Premier League 2025/2026

Jesteś jak ten pionek. Nikt cię tu nawet nie zna, nie wie skąd tu jesteś i odpalasz się przy tylko jednym temacie. I ludziom aż żal się za tobą wstawić.

3 polubienia

Szanowna Administracjo!
Proszę o zrobienie porządku w tym temacie :blush:

1 polubienie

Tak myślałem, że tyle z tego zrozumiesz. Chyba że przeczytałeś “od tak” xD

No hit, że ty to piszesz. Inteligencja na poziomie znajomości ortografii :slight_smile:

Tak, tak, masz rację, do norki.

To jakiś kapiszon musi być. Chłop od dwóch lat 15 postow i każdy post to zaczepka.

2 polubienia

Wow, sam to wymyśliłeś czy ci kolega z innego forum pomógł?

Kuźwa patrzę 30 postów myślę jednak Sean Dyche to był gość że jego zwolnienie tak poruszyło forum, a tu piątek zapukał w czwartek

4 polubienia

Powiem szczerze, że akurat jestem trochę w szoku. Nie trawiłem go i im mniej takich trenerów w PL tym lepiej, ale wydawał się być idealny, żeby utrzymać Nottingham. Pamiętam jak przyszedł i wygrał parę meczów i jakie były peany na jego cześć. Ale z Grekiem musi być wesoło. Zna ktoś ile rekordowo miała jakaś drużyna trenerów w trakcie sezonu?

Nawet niektórzy bezdomni szczególnie w USA popularne jest to zjawisko popełniają ciężkie przestępstwa byle by trafić właśnie do pierdla właśnie z tych podobnych powodów.

1 polubienie

ale wiesz, że dla Ryśka pijaczka byłoby to spełnienie marzeń? Zwłaszcza w ziemie haha darmowy hotel czasie mrozów. Tylko wyżywienie HB bez całonocnego baru :confused:

Nie psuj zabawy

Znakiii

Fajny mecz w Londynie. Brentford dobrze zorganizowane i nie pozwala Stoksenalowi na zbyt wiele. Warto obserwować tego Kayode. Rośnie tam ciekawy prawy obrońca.

Kiedy spotykasz typa który każdy przykład odbiera dosłownie be like…

Ale mówimy tutaj stricte o Parteyu. Jakiś menel, który uciuła sobie z renty alkoholowej na ćwiartkę, usiądzie w parku i nerwowo spoglądając wokół siebie czy nie widzi go strażnik miejski wypije sobie na hejnał buteleczkę słusznego trunku nie robi nikomu krzywdy. Jeżeli chodzi o Greenwooda to United go zawiesili co znacząco ich różni od Arsenalu.

Jezeli chodzi o rasizm to np. jeżeli jako bialy człowiek nazwiesz czarnego nigger to zostaniesz oskarżony jako rasista. Natomiast sami czarni nazywają siebie nigger czy to w mowie potocznej tudzież ich utworach rapowych. Czyli oni to akceptują. A nigger to cos w stylu murzyn. Dlatego ja nie zwracam uwagi na poprawność polityczną i hipokryzje i mówię tak jak oni siebie sami nazywają.

1 polubienie

A Ty gdzie się pozycjonujesz w tali kart? Ja nie jestem ze Śląska i nie znam ich gwary. Jedynie wiem, że istnieje karta, którą w tamtych stronach nazywa się dupek. To może Twoja pozycja.

Brentford wyrównuje! A Hendo wchodzi na boisko.

2 polubienia

W pompie mam zdanie kogos takiego jak ty. Uprawiasz prywate na forum o klubie sportowym. Tu się rozmawia o piłce, ale już dawno zobaczyłem że akurat o tym to nie masz zbyt wiele do powiedzenia. Kolegów nie szukam w internecie. Piszesz komuś o analfabetyzmie (to prawda że mój słownik czasem mnie samego zaskakuje) w poście w którym robisz takie prawie w każdym zdaniu masz błąd. Ehh

3 polubienia

Aż Hendo się ucieszył z gola dla Brentford tak jakby to był LFC :joy:

@josif
Jezyk ślonski a nie gwara :blush:
A w karty to są takie kolory: krojc, grin, herc i szel.
A jak masz 3 dupki (walety) albo 2 z citkom (10) krojc to masz najwyższego chlusta w grze w chlusta :joy:

Brentford gra te rogi jak… Arsenal :grimacing:

Ależ to wybronił Caju :+1:

2 polubienia

Brentford w 90min pressuje na calym boisku a my stoimy 20m od swojej bramki całą druzyną

Kapiszony mają szczęście że Thiago marnuje dzisiaj na potęgę.

I ten płacz zawodników Arsenalu, gdy ktoś im “dokucza” przy stałych fragmentach gry jak oni to zwykli robić :sweat_smile::sweat_smile:

16 polubień

Brentford może czuć spory niedosyt. Stoksenal bardzo słaby dziś. Cieszy strata punktów. Tam już majty są pełne, bo City znowu się rozpędza.

3 polubienia