Na litość boską, nie masz pojęcia co będzie za rok, dwa, czy trzy. Kto stawiał Liverpool w roli mistrza przed zeszłym sezonem? Nikt. Z Liverpoolu w 2018 też się śmiali, że następny finał LM za 15 lat i co? Przestań wróżyć i hejtować.
A co mnie to obchodzi co bedzie? Mowie co bylo i jest. Nie traktuje Arsenalu jako powaznego rywala i tyle, moze kiedys, z innym trenerem. Koniec tej jałowej dyskusji.
Gdyby miał więcej punktów to zostałby mistrzem? Tak na logikę?
Chodzi o sume punktów z 3 sezonów, ale i tak się nie zgadza… Arsenal 84+89+74= 247, City 89+91+71=251
Bedzie musial wymyślić inne kryteria, żeby być w nich najlepszymi
powie mu ktoś że punkty nie przechodzą na następny sezon?
Niech go ktoś jeszcze na matematyke wyśle. Nie dość że to strasznie głupie co mówi to jeszcze kłamie.
I ludzie niech zrozumieją że to kluczowy powod dla którego oni nie wygrywają.
Jeśli ich manager zawsze wymyśla im tysiące wymówek w mediach to myślicie że w klubie ma codzień jest inaczej? Przegrywają z PSG gdzie w dwumeczu ani prze sekundę nie prowadzili a on jakieś kocopoly wali że byli lepsi. I w piłkarzach to siedzi. Taka mentalność wiecznej ofiary.
Ja. Jeden użytkownik gdybanierów dalej wisi mi 2 stówy i to dałem mu 5 punktów zapasu ps. Przypominam też że jeden z naszych wrzucał na forum kupon za tysiaka na mistrzostwo naszych, więc był ponad 5k do przodu. Wiesz można mówić, że nikt nie wierzył, ale to kłamstwo. Dla mnie na przykład za mistrzostwem przemawiało to, że mamy nowego nie wypalonego trenera (dla mnie nie no name’a bo śledzę Eredivisie i wiem na co go było stać), dwa już mocniej doświadczeni w kadrze Mac, Szobo czy reszta podparci doświadczeniem u reszty którzy już tytuł PL wygrywali i fakt, że była przebudowa u City wcale nie podparta mocnymi nazwiskami, lekki degres u Pepa spowodowany rozwodem czy przecież Arsenal może pikować w dół, bo mogli mieć swój prime za sobą? Warto czasem ruszyć głową.
Co do tytułu teraz? Może być ciężej niż w poprzednim sezonie. Za dużo wymieniliśmy w składzie i późno to zacznie trybić, ale po nowym roku już będziemy maszyną która z dużym prawdopodobieństwem może wygrać PL łącznie z LM.
Widzę, że czujecie dużą niechęć do Arsenalu. Będą mocni w tym sezonie, w zeszłym sezonie na wiele spotkań wypadł Saka i Havertz, więc trochę pecha mieli pod tym względem. Na dodatek mają tę przewagę nad Manchesterem City i Chelsea, że nie musieli grać na KMŚ. Myślę, że zakręcą się w okolicach 84-90 pkt. City 78-86.
My jesteśmy faworytem, obyśmy spełnili oczekiwania. Na przeszkodzie może stać plaga kontuzji lub mocny spadek formy już wiekowych Salaha i van Dijka, ale nie sądzę, by jakakolwiek z tych rzeczy się wydarzyła.
Na czwartego typuję Manchester United. Chelsea powinna mieć problemy z powodu bardzo krótkich wakacji.
Dużo zależy od tego czy dopniemy transfery Guèhi’ego i Isaka. Na razie ławka wygląda mizernie a jak jeszcze Salah wyjedzie zimą na PNA to będzie straszna bieda…
Myślę podobnie jak ty natomiast widzę Chelsea przed united. Nie ufam amorimowi bo tym startem w zeszłym sezonie już sobie spalił pewna powagę wśród graczy (ciężko robić wielkiego zwycięzcę z kogoś kto zajął 15 miejsce i przegrał finał). Do tego jest jedno wymiarowy przez co po kilku kolejkach nawet jak mu zazre to go wyczytaja. No i ta obrona…
Kolejne w united jest to że jeśli spojrzymy na pierwszy sklad to nawet się spina, ale z przodu wypada jeden gość i kaplica
Nie, nie będą. Mieli swój prime którego nie wykorzystali. Daje sobie wiadomo co uciąć, że skończą daleko za nami i City. Śmieszy mnie też że 99% nie docenia Tottenhamu, to zobaczycie że skończą przed Arsenalem
Oczywiście, że będą mocni. Jak wiele innych zespołów. Nie ma co im odbierać.
13 minut, tyle wystarczyło w premier league żeby zacząć drukować
Tak sobie patrzę na tabelkę z zeszłego sezonu i to jakiego pecha mają skarpeciarze w tym sezonie, że Liverpoolowi trafił się pierwszy mecz i prawdopodobnie znowu nie będą na pozycji lidera przez ani jeden dzień.
Spójrz kibicu na PL tabelę
A tam znów Liverpool jest na czele!
Po 21 tytuł
I AM A DWARF AND I’M DIGGIN’ A HOLE! DIGGY DIGGY HOLE! DIGGY DIGGY HOLE!
Elanga miał juz moment, ale nie podał i tak strzał dobry
Pierwsze czerwo już jest
@mazi podobno w przerwie to nawet studio wywalili i dali reklamy xD, ktoś ogladal w canal+ ?
Isak ma brak bramki na rękach przez jego strajk
Piękny to był mecz, nie zapomnę go nigdy
bardzo dobry jak ktoś ma problemy ze snem