Premier League 2025/2026

Ten transfer zablokowałby rozwój młodego zdolnego Arjena Robbena, nie wolno było do tego dopuścić. Finalnie zarząd podjął dobrą decyzję o braku transferu Semenyo, bo Arjen swoją grą może się podobać.

W poprzednim sezonie był Diaz i swoje Gakpo zdążył pograć. Pamiętasz?
Przy Semenyo też by pograł.

Crystal Palace też dobrze idzie, z prowadzenia 2:0 z Burnley, do przerwy przegrywają 2:3😁

Co do *uja, człowiek na chwilę telefon zostawił i takie rzeczy :smiley:

Oczywiscie ze warto inwestowac. Dlatego inwestujmy w Gakpo :kissing_face:

Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości że sędziowie mają inny regulamin dla city?

2 polubienia

Dyche po bezbramkowym remisie z Wolves, dostał lote z Nottingham.

To co, Thomas Frank do Tricky Trees, Slot do Spurs i Dyche do nas?? No od biedy może być Alonso.

3 polubienia

Czy tutaj była chociaż żółta? Oczywiście powinna być czerwona

1 polubienie

Zamiast kupować Isaka, można było mieć Semenyo, Guehiego i jeszcze by zostało na jakiś zestaw z KFC w drodze do domu…

1 polubienie

Oglądam bramkę City z wczoraj na 2-0. My już takich bramek nie zdobywamy praktycznie. Wszystko w tempo, szybki atak. Napastnik i skrzydłowi wiedzą dokładnie która ścieżką się poruszać, robiąc miejsce zawodnikowi obok. Kilka opcji do kończenia ataku.

Strzelaliśmy takie bramki ostatni raz z Salahem w formie i Diazem. Pierwszy nie minąłby obecnie ekstraklasowego obrońcy, drugi cieszy się grą i uznaniem fanów w DE. A my zostaliśmy z fajnym rezerwowym, który gra w 1szym składzie, bo opcją jest chłopaczek bez pińciu meczów w dorosłej piłce.

Ladies and Gentlemen, Liverpool FC for you :face_holding_back_tears:

1 polubienie

No właśnie niestety tylko żółtko. Dla mnie od kilku lat jest sędziowanie pod city. Jak pomyślę jakiego karnego teraz dostali a czego Oliver nie gwizdnął za kloppa kiedy w ostatniej minucie było 1;1 to ręce mi opadają.

Była 67 minuta i pewnie $hity i tak by wygrali mając 3:0 ale brak Fodena prze co najmniej 2 mecze nie ułatwił by sprawy.

Nam idiota z gwizdkiem wyrzucił Doma

3 polubienia

Ponieważ jak wiadomo “Derby Merseyside muszą być” :joy: a z sąsiadem warto w zgodzie żyć to w następnej kolejce trzeba trzymać kciuki za The Toffees aby pokonali MU a my sami musimy oczywiście dopisać 3 punkty na Forest i cyk! top5 :red_circle::flexed_biceps:

No teraz już musimy wygrywać. Jajca się skończyły i trzeba doskoczyć bo zrobi się mocno niebezpiecznie.

Pisałem przed meczem ze porażka remis z Sunderland skreśla nas z walki o top 5. Złapaliśmy tlen, ale to nie może być tak że nam odjadą znowu.

12 kolejek to bardzo mało jak na nasze hmm ~1.6pkt na mecz…

Na dodatek trafiły nam się 4 mecze z drużynami 16-20. No sorry…

No mają inne a nie ukaranie ich chociaż symbolicznie zawieszeniem na 1 sezon w LM i odjęciem iluś punktów w tabeli to robienie krzywdy całej lidze

Przecież Dom sam się wyrzucił debilnym zachowaniem. Co tu sędzia winny? :rofl:

4 polubienia

To że gdyby zrobił to graniastogłowy prawilniak vel. „Dżentelmeńska umowa” to możliwe że nawet nie byłoby faulu xD

Partey oskarżony o dwa kolejne gwałty. Przypominam, że trener Arsenalu Mikel Arteta oficjalnie bronił gwałciciela podczas wywiadów. Pozdrawiam wszystkich fanbojów tego obrzydliwego klubiku, a wiem, że jest ich tutaj sporo.

ps sam Arsenal jest spoko, ale przed przyjściem Artety i po odejściu Artety

7 polubień

Ja mam do nich brak szacunku po tym jak zagrali z Suarezem.

4 polubienia

Ja straciłem do nich resztki szacunku gdy zwolnili Gunnersaurusa w czasach covidu :frowning:

Obrzydliwe.

20 polubień

Tego to nie wiedziałem. A jaki był powód/