Premier League 2025/2026

Takich sytuacji jest co nie miara w tej lidze. Mount specjalnie pcha się w obrońcę, żeby szukać karnego. Nawet kibice United są zdania, że karny na wyrost.

A jeśli to jest karny, to mam nadzieję, że sędziowie w tej lidze będą takie karne egzekwować co mecz :wink:

1 polubienie

Ja mam nadzieję, że nie, bo VvD bardzo często lubi popracować rączkami i atakujący drużyn przeciwnych mogą to wykorzystać.

1 polubienie

United widać progres, okolice 10 miejsca murowane.

Przy tych rzutach różnych dla Fulham to ich bramkarz nie wie co się dzieje,obsrany strasznie

Wszystkie drużyny będą tak grać rozne (dokręcająca na długi słupek) bo wiedzą że mają dwóch ogórków w bramce grających tragicznie na przedpolu

Dlatego mówię, że takich sytuacji w PL jest masa.

A co do gry - Amorim gra formacją do której nie ma zawodników. Diallo to nie wahadłowy, Bruno tak nisko jest bezużyteczny, Casemiro to do Arabi na emeryturę a nie na intensywność w PL.

I ten Mbeumo słabiutki dzisiaj. Tylko Cunha, Mount i może ten Yoro na plus.

A ich bramkarz nie ma pojęcia jak się zachowywać przy rożnych, bo każda wrzutka z roga pachnie tam bramką dla Fulham.

Zgadzam się z Tobą,zawsze MU mieli świetnych bramkarzy,ale to co teraz prezentują Onana czy też Turek wolą o pomstę do nieba,oby jak najdłużej oczywiście :joy:

United jaki fart przy tym rogu xd

Przecież to był faul Yoro,sędzia ślepy

No właśnie miałem pisać, typo obiema rękami pcha obrońcę w plecy i teraz faulu nie ma xD

Co nie zmienia faktu, że ten Yoro gra naprawdę kolejny świetny mecz.

Widać podwójne standardy,jss są k również chwilę później też wyciął gościa i nic a sędzia obok

To powinna być bramka na 1:0, taka prawda.

Brawo Fulham teraz tylko jeszcze 1 minimum potrzebna

Raul Jimenez nie strzelił nigdy United bramki,to mam nadzieję że dziś strzeli

Newcastle niech się cieszy, że United ich uchroniło od kupna drewna za gruby hajs.

Coś czuję, że Šeško to będzie agent 007 :joy:

Ja wiem, że w Liverpoolu gra się łatwiej no, ale dalej ta różnica pomiędzy Sesko, a Ekitike jest porażająca. Ten Sesko to wygląda jak żywcem wyciągnięty z Rakowa Częstochowa. 80 milionów do kosza

1 polubienie

a zgadnijcie jaki to piłkarz dzisiaj
0 bramek/asyst
0 dryblingów
0 strzałów
13 strat piłki

równie dobrze to by mogło być z 4-5 piłkarzy :joy:
ale Fulham sam w sobie bardzo dobrze wygląda, jedyny ich minus brak nowości

Sesko jak Sesko natomiast mnie dziś zaskoczył Mbeumo na minus bardzo słaby występ w porównaniu do meczu z Arsenalem

1 polubienie