Szybki ten meczyk w Londynie
@ynwa19 tak, a jaki masz problem?
Szybki ten meczyk w Londynie
@ynwa19 tak, a jaki masz problem?
Czy funkcjonuje Wam apka Canal +?
WH to jedna z najgorszych defensyw w lidze. Oni tam kompletnie się ogarniają co się dzieje w polu karnym, typo im wbiega między trzech zawodników i se na luzie bramkę ładuję.
Joao Pedro gol, asysta. To może być jeden z najlepszych transferów tego lata, a się nie zapowiadało, bo jednak gość 50% swoich bramek w Brighton miał z karnych.
Wszystko działa dobrze
Joao Pedro to był zawodnik wręcz skrojony pod nas. Pracowity, pomagający w rozegraniu, super utalentowany. Godny następca Firmino. 24 lata. Ponad dwa razy tańszy od Isaka.
Czekam na komentarze ekspertów o “problemach z charakterem u zawodnika”
Coś mi się wydaje że Potter poleci po 3 kolejce przed przerwą Reprezentacyjną.
Gdyby nie strzał życia Paquety to by było 0:3 w 30min.
Taki, że u syna działa a u mnie kręci się czerwone kółko i dupa blada
Nie no, ten WH to obecnie najbardziej “poza formą” zespół w lidze. Wygląda to tragicznie w każdym aspekcie. Nie da się chyba bardziej ułatwiać gry przeciwnikom.
czasami też tak mam.
Daj na chwilę słabszą jakość i od razu kliknij z powrotem na najwyższą i się odmula .
Chelsea będzie mocna w tym sezonie. Przynajmniej pierwszy skład. Juz się zgrali jak widać. A nawet nie ma dzisuaj Palmera.
Ciężko powiedzieć, West Ham gra słabo.
Rany boskie ! Co ten West Ham ?!
Nie sądziłem że może być słabszy bramkarz niż Areola.
Było to widać szczególnie w 1 kolejce z CP
Nie wyciągałbym dalekoidących wniosków po meczu z WH, przecież Oni jak nie zatrudnią trenera, który to jakoś poukłada, to spadek jest realny.
Stracić 8 bramek w dwóch pierwszych meczach, z czego jeden mecz był z beniaminkiem, to jest tragedia.
Swoją drogą, chyba nie ma zespołu w PL, który ma łatwiejszy terminarz na start sezonu niż CFC. Myślę, że mogą być nawet liderem do jakiegoś listopada. W walkę o mistrza do końca sezonu jakoś nie wierzę, Oni mają chyba najsłabszą obronę z topu, o bramkarzu nie wspominając.
To oczywiste że Chelsea będzie groźna, ale nie dla nas. To znaczy oni mają taką kadrę że mogą wygrać z każdy i przegrać z każdym. Lepiej powinni sobie radzić w rozgrywkach pucharowych niż w ligowej codzienności. Dzisiejszy występ to po prostu bicie najsłabszej ekipy w Anglii. West ham pod Potterem to żart.
Chelsea zrobiła niesamowita przysługę b&a wyciągając go za grube pieniądze i jeszcze oni zastąpili go fenomenalnym fachowcem jakim jest Roberto de zerbi
@Loku64 oo mój ulubiony fan trenera Pottera😂
Nie bierz wszystkiego tak dosłownie
Fenomenalny fachowiec z 1 tytułem na koncie - Superpucharem Ukrainy.
To juz Potter miał większe sukcesy w Szwecji.
@staskiel7 jak się okresla kogoś fenomenem, to chyba powinien coś wygrac.
Po prostu to panuje kult De Zerbiego u paru osób, a gościu tak na prawdę nigdy nie udowodnił tych swoich “legendarnych” umiejętności
Sezon teraz też rozpoczął od porażki z drużyną co grała 3/4 spotkania w 10tke.
Jeszcze z tej Marsylii pewnie poleci w tym sezonie i tak się skończy jego wielka kariera
Jakim trzeba być ograniczonym człowiekiem żeby patrzeć na trenera tylko przez pryzmat zdobytych pucharów.
Drużyna 130 zarzutów w błękitnych strojach dzisiejszym faworytem w hicie kolejki
Póki co podoba mi się City, bez szału grają. Oby tak dalej
Nie bój się tych słów : klub oszustów i tyle!
Dokładnie nic dodać nic ująć