Nie sądzę, żeby u ludzi wciskających ciemnotę jak to my potężnie się wzmocniliśmy, a wszyscy inni nakupowali szrotu, chodziło o cokolwiek innego, jak o ograniczenia intelektualne.
To jest forum kibicowskie. Nie przeceniałbym możliwości intelektualnych przeciętnego użytkownika.
Niektórzy chyba mają takie podejście, że tylko pozytywna propaganda jest akceptowana, a każde zmartwienia - tak jak w tym przypadku, że kolejne transfery są potrzebne by poszerzyć skład - to objaw kibicowania komuś innemu.
Stary. To jest forum do wymiany opini i każdy ma prawo do swojej! W zeszłym roku jak w październiku pisałem że zostaniemy mistrzem to też byłem wyśmiewany. No popatrz.
A ten tekst że tacy jak ty to normalnie kibice to już hit. Nie rozmawiasz o faktach a o spekulacjach dotyczących przyszłości. Więc stawianie swojego zdania ponad inne jest albo śmieszne albo jesteś wróżka.
A ja ci odpowiem tak. Robienie faworytem gościa który już 7 rok próbuje i wygrać nie może jest dla mnie śmieszne.
Teraz po kontuzji saki ich atak to martinneli gyokeres madueke. No normalnie postrach ligi xd.
Co roku wielu pisało tutaj, że będziemy mistrzami, to za każdym razem jak ktoś trafi, to trzeba im dawać specjalnie laurki przypisane do konta. Brawo Ty, jesteś zajebisty.
Nostradamus, akurat dalem ci serduszko bo wedlug mnie ten karny to smiech na sali, gracze zaczna sie specjalnie rzucac na obrońców w celu szukania takich karnych…
No, ale to Mount przecież inicjował kontakt i pierwsze łapał tego obrońcę, ta powtórka na VARZe to nieźle zmanipulowana i jeszcze ten Shaw, który po prostu staranował rywala. Karny naciągany fes.
Co za bzdura. Możesz położyć ręce na rywalu. Mount nie użył siły wobec rywala. Za to to bassey rzucił nim o ziemię.
Debilne zachowanie obrońcy karny 100%.
Mocny początek united a potem słabo. Fulham słabe, ale bliżej gola po sfg. Słabiutki bramkarz united