Jak ja nie mogę tego objąć. Przez nieudolność City, ManU pakuje puchar do gabloty i dostanie miejsce w pucharach europejskich. Szkoda że w 18/19 albo 21/22 w walce o tytuł się tak nie wypieli. (Meczu dzisiaj nie oglądałem)
Co innego liga, ktora sklada sie z 38 kolejek, co innego pojedynczy mecz lol
Dokładnie. United mimo, że teoretycznie nie są w walce o tytuł ligowy, tak będąc w średnio udanym czasie dla klubu, dokłada puchary do gabloty. Czy to LE za Mourinho, czy puchar Anglii za LVG i teraz ETH, tak chyba za Solskjera puchar ligi( dobrze pisze?). Finałów też mieli kilka, czy znowu LE, Puchar anglii rok temu. A My w czasie wydaję się najlepszym od X lat dokładamy niewiele wiecej jeżeli chodzi tylko i wyłącznie o ilość.
Z drugiej strony przy ich wydatkach na transfery to nic dziwnego, że coś udaje się wygrać. Ehh trochę zepsuliśmy ten sezon mimo wszystko. Spokojnie to My mogliśmy dziś grać z city oraz cieszyć się ze zwycięstwa w Lidzw Europy…
B9K. Chyba 2 finały miał z nimi, dobrze pisze? Nie chce mi się tego szukać już. Walić ich.
Nie, Solskjer akurat nic nie wygrał z nimi
Jest jeden problem dla Arsenalu po dzisiejszym finale.
Przez to przebiegłe United stracili szanse w przyszłym sezonie zagrać o wielkie trofeum podtrzymujące wiarę w proces, wielkie towarzyskie wydarzenie, Tarczę Wspólnoty.
Po dzisiejszym meczu uświadomiłem sobie, że za kadencji Kloppa United wygrali puchar Anglii 2 razy a my tylko raz. Także jak ktoś mi chce dalej wmawiać, że to była jakaś wielka złota era to pusty śmiech mnie ogarnia…
Zlotą ere to ma City, a nie Liverpool za Kloppa. My jesteśmy takim Arsenalem w dobie Fergusona, z tym, ze nam chociaż LM wpadła.
Zdobywać puchary niższego rzedu, a bić się o poważne trofea to jest różnica jednak. Aż tak w skrajność nie popadajmy. Na ich nakłady finansowe, że coś wygrali z tego to jednak nie jest wyczyn jakiś. My też mogliśmy powalczyć o większą ilość tych pucharów. Jednak skupienie było na poważnych pucharach. A i też losowania nie zawsze były dobre, a to wyjazd na emirates, a to na old Trafford ile razy nawet.
zdobywać puchary a nie zdobywać to też różnica
Wielka szkoda tego Pucharu Anglii w tym sezonie, jak wygrywa to naprawdę słabe, denne i beznadziejne United…jak my mogliśmy na nich stracić punkty. To chyba i tak nie uratuje posady ten Haga coś tak czuję.
Nieuczciwie kupione sukcesy… prawnicy pewnie ich wybronią ale każdy wie jak jest. Armstrong też wygrywał w TdF, bez sensu psuli ten pomnik prawda ?
Trzy finały LM to coś o czym Wenger może sobie pomarzyć.
No i? Równie dobrze mogło być 8 finałów. Liczą się puchary a nie ile razy przegrałeś finał
co za bezsensowne pierdolenie.
Nie no!
Oszuści przegrali z “memnited”
i te czerwone przygłupy zagrają jednak w europejskich pucharach!
Po prostu shit a klubowi Pepa trzeba w końcu “dokopać” - ruszyć tam dupy w Anglii ![]()
Powinieneś napisać puchar LM, bo za gre w finale i porazke trofeum nie dostajesz. Zresztą dopisalem w tamtym poście, że nam chociaż LM wpadła, no ale z drugiej strony Wenger w tamtym okresie 3x wygrał PL.
Tak gwoli ścisłości to:
LFC 51 ![]()
![]()
“memnited” 47
I oby tak to wyglądało( nasza przewaga) do końca świata i 3 dni dłużej ![]()
![]()
![]()
Jak się jest kibicem od niedawna to można się tak śmiać ![]()
Rozumiem twoją frustrację, ale jestem przekonany, że w przeciwieństwie do Ciebie w naszym gronie są również tacy którzy potrafią cieszyć się ze zwycięstw które do tych finałów doprowadziły. Zwycięstw których Wenger nie odniósł. Ale oczywiście masz prawo do swojego punktu widzenia. Niszczy on Ciebie, nie mnie.