Premier League 2025/2026

Salaha to można ciągnąc i nic nie ma - od lat tak jest

1 polubienie

On chyba nigdy nie zetnie włosów :sweat_smile::joy:

I dobrze. Robi debilny challenge. Zrobili z niego pseudocelebryte. Dodatkowo jest jeszcze drugi taki dzban z Polski.

Poza tym kolejka jest tak memiczna że jutro przegramy znowu po golu od piłki plażowej.

3 polubienia

Ten kretyn powiedział że nawet jeśli wygrają to robi od nowa challenge xd no ale wiadomo, wyświetlenia = $

Sędziowie oczywiście w formie. Bramkę Leeds uznali po takiej rece

Chyba fryzjer w Manchesterze dzisiaj nie zarobi :slight_smile:

Kolejka jest skrojona pod Sunderland strzelający zwycięskiego gola jutro w doliczonym czasie. Oczywiście po naszej lepszej drugiej połowie :slightly_smiling_face:

I Sesko 1-1… że im się musi wiecznie udać ….

Wiecznie? Im się nie udaje od 2013 roku xD.

No i pięknie dwóch dzbanów nie zgoli włosów.

3 polubienia

Włączyłem się na ostatnie 15 minut meczu w Londynie i trzeba powiedzieć, że WHU sfrajerzylo totalnie :man_facepalming:t2:

Ale po tej ręce, Chelsea miała piłkę we własnym polu karnym i mogła ją wybić spokojnie, tylko wylew obrońców spowodował gola dla Leeds. Jak miał gwizdnąć rękę to od razu, potem już Chelsea sama sobie strzeliła tego gola.

Najważniejsze, że nie wygrali :face_with_tongue:

jak to elokwentnie ujął komentator z powtórki multiligi - Słoweniec ze Słowenii

1 polubienie

Mam taką zagwozdkę odnośnie PL.

Otóż o utrzymanie w niej walczą Forest i Młoty a sprawa ma się tak, że tych pierwszych darzę sympatią jeszcze z czasów dinozaurów :joy::zany_face: a ponadto bardzo dobry kumpel im kibicuje a ci drudzy to dla mnie klub przypisany do najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii.
Tak więc fajnie byłoby aby oba kluby nie opuszczały ligi ale będący w dole tabeli Leeds też nie więc w sumie mam problem :grimacing:

A co wy sądzicie?

Najlepiej by było jakby spadł Tottenham :sweat_smile:

Dzisiejsza kolejka wybitnie pod nas. Mam nadzieję, że jutro wyjątkowo dowieziemy i uda się doskoczyć na dwa punkty do TOP5. Ostatnio są jakieś przebłyski dobrej gry i przydałoby się w końcu zagrać w lidze naprawdę dobry mecz od pierwszej do ostatniej minuty. Wbrew wszechobecnemu pesymizmowi, mam jakieś dziwne przeczucie, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej.

Nie no, Derby Północnego Londynu muszą być :zany_face:
Niech spadnie tylko Burnley, awansują 3 drużyny z Championship i powracamy po latach do 22 zespołowej ligi :wink:

1 polubienie

Mnie się marzy tylko spadek $ity, bo to chodzący kryminał. Najlepiej niech spadną tak, jak spadło kiedyś Juve.

Oni powinni być zdegradowani do najniższego szczebla rozgrywek ale na tym forum i tak ludzie wolą ich z kolejnym mistrzostwem byle arteta nie wygrał :smiley:

4 polubienia

A w ogóle to w idealnym świecie marzy mi się walka o majstra tylko z United, bo to jest charakterna rywalizacja ze świetną historią/tradycją, a reszta niech się tam o udział w LM bije. Teraz bitwa o Anglię nikogo spoza środowisk obu kibiców nie rusza, a kiedyś to było wydarzenie, przy którym el clasico to był pryszcz.

1 polubienie

Jak już sobie tak marzymy to PL bez Manchesterów to byłoby coś.
Jedni za machloje a inni za całokształt :joy: