Premier League 2025/2026

To tylko pokazuje jak wszyscy z czołówki są słabi obecnie a mimo to Slot jest poza top 5

Ale to może równie dobrze znaczyć o tym jak pompowane pieniądze w ligę wreszcie sprawiły że średniaki stały się naprawdę mocne. Widać to tez w Europie gdzie totki i united byli w finale drugiego pucharu Europy a w Anglii bili się o utrzymanie. Newcastle jest średniakiem a w Europie sobie posuwa prawie wszystkich.

Pep też już nie jest nawet blisko tych osiągów co za rywalizacji z jurgenem a mniej pieniążków nie wydaje.

1 polubienie

Albo świadczy to o tym, że średnie i słabsze zespoły pokroju Aston Villi, Brentford, czy Leeds. Po prostu wykonują coraz lepszą robotę. Wygrywają mecze zadziornością, zaangażowaniem i walką pomimo mniejszych umiejętności. Nie boją się sprowadzać takich graczy, jak Igor Thiago, czy Rayan, który pokazuje, że będzie mega grajkiem. Strasznie w naszym klubie mnie irytuje brak transferów właśnie uzdolnionej młodzieży, która będzie się ogrywać z ławki, albo w pucharach, czy średniaków, walczaków, którzy będą solidnie zastępować pierwszy skład, kiedy zajdzie taka potrzeba. Liczebność naszego składu jest po prostu żałosna… Czemu Barcelona mogła kupić Roony Bardghji za grosze i go ogrywać z ławki, a my nie? -,-

1 polubienie

Mam już dość tego całego Premier League. City miałoby tą bramkę uznaną

1 polubienie

Mamy już punktowo miejsce w top4. Czyli tylko 3 miejsca niżej niż lider.
A antyslotowi hejterzy :shushing_face:

No super sukces! Tylko palić cygara , bo konkurencja jedynie co może zdobyć to premier league czy ligę mistrzów.
Haaaa tfuuu na was cieniasy.

2 polubienia

Koszmarnym piłkarzem jest Xavi Simons. Mam trochę satysfakcję że całe lato o tym pisałem. Do tego ego na poziomie Neymara

5 polubień

Faul Koło Muaniego na Gabrielu to są jakieś jaja :sweat_smile: nieuznany gol

9 polubień

Ależ obrzydliwie przekręcili Tottenham teraz.

3 polubienia

Jeb…ć VARsenal i Artete! :face_with_symbols_on_mouth:

4 polubienia

Kolejny mecz, w którym Gabriel czuje, że przegra pojedynek powietrzny, więc przy najmniejszym dotknięciu rzuca się przed siebie, podkreślając, że niby został popchnięty. Żenujące zachowanie, ale czego się spodziewać po Arsenalu Artety.

13 polubień

Eze kat na kuguciki. Koguty to naprawde klub mem xD

Inaczej by to wyglądało, gdyby sędziowie uznali prawidłowo zdobyta bramkę Tottków. Mecz został wydrukowany.

4 polubienia

Je…. Arsenal. Tyle mam do powiedzenia. Nawet jeśli wygrają, są takimi śmieciami boiskowymi, że szkoda komentować.

5 polubień

Mem czy nie, mają większość podstawowej XI kontuzjowanej. Przy takim obrocie spraw w Liverpoolu, stawiam orzechy przeciw dolarom, że mielibyśmy jakąś serię porażek godną rekordu klubu.

1 polubienie

Fakt. wygląda to dobre miejsce pracy dla lekarza

2 polubienia

To tylko pokazuje jak ta liga potrafi zaskakiwać. City mają 2-0 z takim tottenhamem zremisowali 2-2. Dziś grają derby z arsenalem i zero takiej zadziorności. Z drugiej strony arsenal jakby nie patrzeć męczył wynik z Wolves…
Jednak ogarnąłem własnie, że city ma wszystko w swoich rękach, nogach aby 1pkt wygrać ligę. Muszą tylko wygrać wszystko do końca sezonu a na pewno bezpośredni z arsenalem. Jednak czy jest w takiej formie? Na dobrą sprawę city z przed paru lat mieli by z 7-8pkt przewagi nad 2 zespołem. Ile oni potracili głupio punktów? Na szybko tak mecz z chelsea, tottenhamem czy Brighton. Jednak to jest PL i trzeba mieć naprawdę formę, szczęścia aby uciec reszcie stawki.

@diablinadali. Również zwróciłem na to uwagę. Jaką oni mają szeroką kadre… Można? Można i to praktycznie z kilkoma razami w LM. Spokojnie są tam gracze, którzy mogli by u nas grywać z ławki i mieć realny wpływ na wyniki…
Tylko u nas panujara moda, że dp Liverpoolu nikt nie przyjdzie, żeby być na ławce…

Co do nieuznanej bramki dla Tottenhamu. Masakra te decyzje sędziowskie. Przecież on go nie odpchywa w chamski sposób, tylko jedynie ręka blokuje. To już bardziej nasz w meczu z Tottenhamem odpychał obrońcę Tottenhamu i gola koniec końców uznali…
Co też nie zmienia faktu, że arsenal mimo wszystko dużo lepszy dziś.

Ja trzymam kciuki za City. Nie mogę patrzeć na Arsenal, Artete i ich środowisko kibicowskie. Klub przeżarty toksyczną mentalnością. Jeśli to ostatni sezon Pepa, to niech pożegna się mistrzostwem.

8 polubień

No był gol na 2:2 to przekręcili xD

1 polubienie

Ten Dragusin to taki Lovren z TEMU.

1 polubienie