Premier League 2025/2026

Nie sądzę, żeby u ludzi wciskających ciemnotę jak to my potężnie się wzmocniliśmy, a wszyscy inni nakupowali szrotu, chodziło o cokolwiek innego, jak o ograniczenia intelektualne.

To jest forum kibicowskie. Nie przeceniałbym możliwości intelektualnych przeciętnego użytkownika.

1 polubienie

Niektórzy chyba mają takie podejście, że tylko pozytywna propaganda jest akceptowana, a każde zmartwienia - tak jak w tym przypadku, że kolejne transfery są potrzebne by poszerzyć skład - to objaw kibicowania komuś innemu.

1 polubienie

O to ty jesteś taka elita intelektualna raczej. :joy:

Ale chyba przeceniłem kolegę John pod względem intelektu.

Miały Mewy dwie super okazje na gola i ich nie wykorzystali, za to Everton zaliczył bramkę. Bleee

Eze może odejść z Crystal Palace, ale filozofia piłki zostaje w klubie xD

image

2 polubienia

idąc slangiem to następny będzie Essa. Kurcze bardzo dużo punktów w fantasy mam w tej kolejce, a w kościach czuje, że Fulham wygra z United.

Dalem na fulham z remisem, oby sie nie zemściło bo united rozwala kupony xd

1 polubienie

Jeśli United utrzyma formę z 1 kolejki to raczej rozjadą Fulham. Ale mecz zapowiada się ciekawie.

zara dostanie formy z aston villi i dopieroo będzie, tyle asyst jednego dnia co w 2 lata

1 polubienie

Stary. To jest forum do wymiany opini i każdy ma prawo do swojej! W zeszłym roku jak w październiku pisałem że zostaniemy mistrzem to też byłem wyśmiewany. No popatrz.
A ten tekst że tacy jak ty to normalnie kibice to już hit. Nie rozmawiasz o faktach a o spekulacjach dotyczących przyszłości. Więc stawianie swojego zdania ponad inne jest albo śmieszne albo jesteś wróżka.

A ja ci odpowiem tak. Robienie faworytem gościa który już 7 rok próbuje i wygrać nie może jest dla mnie śmieszne.
Teraz po kontuzji saki ich atak to martinneli gyokeres madueke. No normalnie postrach ligi xd.

1 polubienie

Podobno Donnaruma dogadany z City

Co roku wielu pisało tutaj, że będziemy mistrzami, to za każdym razem jak ktoś trafi, to trzeba im dawać specjalnie laurki przypisane do konta. Brawo Ty, jesteś zajebisty.

4 polubienia

Naciągany ten karny dla Mu,ale Bruno nie trafi

4 polubienia

Właśnie miałem pytać o opinie, bo jestem w trasie i straszni mi przycina, ale też takie miałem wrażenie, że karny taki trochę na siłę.

1 polubienie

Nostradamus, akurat dalem ci serduszko bo wedlug mnie ten karny to smiech na sali, gracze zaczna sie specjalnie rzucac na obrońców w celu szukania takich karnych…

2 polubienia

Czy ja wiem czy naciągany? Złapał go w pół i rzucił jak w judo

1 polubienie

No, ale to Mount przecież inicjował kontakt i pierwsze łapał tego obrońcę, ta powtórka na VARZe to nieźle zmanipulowana i jeszcze ten Shaw, który po prostu staranował rywala. Karny naciągany fes.

2 polubienia

To jest tylko moja opinia,ale z tyłu Shaw z Munizem też się siłowali i Shaw przewrócił Muniza,oprócz tego Var wraca do tego po 2 min ?

1 polubienie

Fulham coś wciśnie mam nadzieję

Co za bzdura. Możesz położyć ręce na rywalu. Mount nie użył siły wobec rywala. Za to to bassey rzucił nim o ziemię.
Debilne zachowanie obrońcy karny 100%.

Mocny początek united a potem słabo. Fulham słabe, ale bliżej gola po sfg. Słabiutki bramkarz united

2 polubienia