oba kluby nie opuszczały ligi ale będący w dole tabeli Leeds też nie więc w sumie mam problem ![]()
A co wy sądzicie?
Najlepiej by było jakby spadł Tottenham ![]()
Dzisiejsza kolejka wybitnie pod nas. Mam nadzieję, że jutro wyjątkowo dowieziemy i uda się doskoczyć na dwa punkty do TOP5. Ostatnio są jakieś przebłyski dobrej gry i przydałoby się w końcu zagrać w lidze naprawdę dobry mecz od pierwszej do ostatniej minuty. Wbrew wszechobecnemu pesymizmowi, mam jakieś dziwne przeczucie, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej.
Nie no, Derby Północnego Londynu muszą być ![]()
Niech spadnie tylko Burnley, awansują 3 drużyny z Championship i powracamy po latach do 22 zespołowej ligi ![]()
Mnie się marzy tylko spadek $ity, bo to chodzący kryminał. Najlepiej niech spadną tak, jak spadło kiedyś Juve.
Oni powinni być zdegradowani do najniższego szczebla rozgrywek ale na tym forum i tak ludzie wolą ich z kolejnym mistrzostwem byle arteta nie wygrał ![]()
A w ogóle to w idealnym świecie marzy mi się walka o majstra tylko z United, bo to jest charakterna rywalizacja ze świetną historią/tradycją, a reszta niech się tam o udział w LM bije. Teraz bitwa o Anglię nikogo spoza środowisk obu kibiców nie rusza, a kiedyś to było wydarzenie, przy którym el clasico to był pryszcz.
Jak już sobie tak marzymy to PL bez Manchesterów to byłoby coś.
Jedni za machloje a inni za całokształt ![]()