Premier League 2025/2026

Ale to są bażanty…

Statystyki w Juve

24 mecze

10 wygranych

8 remisów

6 porażek

2 polubienia

Po prostu są konsekwentni :wink:

Ciekawe czy chłopa przedłużą. Imo jak tak dalej będzie United grało to lepiej dla nich żeby został niż brać kogoś w ciemno ale tam już nie takie fikołki robili.

Przedłużą na 5lat zwolnią po roku

Pamiętam, że nie tak dawno było tu sporo gnoju wylewanego na Wirtza i zachwycanie się transferami Eze czy Cherkiego i że Liverpool nie potrafi robić klasowych transferów. Tymczasem rzeczywistość:

@Lapaino te zielone pola są istotne.

Pamiętam jak dużo ludzi chciało nam w lecie wcisnąć tego ogórka Simonsa. Ehh aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl.

Wirtz to magik. Jeżeli drużyna wróci na właściwe i ofensywne tory (raczej już pod nowym managerem) to będziemy mieć z niego pociechę na lata.

Myślę też że Eze to nie najgorszy gracz tylko po prostu Arteta to matoł. Anglik to 10 która lubi przestrzeń, a on daje go na skrzydło bardzo często gdzie cały czas musi pojedynkować się 1 na 1 co nie jest jego największym atutem.

Wql jeżeli Arsenal nie wygra jakiegoś dużego pucharka to zapowiada się jedno z gorszych okienek.

-Eze prawie 70m głęboko rezerwowy.

-Madukee 70 zawodzi znacząco choc ostatnio przynajmniej gra

-Norgaard nie gra wql

-mosquera choć ma talent to nie gra za wiele.

-Gyokeres to ogórek

-Hincapie jest solidny

-Zubi top

1 polubienie

No, ale Czerki w tych statystykach wygląda najlepiej.

Najwięcej goli/asyst, najwięcej big chances.

Z tym , że Wirtz już gra bardzo dobrze , a nadal się rozkręca.

Coraz lepiej wygląda przy zderzeniach bark w bark, twardo stoi na nogach, lepiej wygląda w obronie.

Nadal czasami ma sraczkę przy stykowych sytuacjach jak ostatnio ta główka z bramkarzem, no ale nie każdy w drużynie musi grać twardo jak Stevie czy Mascherano, a w tym co od niego oczekuje jak piłki w kanał, czy szybka klepka na jeden kontakt jest wyśmienity.

Strzały też wyglądają coraz lepiej.

Isak się kuruje i ta dwójka w następnym sezonie może tworzyć niezłe Duo.

Wielkim plusem Niemca też jest, że jest nie do zdarcia.

Praktycznie w każdym meczu gra, brak większych urazów, wygląda w każdym meczu świeżo, nie człapie po boisku, może w końcówkach, ale przy tym ile wybiega na wolne pozycje to zrozumiałe.

Szkoda , że jednak nie wylądował u nas.

Przy formie Maca mógłby u nas równie nieźle się sprawdzić jak w Arsenalu.

2 polubienia

Jeśli się nie myśle to ten trener nigdzie nie osiągał dobrych wyników.

Musi mieć za sobą dobrego agenta, bo to, że dostaje zatrudnienie w najlepszych ligach świata to jest niewiarygodne.

W Juventusie to była katastrofa, pierwsze kilka spotkań okej, efekt miotły, a potem równia pochyła.

Oczywscie że szkoda, ale z drugiej strony zdobyliśmy mistrzostwo, a wątpliwe aby uratowało nam to aktualny sezon. Uważam że Graven jest lepszy no ale Hiszpan to naprawdę świetny piłkarz. Pokazuje też że nasz dział scoutingowy nie myli się. Graven, caicedo, Zubi, szobo, maca taka lista robi wrażenie. W zależności kto nas przejmie po sezonie wiele się może zmienić, ale nie ukrywam że choruje na Adama whartona. Od 1.5 roku uważam absolutnie czołowa psotac ligi. Magiczna lewa noga i taktyczna odpowiedzialność.

2 polubienia

14 polubień

Niedawno pisałem o tym jakiej drużyny nie chciałbym aby spadła do Championship i wymieniłem miedzy innymi Forest.
Zmieniłem zdanie! Po tych szopkach z trenerami, które odstawia ich właściciel to wylot do niższej klasy przydałby się na otrzeźwienie.
WHU musisz :blush:

3 polubienia

Szkoda, że akurat Forest zmienili trenera na tydzień przed meczem z nami. Teraz Slot może wrzucić wszystkie analizy ich gry do kosza. Oby tylko nie mówił publicznie o tym ile nocy nie przespał myśląc o doborze składu, bo prędzej czy później się to na nim zemści i w sieci pojawią się memy.

Nawet nie chcę myśleć, co będzie się działo na forum, jak ich nie rozpracujemy i pogubimy tam punkty.

Najniższy poziom kultywowanej tu żenady już dawno został przekroczony. Nawet po dobrze rozegranych meczach.

Są szanse na to, że w weekend United może nie wygrać na wyjeździe z Evertonem, więc 3 pkt dla nas to będzie obowiązek.

1 polubienie

Polecam, ciekawy ranking z 50 najgorszymi transferami w premier league. Parę naszych tam jest. Z paroma się nie zgadzam.

Arteta chyba się szybciej wypie*doli w walce o mistrzostwo niż nam się wszystkim wydawało :grinning_face: coś pięknego.

17 polubień

Ależ zmiana Kalafiora :laughing::laughing:

Nie przegrasz walki o tytuł z własnej inicjatywy.

Arteta: potrzymaj mi piwo :zany_face::zany_face:

4 polubienia

Arsenal znowu przewali mistrza, nie trzeba być super mocarzem żeby z nimi rywalizować. Liverpool w formie mógłby łatwo zdobyć majstra

4 polubienia

Ło matko! Arsenal sam pod sobą dołki kopie :man_facepalming:t2:

2 polubienia

Wygląda na to, że będzie mistrz na poziomie mniej więcej 80 pkt.

Szkoda, że ten sezon w naszym wykonaniu nie jest chociaż delikatnie powyżej przeciętnego, to może ciągle bylibyśmy w walce.

6 polubień

Arsenal znowu bez mistrzostwa pewnie xD

Ale to są frajerzy.

trussar jest totalnym de…lem, grali na czas pajace z arsenalu, AV zabierz ten Puchar :grinning_face_with_smiling_eyes: bardzo Cie proszę)

1 polubienie