Premier League 2025/2026

Cięcie kosztów, bo pandemia.

1 polubienie

Tym jednym postem zdradziłeś mi że nigdy nie grałeś na poważnie w piłkę. To oczywiste że dom nie zachował się rozsądnie.

Ja jednak sama grając w piłkę wiem że prawdopodobnie zrobiłbym to samo. Łatwo się mówi z fotela, ale kiedy jest determinacja i adrenalina to się nie kalkuluje. Wiem jak to wyglądało na kamerach, ale dla graczy często to sekunda.

Sama decyzja debilna bo przecież powinien być przywilej korzyści.

a masz dowody na to że jest winny że już nazywasz go gwałcicielem? to że został oskarżony nie znaczy z automatu że jest winny :slight_smile: mało było przypadków pomówienia szczególnie w przypadku sławnych i bogatych sportowców?

3 polubienia

Widocznie pomówiło go aż siedem różnych kobiet, bo chłop ma siedem różnych oskarżeń o gwałty. Adolf Hitler nigdy nie został oficjalnie skazany w żadnym procesie, ale mi osobiście nie przeszkadza nazywać go zbrodniarzem. A poza tym wystarczy popatrzeć na tę paskudną murzyńską gębę, żeby mieć wystarczająco wyraźny obraz co tam musiało się dziać u niego na szałasie.

1 polubienie

A Ty gdzie grałeś w poważną piłkę? Na orliku czy może odbijając sflaczałą piłkę od ściany popegeerowskiego bloku ? Piszesz i umoralniasz ludzi jakbyś grał w Champions League. Dam Ci dobrą radę. Zamiast oglądać mecze i udawać eksperta na poziomie Buvaca zająłbym się czymś pożytecznym. W Twoim przypadku leczeniem analfabetyzmu.

8 polubień

I to pisze placek, który pozwala sobie na rasistowskie uwagi i ocenia ludzi “po gębie”.

Przeloguj się na właściwe konto.

Oho, kolejna dobra rada. Nie wiem, czy udźwignę taką porcję prosto z krynicy mądrości.

Masz 13 postów i z 12 do mnie skierowanych. Uruchomiłeś się dwa dni przed walentynkami i wobec tego mam swoje obawy. :joy:

To zabawne, że w ogóle ci to przyszło do głowy. Siła przyzwyczajenia robi swoje.

To wszystko czy jeszcze masz coś ciekawego do napisania? :joy:

Zabawne, że wstawiasz taki post jednocześnie pytając o coś takiego. Lepiej Ci wychodzi rzucanie murzynami i ciapakami, nie krępuj się.

To chyba multikonto josifa, typ ma zaburzenia.

Może i Josif to rasista, ale to taki nasz rasista xD

23 polubienia

Wszyscy Murem za Josifem :sweat_smile:

2 polubienia

Następny asior przytuptał.

Ty josif polaczku głupi. Ja ty obrażasz innych to ciebie też można. Rasizm to mowa nienawiści która nie wiem czy jest egzekwowana. Najlepiej skazujmy wszystkich po brzydkim ryju a zwłaszcza jak jest pochodzenia afrykańskiego. Ryśka bezdomnego pijaczka też wsadzamy do więzienia bo się nie myje i ma przepity ryj… lepiej poczekać na prawomocny wyrok. Sam się kiedyś napaliłem z greenwoodem, a gra sobie teraz w Marsylii.

1 polubienie

Można się sprzeczać i nie zgadzać ale jako Polacy w pewnych sprawach powinniśmy stać po tej samej stronie barykady po której stoi josif. Dlatego uważam że środek pola w Liverpoolu gra kiepsko bo brakuje mu Wielkego Silnego Murzyna.

17 polubień

No to rasizm.

4 polubienia

Ale wiesz, że jego nie uniewinnili? Tylko wycofali zarzuty. To nie jest równoznaczne z uniewinnieniem. I to co się stało, to nie żaden wymysł babeczki. A bardziej, zaakceptowała sytuację, że łobuz bije najbardziej szczególnie, że jest nadziany. I być może się teraz zmienił i jest ideałem faceta itd. Ale wystarczy, że teraz tamtej się coś odwidzi xD i sprawa może od tak sobie wrócić.
I dlatego brak uniewinnienia jest głównym powodem dlaczego nie wrócił do United.

2 polubienia