Premier League 2025/2026

Saka strzela gola, łapie kontuzje, zmienia go Trossard, który łapie kontuzje, zmienia go Kalafior, który strzela samobója. Co mogło pójść nie tak dla armat dzisiaj?

1 polubienie

Takimi meczami traci się szanse na mistrzostwo a w tym sezonie to będzie już wyczyn wręcz wybitny jak Arsenal to przewali :joy:

1 polubienie

Nosz kuźwa Kloppo mógł zagryźć zęby i dalej trenować Liverpool. Miałby już wtedy trzecie mistrzostwo. Pisałem już kiedyś, że przyjdą czasy kiedy 80 punktów wystarczy na majstra, szkoda, że Jurek nie wytrzymał.

11 polubień

Arsenal w weekend ma Spurs na wyjeździe, a za tydzień Chelsea u siebie. Oj, będzie się działo w walce o mistrzostwo.

Jak Man City pokona NU na St. James Park w sobotę, to Arteta dopiero poczuje w tym sezonie co to jest presja. Bo jak dotąd mieli pełen komfort i w miarę wysokie prowadzenie punktowe. Dla ligi to oczywiście bdb wiadomość.

1 polubienie

Akurat City gra z Newcastle u siebie , więc tym gorzej dla Stoke Arsenalu

ja to nie jestem złośliwy, jak my w poprzednim sezonie wygraliśmy Majstra ,dzięki Boss Jurgen, to mój kolega Włodek (kibic Arsenalu) nie złożył mi gratulację, karma wraca, w życiu trzeba być uczciwym i grzecznym i dbać o przyjażń, w tym sezonie Arsenal mie zabierze Majstra

Jurek jest za bardzo uczciwym i honorowym Gościem , nie wytrzymał Boss w tym chaosie i bałaganie

1 polubienie

Ależ ten łysy bajerant mnie irytuje. Mistrzostwo leży na ulicy a my gramy totalne padło. Arsenal po raz kolejny daje ciała w rundzie rewanżowej - jak to Arsenal. Wystarczyłoby tylko solidnie punktować, nie trzeba żadnej wybitnej gry. I kolejny puchar byłby w gablocie. Tak właśnie zbudował hegemona Fergusson- wygrywał mistrzostwa w sezonach w których rywale grali słabo. My niestety nie potrafimy wykorzystać sprzyjającego czasu. Ech ..

1 polubienie

Jezu, jakie to śmieszne będzie, jak Arsenal przewali tego majstra xD nie lubię city, ale jak już ktoś nielubiany ma wygrać ligę to niech chociaż jest zabawnie w tym smutnym jak pi**a sezonie.

lepiej zeby city wygralo. bo to nadaje wartosc naszych mistrzostw w ostatnich latach.

2 polubienia

Jeszcze damy radę ich dorwać mamy tylko 13 punktów straty :blush:

To jest tragiczne, by po mistrzostwie pieprzyć, że woli się City na majstrze od Arsenalu, mimo że tak jest (niech dobijają do 30 lat jak my i jeszcze parę dekad), bo to my powinniśmy teraz powiększać przewagę na liderze i spokojnie iść w kierunku obrony mistrzostwa. No ale nie, dlatego wielkie dzięki Slot!

1 polubienie

Ajaj chyba komuś zaczyna popuszczać zwieracz. Jak Arteta znowu przewali mistrza to myślę, że powinien sobie odpuścić projekt.

A skąd ty wiesz co by było gdyby został. A efekt motyla. Mówi to Panu coś Panie Kuczku?

Chłop nam dał majstra w poprzednim sezonie a wy się zachowujecie jakby nam rowalił klub. Dajcie spokój, nie popadajmy w skrajności

3 polubienia

Patałachy z Arsenalu mają tak słabą psychikę, że po porażkach czy remisach zawsze się przepychają z rywalem po ostatnim gwizdku, mają pretensje, machają łapami. To tylko świadczy, że jak przewalą tytuł w tym roku to psycha siądzie na maksa, nie pozbierają sie już na kolejne sezony. Majtusie już dawno ubrudzone. Najlepiej to widać po Gabrielu, Jesusie, Martinellim … o dziwo sami Brazylijczycy. Że się jeden Alison uchował z normalną głową.

9 polubień

Nie obejrzałem meczu, a tu tak dobra wiadomość. Brawo Wilki. Szkoda, że Brentford trochę lepiej nie celowało i nie zdobyło pełnej puli.

Arsenal znowu nie doniesie do kibla? Stare, znałem. Oni po prostu nie mają mentalności, a w majtkach już mają pełno. Co jednak ważniejsze to projekt Artety zaczyna się sypać. Jeśli w tym roku nie dołożą jakiegoś pucharu do gabloty to kilku zawodników może rozważyć zmianę barw, a Arteta może polecieć ze stołka.

Klub mem.

Dobra weźcie nie zapeszajcie. Najpierw nich city swoje wygra i się do nich zbliży bo piłkarze Guardioli też lubią w tym sezonie zrobić fikołki zamiast konkretnie wywrzeć presję na kapiszonach. MC muszą teraz zacząć regularnie punktować to Arteta i jego wafle się na pewno zesrają jak City się potknie to da im tlen. Na razi nie zapeszajmy.

Zrodlo ynwa19 donosi z pierwszej reki czyli wypowiedz kibica Arsenalu,wiadomo kogo :grinning_face_with_smiling_eyes: cytuje:

• nie zdobedziemy tytulu mistrza Anglii bo mamy mentalnosc “loserow” a szczegolnie nasz trener
  • gramy tchorzliwa pilke,taki mecz z Wolves prowadzac 2:0 to powinnismy dowiezc dokladajac jeden czy dwa gole
  • w ofensywie nic nie funcjonuje,rzuty rozne tez juz nie dzialaja i nie mozna na nich ciagle opierac swoich atakow

No zna sie na futbolu ,w koncu moja krew :flexed_biceps:

2 polubienia

Wiem, Arsenal i końcówki sezonu :wink:
No ale oni jednak mają ciągle +5 nad City i to Pepowcy muszą gonić. A z tym może być różnie, bo City też potrafi koncertowo spaprać robotę.
Szukuje się wyścig żółwi.